Dr. Eugen Jonáš

Príspevok v téme: Dr. Eugen Jonáš
ela

Dobrý deň.
Mám jednu dcérku (18 mesačnú) a dala som si spraviť u Dr. Eugena Jonáša výpočet pohlavia nasledujúceho dieťatka. Ak niekto poznáte jeho prácu, vypočíta z dátumu a času Vášho narodenia a narodenia Vášho dieťatka pohlavie nasledujúceho. Mne vypočítal že pohlavie nasedujúceho bude chlapec ale vypočítal aj dátumy, kedy je možné chlapca splodiť a kedy je možné splodiť dievča aj napriek tomu, že na vrchu výpočtu uviedol, že nasledujúce dieťatko bude chlapec. Môj manžel má z predchádzajúceho manželstva 2 dcérky, takže už má aj s našou malou 3 dcérky a ďalšie dieťatko už nechce, pretože v dnešnej dobe uživiť a postarať sa o budúcnosť štyroch detí nie je ľahké. To je manželov názor, ja by som veľmi rada mala ešte jedno dieťatko, lebo jeho dcérky z prvého manželstva s nami nebývajú, chodia k nám každú nedeľu na pár hodín (sú už väčšie majú svoje záujmy a priateľov) a ja nechcem našu malú odsúdiť na vyrastanie o samote. Potrebuje niekoho v svojom veku, s kým sa bude hrať a bývame na takom mieste, kde dcérka málokedy dochádza do styku s malými deťmi. Preto som si myslela, že si dám spraviť výpočet pohlavia Dr. Jonášovi a ak to výjde a on mi vypočíta chlapca, tak manžel bude súhlasiť ešte s jedným bábätkom. Ale manžel na také výpočty neverí a ďalšie dievčatko už nechce. Keby mal veľkú šancu, že bude mať chlapca, tak by sme sa ešte o jedno dieťatko pokúsili, aj keď mne je vskutku jedno, akého pohlavia by bolo, ja len chcem súrodenca k dcérke jej veku primeraného (manželove dcérky majú 13 a 19 rokov). Má niekto skúsenosti s tým, či sú výpočty Dr. Eugena Jonáša spoľahlivé?

Ľuba

Veľmi pekne Vás prosím baby, môžete mi poslať kontakt na Dr. Jonáša. Už dva roky nemôžem otehotnieť a už som zúfalá. Ďakujem

viera1

Ahoj chcem sa opýtať tá adresa ktorá sa tu objavila je určite jeho? Pred pár rokmi sme boli na jeho stránke a vyzerala úplne inak a všetko sa dalo spraviť cez internet a domov prišiel už iba rozpis kedy je to najvhodnešie.Poprosím o odpoveď alebo ak má niektorá inú stránku nech bude tak dobrá a dá ju tu. Vopred ďakujem

ťuťka

Prosím,prosím dievčence-bola by niektorá z vás taká milá a poslala mi prihlášku od Dr.Jonáša?e-mail:tutolina@azet.sk -ďakujem

sska

Baby, prosím Vás aké údaje treba, ak si chcem dať od Jonáša vyrátať pohlavie dieťaťa? Veľmi by som chcela dievčatko, mám dvoch chalanov.
Ďakujem.

angi

hanah:ake beries tabletky ,aby si mala menzes.ja mam podobny problem ako ty!ja idem 19.3.na umele oplodnenie,tak uvidime ci to zaberie.viem len to,ze sanca otehotniet je 35%

mariska

loretta, podľa mňa by si tam mala jednoducho zavolať- iste to nájdeš v zozname a normálne sa ho nato spýtať. A keď Ti povie, že vám vie výpočítať dievčatko, tak mu rovno nadiktuj adresu, kam Ti pošle formulár. Ja som ho tiež našla v zozname- na nete.

loretta

ahojte baby,
ja tej jonášovej metode verím, veľmi túžim po dievčatku, aj som mala vypočítaný kalendár od neho hlavne kvôli tomu, ale pár dní na to ako mi prišiel, objavili sa na teste //...netešila som sa ale dlho, mala som mikropotrat...:-( po svadbe som bola nedočkavá a chcela som čím skôr otehotnieť-tie čo potratili vedia o čom píšem...,ale kedže mi v ten mesiac vychádzal chlapec/chlapec, tak asi 5 dní pred jonášom vypočítanými plodnými dnami sme radšej ani nesexovali, a samozrejme počas nich sme tak isto nesexovali...tie dni predtými jeho plodnými (čiže hned po menzese...) sme išli normálne "na plno"...na moje prekvapenie som som hned mesiac po svadbe zistila že som tehotná...dúfala som, že ked sme nesexovali v tie jeho dni, že budeme mať vytužené dievčatko, i ked na ten november ako som písala vychádzal chlapec/chlapec...a v auguste sa nám narodil náš milovaný chlapček - aj ked to nebolo cez tie jeho dni splodené dieťatko...malého by som nevymenila za nič na svete, je úžasný, dokonalý, milujem ho najviac na svete, no napriek tomu, ak máme mať ešte jedno bábetko, strašne túžim po dievčatku, pretože náš malý je už manželov tretí syn...:-)a myslím, že manžel by si zaslúžil teda aj dcérku...manžel má 46rokov,takže je to také otázne s tým druhým dieťaťom, ale keby som mala istotu, že to bude dievčatko, tak neváham ani chvílku...
neviem, kedže som tam mala napísané chlapec/chlapec, tak to mám brať automaticky, teda že určite to bude chlapec...nemám si to dávať ani rátať? a čo ten mikropotrat? to neovplyvnuje nič? a to že som otehotnela mimo jeho dní?? vyšlo mi že sa malý narodil aj v noci, ale po 17hodinovom nepostupujúcom pôrode,kt. bol ukončený sekciou - voda mi odišla ráno...asi som trapná, ale má aj toto nejaký vplyv? fakt túžim po dievčatku strááášno moc...:-)a obávam sa, že mi odpíše že aj druhé (a určite aj posledné naše...) bude na 1000perc. chlapček...
chcem vás poprosiť, ktorá mi môžete poslať ten formulár pre Dr. Jonáša na mail???
musím si to dať vyrátať, lebo posledné dni často na to myslím, že či nám to dievčatko bude dopriate - som strašne zvedavá a nedočkavá...:-))) a na túto diskusiu som narazila úplne náhodou...asi osud...:-) odpíšte mi prosím, resp. kto môže nech mi pošle ten formulár...:-)