Travenie volneho casu

Príspevok v téme: Travenie volneho casu
Julka45

Ahojte. chcem len pocut nazory. Je normalne ak partner travi vikendy alebo svoj volny cas radsej so znamymi, kamosmi atd? Alebo ked ide popijat s kamosmi su tam aj baby ale ja tam ist nemozem? alebo o uprednostnovani kazdeho pred partnerkou... najradsej by som pocula nazor chlapov co si o takom niecom myslia..

Julka45

Sofia - aka mladucka... sak 37... a ostrielana dost, len som cakala ze u starsieho chlapa to bude ine ale nie vsetci na jedno kopyto.. proste je vobec chlap co dokaze vidiet ine nez seba?

SofiaElla

dobreuz - si mimo témy, ale určite súhlasím s tým, že sú ženy, ktoré nedokážu svoje city (resp. posadnutosť) kontrolovať. Ale takí sú aj muži. Hoci ich je menej, ale sú.

Man76

Ano Julka, lutujem.
Lutujem kazdy svoj vztah, ktory mi stroskotal. Vzdy som isiel do vztaku naplno, dal som do neho cele svoje srdce. Niekedy si hovorim, ze som svojim laskam ublížil, aj ked neúmyselne, a dufam ze mi to prinieslo aspon ponaucenie. A ze sme si navzajom odpustili. Lebo nech sa stalo cokolvek, kedysi sme sa uprimne milovali.

dobreuz

SofiaElla - tak ženské by sa mali hlavne naučiť ovládať svoje city a nenaviazavať sa na mužov a nie byť citovo labilné a urevané.

SofiaElla

Si asi mladučká a nie veľmi ostrieľaná vzťahmi. Celý život okolo seba máme ľudí, ktorí za to stoja, ale niektorí nám za to stoja oveľa viac. Tam začína zamilovanie. Je to krásny pocit a tiež by som bola šťastná, keby to takto fungovalo, ale, bohužiaľ, nefunguje. Netreba byť preto depresívny a pesimistický, ja mám vyše 35 rokov a ver mi, pri každom zamilovaní sa, som si myslela, že je to ten najlepší a dokážeme, že vieme byť spolu navždy.
Nebolo to tak, vždy prišiel - aspoň podľa mňa, niekto "lepší", kto ma obohatil o iné myslenie, emócie, zážitky.
Jasné, že netreba byť ako ja, pol života ísť za lepším, ale treba byť s niekym, kto ťa má aspoň rád. A ten, kto ťa rád má, chce byť s tebou.

SofiaElla

Julka, ono sa to v živote stáva, že človek je vo vzťahu s niekym, kto mu zlomí srdce. U žien to je o to ťažšie, lebo si ťažko a neskoro priznávame, že ten, koho milujeme, nemiluje nás. Ale tak to je, treba to prijať. A tvoj "frajer" s tebou asi nechce tráviť čas, lebo sú mu príjemnejšie iné aktivity. Tak myslíš, že to je láska z jeho strany? Nebudem ti tu odpovedať, ty tú odpoveď vieš, len ju čím skôr prijmi a vyrovnaj sa s tým. A ver mi, že ďalej ťa čaká niekto iný, kto ťa milovať bude a ten rozdiel bude diametrálny.

Julka45

Zalezi jasne a uz aj zacinam tusit ze ovela viac... a list? nikdy by si ho neprecital... a aj keby stokrat z lava do prava a naopak nikdy by sa nevedel vcitit do mna....

Man76

Julka,
vidim, ze Ti na vztahu dost zalezi, inak by si sem nepisala. Ale obavam sa, ze Tebe zalezi ovela viac na partnerovi ako partnerovi na Tebe. Skuste este komunikovat. Povedz mu svoje tuzby, zelania. Chodte za odbornikom, moze Vam pomoct. Napis mu siahodlhy list co od neho ocakavad. Nech si ho cita ked bude sam a dlho o nom rozmysla. Nech si premysli, co prenho znamenas. Nie si onuca a zasluzis si chlapa, ktory bude pri Tebe za vsetkych okolnosti.