Dobrý deň.
Mám jednu dcérku (18 mesačnú) a dala som si spraviť u Dr. Eugena Jonáša výpočet pohlavia nasledujúceho dieťatka. Ak niekto poznáte jeho prácu, vypočíta z dátumu a času Vášho narodenia a narodenia Vášho dieťatka pohlavie nasledujúceho. Mne vypočítal že pohlavie nasedujúceho bude chlapec ale vypočítal aj dátumy, kedy je možné chlapca splodiť a kedy je možné splodiť dievča aj napriek tomu, že na vrchu výpočtu uviedol, že nasledujúce dieťatko bude chlapec. Môj manžel má z predchádzajúceho manželstva 2 dcérky, takže už má aj s našou malou 3 dcérky a ďalšie dieťatko už nechce, pretože v dnešnej dobe uživiť a postarať sa o budúcnosť štyroch detí nie je ľahké. To je manželov názor, ja by som veľmi rada mala ešte jedno dieťatko, lebo jeho dcérky z prvého manželstva s nami nebývajú, chodia k nám každú nedeľu na pár hodín (sú už väčšie majú svoje záujmy a priateľov) a ja nechcem našu malú odsúdiť na vyrastanie o samote. Potrebuje niekoho v svojom veku, s kým sa bude hrať a bývame na takom mieste, kde dcérka málokedy dochádza do styku s malými deťmi. Preto som si myslela, že si dám spraviť výpočet pohlavia Dr. Jonášovi a ak to výjde a on mi vypočíta chlapca, tak manžel bude súhlasiť ešte s jedným bábätkom. Ale manžel na také výpočty neverí a ďalšie dievčatko už nechce. Keby mal veľkú šancu, že bude mať chlapca, tak by sme sa ešte o jedno dieťatko pokúsili, aj keď mne je vskutku jedno, akého pohlavia by bolo, ja len chcem súrodenca k dcérke jej veku primeraného (manželove dcérky majú 13 a 19 rokov). Má niekto skúsenosti s tým, či sú výpočty Dr. Eugena Jonáša spoľahlivé?
Dr. Eugen Jonáš
aj ja sa snažím a nič a už ma to nebaví
ahojte.prosim vas mohla by ste mi niektora poslat prihlasku na dr.jonasa?lebo mne sa ta jeho stranka neda otvorit.dakujem vam velmi pekne! dastien@post.sk
viete mi niekto poradit emailovu adresu na dr.Jonasa?dakujem pekne.
ahojte,vidim tu vela prispevkov okolo jonasovych vypoctov...nech si hovori kto co chce,ja na neho nedam dopustit,pretoze po dvoch potratoch sa mi narodil zdravy syn,ktory ma uz 5rokov a pred rokom dcera..z vlastnej skusenosti,treba skusit
P.S.videla som otazku ohladne vypoctov-pri velkom vypocte si mozes vybrat aj pohlavie dalsieho dietata a pri malom vypocte hodina narodenia nemusi byt udana presne na 4minuty ako pri velkom
vela stastia
janka
Ahojte.Ja sa pokúšam otehotnieť rok,už jedno dieťa mám clapca má 10rokou,zistila som že toto zacházdanie do krajnosti a násilné sledovanie plod. a neplod. dní mi zničilo takmer vzťah,netreba ťahať pána boha za nohu.Držím Palce