Odkial na to ma?

Príspevok v téme: Odkial na to ma?
Gabriellka44

Vazne nechapem jednu vec. Vseobecne dnesny ludia, hlavne mlady v mojom veku (mam 21), maju tolko potrebu sa rozhadzovat s peniazmi. Este mi nejde jedna vec do hlavy, odkial na to podaktori beru peniaze. Zoberte si, ze taky clovek je chvilu po maturite, popripade ide na vysoku, kde sa jeho sance zarobit si zuzuju, ale aj ked ma trvale zamestnanie ako napriklad ja, tak ten zarobok tiez nie je bohvie aky. Mna to velmi zaujima, lebo mam pocit, ze sa to vobec neriesi, ludia si uzivaju kade tade, cestuju po svete, vkuse nakupy, drahe veci, ale odkial? Tato otazka mi prave napadla, ked som bola s jednou mojou kamaratkou prednedavnom von, ta mi rozpravala ako ide tam a tam, pritom studuje na VS a pracuje v obchode, kde chodi iba 2x do tyzdna a na hodinu prace nema nad 3€, ale pritom ide vkuse niekde, v drahych hoteloch je, oblecenie vkuse nakupuje, ale aj parfemy, sperky atd... jej rodicia pokial viem nie su bohaty ani nejak nadpriemerne plateny, aby jej toto mohli platit a pochybujem ze z jej platu jej vychadza skoro kazdy tyzden na taketo dovolenky. Kedze ju poznam, nie je z tych dievcat co by vyhladavala bohatych muzov. Ale stale niekde je. Diskoteky, vylety, dovolenky, nakupovanie stale. Mozte mi to niekto prosim vas vysvetlit? Aj skolu urcite nema zadarmo. A nie je to zavist ani nic podobne, ja taky typ cloveka nie som, ja nemam problem sa uskromnit, mne prave vadi ze mlady v mojom veku sa rozhadzuju ako keby nepoznali hodnotu penazi.

alex_alex

spolocnik.weebly.com LUXUSNÝ SPOLOČNÍK, GIGOLO, MILENEC, MLADÝ ZAJAČIK, PROFESIONÁLNY MUŽSKÝ ESKORT PRE SOLVENTNÉ ŽENY BRATISLAVA, masáž vagíny, kamarát s výhodami, sexualne služby, platený muž na sex. Som optimisticky naladený, vyšportovaný gentleman Alex z BA, 34 r, 189cm, 94kg. Nefajčím, zaujímam sa o zdravý životný štýl a pozitívne myslenie. Budem partner na strávenie večera u teba doma, na hoteli. Viac info: spolocnik.weebly.com

poradim38

Toto myslite seriozne???????? Ze ju ma ist sledovat???? A vypytovat sa???? A ako by to asi vyznelo tej dotycnej, keby sa jej autorka zacala vypytovat odkial na to berie????? Ked jej povedala ze pracuje v obchode kde ma 3 eura na hodinu, tak zrejme to ma dobre premyslene ta baba, len jej to nejak nevychadza, realita a zamienka, ked si chodi kade tade a mesacne moze zarobit max 100euro....

Gabriellka44

Tak mne pride blbe sa jej vypytovat odkial na to berie, je to sukromna vec, mne by to prislo tiez sproste, keby sa ma niekto vypytoval odkial beriem peniaze a kolko a tak dalej. Ale tu nejde iba o nu konkretne, to bol iba priklad na nej, aby to bolo zrozumitelne na co presne sa chcem spytat. A sledovat ju urcite nebudem ani nic podobne, ved to je detinske. Naco by som to robila. A od starych rodicov to nema, kedze sme sa rozpravali a spominala ze ma uz len babku ktora ma minimalny dochodok. Este dokonca k tomu sa tak vyjadrila medzi recou ze tak by nikdy nechcela skoncit ze si nemoze dopriat, ale viac sme to neriesili. Potom mi to cele tak prislo ze odkial potom, ked ziju v 2izbaku malom, rodicia nezarabaju vela a jej babka ma minimalny dochodok. Takze z tejto strany to zrejme nebude.

Ejpicu

Privyraba si bud cez webky, videa,fotky ,tajnymi stretkami alebo je tajne s niekym bohatsim ..co tiez vacsinou zahrna sex :) ...ja byt tebou tak to skusim zistit nejak tajne, sledovat ju a tak... Ked ta to zaujima :D mna by tiez zaujimalo .... lebo tiez som to takto robila ... tajne privyrabanie si :D a nikto nechapal z kadial na to mam :) ale vyhovoriek bolo vzdy neurekom a vzdy mi vsetci uverili ..dokonca aj vtedy moj terajsi priatel a to som s nim bola kazdy bozi den :D .....a tiez by to na mna nikto nepovedal :D .........potom mi uz tie stresy za to nestali tak som postupne prestala :D .......ale ked vidim takuto temu hned viem kolka bije :D

Nesnadko

Gabriellka - k peniazom mozes prist tak, ze si ich zarobis, zdedis, vyhras, ukradnes alebo ti ich niekto da. Ak kamoska malo zaraba, nic nezdedila, nevyhrala a nekradne, tak jej ich musi niekto davat. Ak to nie su bohati rodicia, ktori by to robili z cistej lasky, tak jej ich dava niekto iny z ineho dovodu. Ze na to.kamoska nevyzera je irelevantne, lebo logika nepusti. Vsak sa jej otvorene opytaj v zmysle, ze nech ti poradi, ako sa da dostat k peniazom, ze si chces dopriat a potom nam to sem napis, nech vieme, ci sme sa nemylili :)

Pilcuk

katka, ja to sem nepíšem preto, aby som niekoho presviedčal o svojej pravde. Ja len vyjadrujem svoj názor k danej téme tak ako to bolo aj v tomto prípade.

katka7362

Pilcuk musi nejako ospravedlnit svoj zivotny neuspech. Takze ano Pilcuk, vsetky sme ku*vy a ide nam len o peniaze a krasu.
Dufam ze dnes sa ti bude velmi dobre spat. Vsetky tvoje domnienky a zistenia su potvrdene. Uz to sem nemusis pisat kazdy den do kazdej temy pisat.

poradim38

Haha Pilcuk si velmi vtipny, az tak ze som sa zabudla zasmiat..... no ty dnes poriadne perlis, daj este nieco .....

Pilcuk

poradim38, vidím, že percentá nie sú tvoja silná stránka. Si dokonalá ukážka toho, ako ženy (ne)dokážu používať mozog.