Ahojte. chcem len pocut nazory. Je normalne ak partner travi vikendy alebo svoj volny cas radsej so znamymi, kamosmi atd? Alebo ked ide popijat s kamosmi su tam aj baby ale ja tam ist nemozem? alebo o uprednostnovani kazdeho pred partnerkou... najradsej by som pocula nazor chlapov co si o takom niecom myslia..
Travenie volneho casu
Julka ty vlastne nemas vztah, lebo toto nie je vztah dvoch rovnocennych ludi. On ma svoj zivot, znamych a kamaratov kam ta vobec nepusta. Oddychuje tiez sam, cize ty vobec nie si podstatna a dolezita cast jeho zivota. Si len na sex a na "akoze" vztah. Nestracaj svoj cas s takym clovekom.
man76 - ako to vysvetlit niekomu kto nepocuva, kto vidi len seba svoje potreby a svoje nazory? on netusi ako sa ja citim ani omylom to nevie... rozpravanie nepomaha pre neho je to len kritika, zvysenie hlasu je hadka, nezvysenie flegmatizmus, furt nieco....ked som z toho nahnevana vadi, ked som smutna vadi ale ja sa neviem nasilu usmievat.. a najlepsie je ked mu poviem kde je problem a vo mne to este doznieva a nemam taku naladu veselu on je schopny sa za hodinu alebo na druhy den opytat co mi je pricom sme na danu temu napriklad viedli nejaky rozhovor ak sa podarilo....
Julka,
postupne sme sa odcudzovali, laska umierala a ked som sa rozhodol to riesit, bolo uz pozde. Neurob tu chybu. Ries si svoje stastie, kym je este cas.
A mysli na seba. Vysvetli to aj partnerovi. Pretoze ide o Teba, neobetuj sa kvoli druhemu cloveku, ale maj vztah, ktorý Ta bude skutocne naplnat.
Vysvetli to aj partnerovi, bud sa Ta posnazi pochopit a naplnit Tvoje tuzby, alebo bohuzial.
Vobec to nie je dobre, ze travi vela case s priatelmi. S tebou by mal najviac travit!!
Vobec to nie je dobre, ze travi vela case s priatelmi. S tebou by mal najviac travit!!
man76 - a preco ste sa odcudzovali?
Man76 - ano aj toto je jedna z moznosti... ale... treba to povedat, riesit ak sa da.... nikoho na nic nechcem nutit ale ma mi povedat ked je problem, ma mi povedat ked nic neciti ku mne, alebo ze proste nechce byt so mnou lebo city ochladli.... ale nie tu vinit mna lebo o probleme rozpravam a chcem ho riesit, alebo ze vyzadujem vysvetlenie tak to zvalit na to ze sa hadam a odist.... komunikacia je zaklad akehokolvek vztahu... a este k pilcukovi.. v ziadnom vztahu nic nemusis ani v partnerskom, ani v obchodnom ani vo vztahu rodic dieta ani v kamaratskom - ale je namieste vysvetlit spravanie ktore sa druhemu nepaci ak sa nan pyta, je namieste byt korektny a povedat pravdu....spravat sa s charakterom...
Pilcuk nikto tu nehovori o tom ze ma byt len so mnou, o com je podla teba vztah? ze dvaja sa vidia raz za tyzden a inak travia cas oddelene? tomu ja hovorim milenecky vztah a nie normlany vztah... a nikto nic nemusi mas pravdu ale potom sa netreba tvarit, ze sme v nejakom vztahu... a ano mam kamaratky ale oni maju partnerov co s nimi byvaju, manzelov co s nimi travia cas a nemam chut ist s niekym ako tretie koleso...
Ahoj Julka.
Poviem Ti svoj nazor, ktory je zial zalozeny na osobnych skusenostiach, ale asi Ta velmi nepotesi.
Pred urcitym casom som to mal nejako podobne ako opisujes. Spociatku som travil s byvalou priatelkou naozaj vela casu, neskor sme sa zacali odcudzovat. Pracoval som a aj pracujem ako projektovy manažér, takze na nedostatok socialnych kontaktov som sa nemohol stazovat. Napriek tomu som v sukromi zacal vyhladavat spolicnost inych ludi, s priatelkou som sa necitil prijemne, ubijalo ma to. Citil som sa prijemnejsie s cudzimi ludmi... Nakoniec sme sa yplne odcudzili.
Dufam, ze nemam pravdu ale urcite mate problem. Skus sa s priatelom vazne porozpravat, pripadne vyhladajte pomoc odbornika.
Povedz co citis a co od priatela chces. Radsej sa rozid ako keby si mala zit v takej neistote.
Prajem ti vela stastia.
Ja ta uplne chapem, je to chore, ja mam priatela o niekolko rokov mladsi od tvojho je, ale toto by si nedovolil... a nechapem na co este caka??? To ako byvate oddelene a ste spolu uz dost dlho podla mna na to aby ste uz pomaly aspon byvanie pre seba vyberali minimalne..... ja neviem nieco sa mi na tom aj tak nezda.... kolko krat tak do tyzdna ste spolu? Predpokladam ze obaja pracujete, takze volneho casu vela neostava.... ako travis volny cas ty??? Dufam ze nie tak ze sedis doma a cakas kym sa ozve..... to by ma dorazilo