Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Travenie volneho casu

Príspevok v téme: Travenie volneho casu
Julka45

Ahojte. chcem len pocut nazory. Je normalne ak partner travi vikendy alebo svoj volny cas radsej so znamymi, kamosmi atd? Alebo ked ide popijat s kamosmi su tam aj baby ale ja tam ist nemozem? alebo o uprednostnovani kazdeho pred partnerkou... najradsej by som pocula nazor chlapov co si o takom niecom myslia..

Pilcuk

Julka45, a prečo by malbyť len s tebou ? Nie si ani jeho nadriadená ani matka, aby si mu určovala čas, ktorý ako využije. Je jeho slobodné rozhodnutie ísť niekam s kamarátmi či sám oddýchnuť si a ty by si to mala akceptovať. Vzťah nemôže byť založený na snahe jedného z partnerov byť vo vzťahu dominantný a aby sa mi ten druhý podriadoval.

A ty robíš čo, za ten čas, čo je partner s kamarátmi ? Nemáš kamarátky, kamarátov ?

Julka45

a pochopim aj to ak je niektore dni unaveny a boli by sme len vedla seba bez slova, nech pozra telku, nech drieme ale vrcholne ma dorazi ze on ide domov oddychovat, alebo oddychuje cez vikend doma.... niekedy mam pocit ze ani neoddychuje ale za niekym chodi poviem pravdu

Julka45

okrem toho je to chlap co nema pracu typu ze sedi za pc - ale chodieva na pracovne obedy, kavy, vecere, sluzobne cesty takze s inymi ludmi je v kontakte habadej, s kolegami a tak, myslim ze si nemoze stazovat na nedostatok casu traveneho bezo mna.... jednoducho nerozumiem preco vecer ked skonci sa nemoze venovat mne alebo cez vikendy ...

Julka45

Ja som si myslela ze chlap v takom veku to si obcas posedi na par hodin na pive, alebo obcas zajde na futbal a inak travi volny cas doma so zenou s ktorou tvori par, alebo niekam spolu idu planuju atd... netusila som ze budem v takomto veku riesit to iste co pred 20 rokmi ked som chodila s mladymi chalanmi

Julka45

ono ked poviem ze chlap co ma svoju partnerku rad sa takymto sposobom nechova reakcia je len ze mam bujnu fantaziu a chcem aby mi stale trcal zo zadku... ani o spolocne byvanie nema zaujem a to sme spolu dva roky.. tvrdi mi ze vsteko vidim zle ja...ja si to nemyslim no nehovorim ze mylit sa nemozem...

samianka

Viem, že chceš prevažne odpovede od chlapov ale chcem ti k tomu napísať len toľko, že by som si dala pozor na neho! Keď takto radšej trávi čas s kamarátmi ako s tebou, tak to nie je dobrý signál! A každý normálny človek to vie!

Zuzazuza

On pred tebou uteka. Chlap, ktory ta miluje, to nerobi. V podstate si ten tvoj moze kedykolvek zacat s inou, s ktorou mu bude dobre. Ak o tom odmieta dlhodobo hovorit, mate moznosti - dotiahni ho do partnerskej poradne, kedze tvoje namietky berie ako utok, alebo to ticho znasaj dalej ako to je, alebo to ukonci a najdi si ineho.

poradim38

No zmysel to ma, velmi velky........ pretoze ked zena bude stale ticho a bude toto akceptovat potom tu vyplakavat na fore, tak to takisto nic nevyriesi.... ako som citala v komentoch, autorka pise ze ten jej partner si mysli ze ona ho nechce nikam pustat a ze mu zakazuje, pritom jej ide o to, aby spolu travili viac casu... lenze vysvetli to takemu cloveku co si vecne bude mliet svoje a iny nazor nemoze existovat........ cize urobit to iste, co robi on, potom neskor pochopi, ked s nim nahodou kamarati nebudu moct ist von a muzicek sa bude nudit, vtedy mu aj partnerka bude dobra ale ona si odide na kavu tiez s kamaratmi a co s tym on urobi? Potom mu to dopne, tak to byva vo vela pripadoch.......

poradim38

To co je za idiota???? Preco aj ty nejdes niekam a neurobis mu napriek??? Este mi povedz ze ty sedis doma a on chodi s kamatatmi a s babenkami na pivecko......... a potom pride a bude cakat ze ma navarene, upratane a ty stastna sa mu vrhnes do narucia........vyser sa na neho!!!! Chodievaj aj ty s muzmi na kavicku a som zvedava co bude robit