Zdravím, mam 36 a stale som panic a kedze som úplne bez skusenosti chcem s tym zacat nieco robit. Kedze nemam priatelku/manzelku tak sa mi uz aj peniaze celkom hromadia tak chcem si zacat uzivat lebo na starobu mi budu aj tak na nic. Na zaciatok by som chcel nejako pomalsie ale na istotu takze napr si zaplatit nejakú fajku alebo tantricku masaz ale obycajne ked niekto vykona sluzbu tak neni problem zaplatit a podakovat, zvykne sa dakovat aj v takomto pripade? Napr prostitutka ked je spodina spolocnosti samozrejme, že neni problem zaplatit ale ci aj podakovat zato, ze ma vyfajci alebo len dat peniaze povedat mizni, ci ju odviest alebo snazit sa o smalltalky alebo v žiadnom prípade.
Ďakujem za odpoveď a dúfam, že toto nieje proti pravidlám fóra.
Patri sa podakovat aj ked...
Ja mám 49 rokov, nikdy som nezažil ani len bozk, nie že ešte pohlavný styk, ale ani by mi nenapadlo sa čo i len dotknúť ženy, v ktorých vagínach si mačalo penis stovky ba aj tisíce mužov, nemal by som na to žalúdok. Keď už mať pohlavný styk, tak s partnerkou, s ktorou by to malo budúcnosť a aj za účelom splodenia potomka.
Poďakuj iba vtedy, ak bude milá a bude si riadne robiť svojú "robotu" a nie ťa poháňať a tváriť sa ako na pohrebe. Sama sa rozhodla pre také remeslo...
Ivobrick aj keď neodpoviem stačí, že toľko v tom vôbec rýpe, poviem proste, že prepáč, nieje to vhodné alebo necítim sa príjemne na toto odpovedať, Nemám žiadnu nacvičenú odpoveď čo na to povedať aby sme sa vôbec týmto smerom nepoberali. Otázka Bývaš u rodičov? - "Nie" / Máš deti? - "Nie" a už svietia očičká. A už sa cítim ako lovná zver. Zase keď zaujme mňa nejaká žena tak ju nepozvem nikam, ale to si za toto si už môžem sám. A vôbec neviem koľko vydržím lebo nemám žiadny referenčný bod ale tak predstava cudzieho človeka z iného mesta čo je proste zaplatený mi prijde prijemnejšia ako s človekom čo ma pozná resp moje zázemie a strápnil by som sa napr.
No tak by si si 3x pichol a urobil by si sa. Ja nechapem pointu preco chces kvoli tomu kurvu.
Normalna partnerka by ti potom povedala co s nou mas robit dalej.
Vobec nesuhlasim ani s tym co pise ze podla vyzoru alebo ako sa dana slecna oblieka zistis ci a ako casto chce daco riesit v posteli. To poznas velmi malo ludi potom.
Podla mna je problem v tebe. Ty niesi vec, tak sa podla toho spravaj. Mne sa skor zda ze sa nechas akoukolvek zenou zatlacit do kuta len preto ze .. je zena?
Preco odpovedas vobec na otazku kolko zarabas? Bojis sa ze ti ujde alebo co? Ked budes fungovat takymto stylom budu ti skakat vkuse po hlave, resp. po penazenke.
A viem, že takéto by som vedel využiť aj na jednu noc prípadne ale aj sa toho zlaknem lebo sú moc pahltné a neverím si keďže som úplne neskúsený. Zoznamiek čo sa týka tak to som už veľmi dávno neskúšal. Ale samozrejme nechcel som vyznieť, že sa mi toto stáva nejako často ale tak 2x do roka sa mi proste prihodí takáto stíhačka.
