Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Travenie volneho casu

Príspevok v téme: Travenie volneho casu
Julka45

Ahojte. chcem len pocut nazory. Je normalne ak partner travi vikendy alebo svoj volny cas radsej so znamymi, kamosmi atd? Alebo ked ide popijat s kamosmi su tam aj baby ale ja tam ist nemozem? alebo o uprednostnovani kazdeho pred partnerkou... najradsej by som pocula nazor chlapov co si o takom niecom myslia..

miliaca58

kazdy normalni ti povie, ze to normalne jednoznacne nie je. tvoj priatel by sa mal uvedomit a radsej travit volny cas s tebou. ak nie, tak osobne na tvojom mieste by som ho nechala

Kami91

Odpoved na hlavnu otazku je, ze to jeho spravanie nie je normalne, zrejme je s tebou uz iba zo zvyku. Ty si este stale mlada a v najlepsich rokoch, este sa stale da s tym co robit, na tvojom mieste by som utekal kade lahsie.

Inak si neodpovedala na otazku, ze preco ta neberie von?

Man76

Julka,
citim z Tvojich slov beznadej a smutok.
Budem tvrdy, ok?
Prestan sa lutovat!!!
Venovala si cele svoje srdce cloveku co zato nestal, to sa zial obcas stane.
Takze sa zdvihni, zacni bojovat a venuj sa sebe a svojim zalubam.
Stan sa nezavislou, udpesnou zenou, urcite mas svoje zaluby, je leto krasne picasie, slniecko Ta nabije poziitivnou energiou, chodievaj do spolocnosti, na bicykel, plaze, rozdavaj optimizmus. Ver mi, ze chlapi sa budu o Teba bit a onedlho sa objavi on, pan pravy.
Takze hore hlavu dievca.

Man76

Julka,
nevesaj hlavu. Mozno sa Tvoj partner spamata, a zisti co v Tebe ma. Ale ak nie, je cas ist dalej. Dni, roky nam utekaju a svoj zivot predsa chceme stravit s niekym, kto zato stoji.

Aliss

Julka, mozno si to tu spominala, nechce sa mi to vsetko citat...preco nechce aby si s nim isla von? Tu pomoze len komunikacia. Normalne si vysvetlit, ake su jeho dovody a samozrejme povedat mu, ze by si velmi rada s nim bola aj cez vikendy s jeho kamosmi. Dovodov moze byt vela a ja mozem len hadat. Neciti sa s tebou dobre? Ma ta len na upratovanie, varenie, sex? Nemiluje ta a nema potrebu travit s tebou cas? V spolocnosti si neprijemna? Nevazi si ta? Neviem...toto si vykomunikujte vy. Ja nie som za to, aby kazdu volnu chvilu travil par spolu. Predsa mame aj kamaratov, znamych a rodinu, vlacit sa vsade spolu nie je uplne najlepsie. Ale ak to naozaj u vas funguje takto a kazdy vikend, je tam medzi vami nieco zle...

Julka45

.. tak strasne som chcela aby to tentokrat uz vyslo... moj si asi tak predo mnou klakne ked mu kluce od auta padnu na zem

Man76

Julka, ver tomu ze taky muz pre Teba existuje.
Ja som tiez velmi dlho nevefil, ze ta skutocna laska ma este caka. Budem mat 40. Ale je to uz rok co som si klakol pred svoju vyvolenu a povedala ano... Prave preto si hovorim, ze vztahy, ktore mi v minulosti nevysli, asi vyjst nemali. Aj ked urcite kazdy z nich zanechal ranu na dusi.

SofiaElla

Julka, takí chlapi sú a je ich veľa. Priama úmera je jasná, čím je žena staršia, tým ťažie narazí na slobodného normálneho chlapa. Ale má význam byť vo vzťahu, kde jeden vôbec nemiluje a druhý tým len trpí? Asi nie - aspoň podľa mňa. Ale je to tvoje rozhodnutie a tvoj život.
P.S. Môžeš takého chlapa opustiť, aj keď ti bude srdce krvácať. Ale ak s takým chlapom ostaneš, je asi zrejmé, že on ťa časom opustí pre inú - svoju lásku. Výber je na tebe.