Ahojte. chcem len pocut nazory. Je normalne ak partner travi vikendy alebo svoj volny cas radsej so znamymi, kamosmi atd? Alebo ked ide popijat s kamosmi su tam aj baby ale ja tam ist nemozem? alebo o uprednostnovani kazdeho pred partnerkou... najradsej by som pocula nazor chlapov co si o takom niecom myslia..
Travenie volneho casu
o to je to horšie ...ked za kamaratmi beha mlady je to pochabost ...ked stary je to diagnoza :D
este chcem poznamenat, ze nemame 20... kde by riesenie takehoto problemu bolo aspon pochopitelne, ja mam 37, priatel 45
prečo si vlastne s takym chlapom ? očividne nemáte nič spoločné ani záľuby, ani myslenie ani komunikáciu ....očividne pre neho slúžiš iba na jednu vec ...a byť vo vztahu s niekym s kym ta spája iba sex inak ta uráža a si nepotrebna je dosť úbohé a nedôstojné
samozrejme, milionkrat... ale on namiesto toho aby to riesil to berie ako hadku a kritiku a tym viac vraj odmieta byt so mnou a navyse tvrdi ze preco chcem aby mi sedel pri riti nonstop a ze najradsej by som ho zaviazala na retazi.... pritom ja neviem ale co je zle na nejakom vylete cez vikend? co je zle na pozerani telky vecer, na prechadzke, na veceri?
tak to normálne vôbec nie je! tvoj partner by mal v prvom rade chcieť tráviť čas s tebou a nie s kamarátmi a inými babami! už si mu niekedy povedala, že ťa to trápi?
este dodam, rad travi cas bezo mna aj ked je sam oddychovanim.... a ked mu to vycitam tvrdi ze nie je so mnou lebo mu to vycitam