Dr. Eugen Jonáš

Príspevok v téme: Dr. Eugen Jonáš
ela

Dobrý deň.
Mám jednu dcérku (18 mesačnú) a dala som si spraviť u Dr. Eugena Jonáša výpočet pohlavia nasledujúceho dieťatka. Ak niekto poznáte jeho prácu, vypočíta z dátumu a času Vášho narodenia a narodenia Vášho dieťatka pohlavie nasledujúceho. Mne vypočítal že pohlavie nasedujúceho bude chlapec ale vypočítal aj dátumy, kedy je možné chlapca splodiť a kedy je možné splodiť dievča aj napriek tomu, že na vrchu výpočtu uviedol, že nasledujúce dieťatko bude chlapec. Môj manžel má z predchádzajúceho manželstva 2 dcérky, takže už má aj s našou malou 3 dcérky a ďalšie dieťatko už nechce, pretože v dnešnej dobe uživiť a postarať sa o budúcnosť štyroch detí nie je ľahké. To je manželov názor, ja by som veľmi rada mala ešte jedno dieťatko, lebo jeho dcérky z prvého manželstva s nami nebývajú, chodia k nám každú nedeľu na pár hodín (sú už väčšie majú svoje záujmy a priateľov) a ja nechcem našu malú odsúdiť na vyrastanie o samote. Potrebuje niekoho v svojom veku, s kým sa bude hrať a bývame na takom mieste, kde dcérka málokedy dochádza do styku s malými deťmi. Preto som si myslela, že si dám spraviť výpočet pohlavia Dr. Jonášovi a ak to výjde a on mi vypočíta chlapca, tak manžel bude súhlasiť ešte s jedným bábätkom. Ale manžel na také výpočty neverí a ďalšie dievčatko už nechce. Keby mal veľkú šancu, že bude mať chlapca, tak by sme sa ešte o jedno dieťatko pokúsili, aj keď mne je vskutku jedno, akého pohlavia by bolo, ja len chcem súrodenca k dcérke jej veku primeraného (manželove dcérky majú 13 a 19 rokov). Má niekto skúsenosti s tým, či sú výpočty Dr. Eugena Jonáša spoľahlivé?

aaanonymmm

ahojte, chcem sa spytat ci ta metoda naozaj funguje, lebo pred par dnami som mala mat podla Dr.Jonasa den na otehotnenie, ale akurat vtedy som mala 2 den kramy, tak neviem ....
Prosim dajte mi vediet a aj ak to niektorej z vas vyslo aj napriek tomu ze ste mali kramy
Vdaka

katika

do kelu ako zistim hodinu svojho narodenia?gynekolog mi povedal ze neexistuje ziadny archiv...mohol by mi niekto povedat aky je rozdiel medzi malym a specialnym vypoctom dr. jonasa???????na obidva potrebujem hodinu a min narodenia?????diky...

kola

ano je to vystudovany lekar,ma uz myslim viac ako 80rokov,pred x rokmi prisiel na"vzorec"vypoctu pohlavia dietata,podla presneho datumu,aj hodiny narodenia oboch rodicov.je to aj patentovane,cca mesiac dozadu bolo o nom pisane myslim v zivote.

trinity

Hm, nikdy som o tomto chlapovi nepočula, tak tu s otvorenými ústami čítam, že čo za veci sa už dejú. On je skutočne vyštudovaný lekár alebo prečo mu hovoríte doktor?

naďa

Ahojte, zdravím všetky potencionálne mamičky- čakateľky-túžiteľky.
Dlho som váhala, či sa mám skontaktovať s pánom doktorom.
Terazo som rozhodnutá, ale problém je v získaní kontaktu.
Ak by ho niekto mal, buďte tak dobrí a prepošlite mi ho.
Srdečná vďaka.

hya

TO BY SOM TIEŽ RADA VEDELA AKO SA DA POHLAVIE VOPRED NAPLANOVAŤ. TIEŽ MAME CHLAPČEKA A RADA BY SOM UVITALA DCERKU AK MATE SKUSENOSTI PORADTE. ĎAKUJEM VOPRED. SINDY

katika

ahojte chcela by som zistil svoju hodinu narodenia, pretoze som adoptovana presnu hodinu nepoznam a na dr jonasove vypocty je to potrebne neviete mi niekto prosim poradit ako to mam zistil.je v nemocniciach nejaky archiv???dakujem vam krasne...

ivan_111

Ahojte vsetci. Nam zomrela 8mesacna dcerka, preto sme nic nenechali na nahodu a poziadali o pomoc Dr.Jonasa. Teraz mame 6rocneho chlapca a 2rocne dievcatko. Neviem ako by to dopadlo bez Jonasovych vypoctov, ale s nimi je vsetko 100%.
Pre elu: Ak mas na vrchu vypoctu napisane CHLAPEC, vsetky terminy na dievcatko su na 98% neplodne. Mame to odskusane.

P.S.: Inak neverim ziadnym DR.Jonas online calculator a podobne, preferujem osobny resp. tal. kontakt. Ak ma niekto zaujem, rad mu poslem tel. cislo. Majte sa fajn.

feuerka

S MANZELOM SME UZ 9 rokov spolu a teraz sme sa rozhodli ze chceme babo a velmi tuzime mat dvojcata pocula som ze dr.jonas to vie vypocitat je to vobec mozne?