Ani neviem, tá prvá bola proste prvá láska spoznali sme sa na koncerte a naivný mladý chlapec som sa na nu namotal lebo proste prejavila záujem. Tá druhá zrejme som chytil ochránárenský symdrom, mala lupus a s tou som sa spoznal cez zoznamku, veľmi sme si rozumeli lebo obaja sme boli skôr takí introverti ale na chorobu brala kortikosteroidy a tie jej prakticky zničili tú sexualitu. Ale po roku ako sme sa poznali začala mať neznesiteľné bolesti chrbta, Asi po pol roku chodenia po doktoroch zistili, že už je neskoro a má metastázy a aj keď sa vytratila láska z mojej strany bol som proste pri nej a podporoval ju lebo mi to bolo blbé ju opustiť v takú chvíľu. Asi do 33 som absolútne netúžil po žiadnom kontakte a odvtedy proste keď vidím ako ženy reagujú keď vidia auto alebo počujú o tom, že mám dom sa automaticky prepnú na režim stíhačky. Už na prvej káve zo mňa páčia koľko zarábam resp už by sa mi sťahovali do domu. Ako jej deťom bude super na dome, či to je blízko ZŠ a je jedno, čo mám rád alebo či si vôbec rozumieme a hrozne ma to irituje. Zrejme som moc výberavý ale toto sú otázky ktorým sa nevyhneš nech sa vykrúcaš alebo odmietaš povedať ako koľvek chceš.. Tento typ ľudí sa prejavia už pri prvých 10 minutách konverzácie ale neviem povedať nie a vždy sa nechám na kávu/večeru dotlačiť.
aha tá druhá sa bala vlastnej vagíny...
tak to je zaujímavé... to som ešte nepočul :D
mal si šťastie na divné ženy ale to sa možno dalo na prvý pohľad zistiť že budú príliš prudérne, napr. ti dám radu, ak sa žena príliš správa slušne, napr. sedí s nohami tesne pri sebe ani trochu ich od seba nedá, ak nosí zapnuté goliere košiel po krk, nelíči sa vôbec, nenosí sukne, šaty ale keď tak len veľmi dlhé až po členky skoro, nenosí výstrihy.. to sú často signály že bude aj v posteli konzervatívna a sexu sa nedočkáš. To sú tie často slušne kresťanky ale nemajme im to za zlé, no skôr by mali vstúpiť do kláštora ako vstúpovať do vzťahu.
Ja som tiež panic a už som tiež uvažoval ísť do bordelu, ale nejaké nakazené cigánky sa mi fakt hnusia. Radšej by som zvolil kvalitný tantra salón kde ťa vymasírujú nahými telami a vyhonia ti ho. Je to drahšie, ale určite kvalitnejší zážitok...
a prečo si si za frajerky také divné ženské vyberal?
jedna puritánka veriaca čo chce sex po svadbe a druhá čo mala za problém?
a zoznamky si neskúšal nejaké?
Jasne, vec ako pohlavne choroby neberiem na ľahkú váhu a aj tú fajku cez kondom, a samozrejme, že po kurve nechcem žiadny vzťah. Iba to za čo si platím. Možno to je skôr z ekonomického hladiska, neviem koľko stojí fajka ale keď ťa vyfajčí za 100€ tak to máš proste službu, za nijakým iným účelom iba proste vyprázdniť vajcia, tie zlatokopky a mamičky ťa vyjdu podstatne drahšie keď si to prepočítaš na dlhší horizont. Vidíš napr 8 rokov vzťahov a kľudne som tam mohol nehať tisíce/desaťtisíce a ani len vyfajčený som nebol. Takto je to stovka na istotu ale stále som len v rovine teórie. Ale dík za názor, vážim si toho.
vidíš a tu je koreň tvojho problému
chceš si zaplatiť kur/u a ešte chceš byť pri nej slušnučký... a načo prosím ťa?
načo pri štetkách zdovrilosť?
ona to nerobí z lásky k tebe a nečakaj že si s tebou začne vzťah lebo kur/a je kur/a a taká fajčila už stovkám pred tebou tak načo hrať sa na slušnosť lebo si tak vychovaný?
im natom nezáleži aby si ďakoval
normálne ťa dofajčí, postaví sa, zaplať a ona odíde
PS: daj pozor na pohlavné choroby, to že si stále panic ti zato nestojí aby si sa nakazil nejakou chorobou čo ti zničí život lebo taký aids,pohlavny herpes, syfylis nieje sranda ...