Dr. Eugen Jonáš

Príspevok v téme: Dr. Eugen Jonáš
ela

Dobrý deň.
Mám jednu dcérku (18 mesačnú) a dala som si spraviť u Dr. Eugena Jonáša výpočet pohlavia nasledujúceho dieťatka. Ak niekto poznáte jeho prácu, vypočíta z dátumu a času Vášho narodenia a narodenia Vášho dieťatka pohlavie nasledujúceho. Mne vypočítal že pohlavie nasedujúceho bude chlapec ale vypočítal aj dátumy, kedy je možné chlapca splodiť a kedy je možné splodiť dievča aj napriek tomu, že na vrchu výpočtu uviedol, že nasledujúce dieťatko bude chlapec. Môj manžel má z predchádzajúceho manželstva 2 dcérky, takže už má aj s našou malou 3 dcérky a ďalšie dieťatko už nechce, pretože v dnešnej dobe uživiť a postarať sa o budúcnosť štyroch detí nie je ľahké. To je manželov názor, ja by som veľmi rada mala ešte jedno dieťatko, lebo jeho dcérky z prvého manželstva s nami nebývajú, chodia k nám každú nedeľu na pár hodín (sú už väčšie majú svoje záujmy a priateľov) a ja nechcem našu malú odsúdiť na vyrastanie o samote. Potrebuje niekoho v svojom veku, s kým sa bude hrať a bývame na takom mieste, kde dcérka málokedy dochádza do styku s malými deťmi. Preto som si myslela, že si dám spraviť výpočet pohlavia Dr. Jonášovi a ak to výjde a on mi vypočíta chlapca, tak manžel bude súhlasiť ešte s jedným bábätkom. Ale manžel na také výpočty neverí a ďalšie dievčatko už nechce. Keby mal veľkú šancu, že bude mať chlapca, tak by sme sa ešte o jedno dieťatko pokúsili, aj keď mne je vskutku jedno, akého pohlavia by bolo, ja len chcem súrodenca k dcérke jej veku primeraného (manželove dcérky majú 13 a 19 rokov). Má niekto skúsenosti s tým, či sú výpočty Dr. Eugena Jonáša spoľahlivé?

beata dudášova

Prosim vas napiste mi Dr.Jonasa adresu na meil velmi ho chcem navstivit som zufala uz som raz potratila,kto s nim mate skusenosti a boli ste unho napistemi prosim moc dakujem alebo sms 0904 640439.Dakujem

nubija

3roky sa snazime o babo som uz zufala ale ako som si precitala prispevky nacerpala som energiu a novu nadej moc vam dakujem informacie a kontakty mi moc pomohli hned sa na to dam :-) ste zlate a moc vam drzim palceky

sony

nechcem dehonestovať prácu pána Jonáša ale zdá sa mi že jeho výpočty vychádzajú asi tak ako jeho katastrofické predpovede. Nám jeho výpočty, nech boli akokoľvek presné, vôbec nevyšli. Napriek tomu si myslím, že jeho práca nie je zbytočná.Verím, že sú veci medzi nebom a zemou, ktorým nerozumieme a snažíme sa ich pomenovať. Nakoľko sa mu to darí nechám na Vás, na vašej viere, lebo tá robí niekedy za nás ale málokedy sa ňou nechávame viesť.

jakra

Ja mám urobený veľký výpočet, lebo po dvoch chlapcoch by sme chceli dievčatko, ale akosi sa nedarí. Skúšali sme to na odporúčané červené dni, a na to po 7 dňoch som dostala kramy, mám ich nepravidelné, tak neviem či to nejak súvisí. Pôjdem k lekárke, či je to so mnou všetko v poriadku, lebo aj ju to zaujíma. Veľmi nám drží palce. K dvom synom sme prišli neplánovane a to sme si dávali pozor, a stalo sa. A teraz pilne pracujeme a nedarí sa.

aaanonymmm

ahojte, a moze to fungovat aj ked mas kramy? alebo musis mat plodne dni?
Neviem od vtedy ubehlo 10 dni a neviem, keby som bola tak by sa mohlo nieco ukazat ci nie? Ale pobolieva ma v podbrusku a casto chodim na malu potrebu. Moze to byt tehu a priznaky tak skoro? Ak to je naozaj tak to funguje, len keby bolo na teste nieco vidiet

Aria

Ahojte, moj priatel bol u neho pocas predchadzajuceho manzelstva. Jeho zena otehotnela 2x a v oboch pripadoch podla jeho odporucani. Na druhykrat chcela chlapca, ktory bol jediny vyratany medzi samymi babami a je to chlapec. Takze asi na tom nieco pravdy bude. Chystame sa za nim aj my, lebo ja hrozne tuzim po dievcatku.

katika

AAAAAnonymmmm ja tiez uvazujem o tejto metode..podla toho co som citala tak nevadi ze mas kramy...on nestanovuje plodne dni ako bezny doktor ale podla cohosi ineho..tak skusaj a daj vediet ci to vyslo...moc drzim palce...