Vazne nechapem jednu vec. Vseobecne dnesny ludia, hlavne mlady v mojom veku (mam 21), maju tolko potrebu sa rozhadzovat s peniazmi. Este mi nejde jedna vec do hlavy, odkial na to podaktori beru peniaze. Zoberte si, ze taky clovek je chvilu po maturite, popripade ide na vysoku, kde sa jeho sance zarobit si zuzuju, ale aj ked ma trvale zamestnanie ako napriklad ja, tak ten zarobok tiez nie je bohvie aky. Mna to velmi zaujima, lebo mam pocit, ze sa to vobec neriesi, ludia si uzivaju kade tade, cestuju po svete, vkuse nakupy, drahe veci, ale odkial? Tato otazka mi prave napadla, ked som bola s jednou mojou kamaratkou prednedavnom von, ta mi rozpravala ako ide tam a tam, pritom studuje na VS a pracuje v obchode, kde chodi iba 2x do tyzdna a na hodinu prace nema nad 3€, ale pritom ide vkuse niekde, v drahych hoteloch je, oblecenie vkuse nakupuje, ale aj parfemy, sperky atd... jej rodicia pokial viem nie su bohaty ani nejak nadpriemerne plateny, aby jej toto mohli platit a pochybujem ze z jej platu jej vychadza skoro kazdy tyzden na taketo dovolenky. Kedze ju poznam, nie je z tych dievcat co by vyhladavala bohatych muzov. Ale stale niekde je. Diskoteky, vylety, dovolenky, nakupovanie stale. Mozte mi to niekto prosim vas vysvetlit? Aj skolu urcite nema zadarmo. A nie je to zavist ani nic podobne, ja taky typ cloveka nie som, ja nemam problem sa uskromnit, mne prave vadi ze mlady v mojom veku sa rozhadzuju ako keby nepoznali hodnotu penazi.
Odkial na to ma?
Veď ste kamaratky tak preco sa jej na to neopytas ? :D len tak zo srandy jej povedz ze odkial na to vsetko bere :D ja som mala ucitelku ktora precestovala snad cely svet asi okrem Noveho Zelandu bola vsade a urcite to nebolo len z ucitelakeho platu ale ani zo ziadneho eskortu :D proste je to zahadne ale kym sa nespytas nezistis
Tiez mi to pride ako keby bola nejaka luxusna spolocnicka...... a to vobec ti nemusi tak pripadat.....vela zien robi tieto veci a nevyzeraju na to absolutne.... vela je takych aj v soubiznise, ktore si takto privyrabaju ani by si to nepovedala
v mojom okoli to na strednej aj vyske robilo viac ludi, ktory by mi nikdy tak neprisli ze prave oni. Dokonca aj pary. Nehovori ze to je ten pripad, ale z toho co pises mi to na nic ine nepasuje :D
Prave ona mi nepride ako typ co by toto robil. Myslim nejaky eskort a podobne veci. Viem ze takto zaraba vela dievcat, ale ona nie je taka. Preto to nechapem, ze odkial berie tie peniaze. Ved keby vyhrala nieco tak by mi rovno povedala ze ma peniaze z toho podla mna, ale pochybujem ze z brigadnickeho prijmu si moze toto dovolit. Aj keby odkladala, tak to uz by peniaze nemala davno. Pri jej nakupovani a cestovani.
mala som kamosku ktora uz na strednej zacala "pracovat" pred web kamerou. To bol ten zdroj penazi na vsetky jej veci ktore kazdu chvilu nakupovala. Jej a moji rodicia boli na tom financne podobne. Ja som si mohla co to sem tam dovolit, len za to ze som si sama privyrabala na brigadach. Ona tiez, ale "zarobila" ovela viac za kratsi cas :D To boli pootm vylety, cestovanie a nakupy :D
Takto to v živote "chodí". S týmto nespravíš nič. Jediné, čo môžeš s týmto urobiť je, že sa prestaneš takýmito ľuďmi zaoberať. Ona ti nikdy neprezradí zdroje svojich príjmov (možno, že si privyrába vlastným telom, ). Keď sa ňou zaoberáš, tak strácaš svoj vlastný čas. Stojí ti to za to? Sústreď sa na seba a svojich blízkych. Ju a jej podobných vypusti úplne zo života, bude ti lepšie. Toto vždycky bolo, je, a kým bude svet svetom stáť, tak to aj bude.