Dr. Eugen Jonáš

Príspevok v téme: Dr. Eugen Jonáš
ela

Dobrý deň.
Mám jednu dcérku (18 mesačnú) a dala som si spraviť u Dr. Eugena Jonáša výpočet pohlavia nasledujúceho dieťatka. Ak niekto poznáte jeho prácu, vypočíta z dátumu a času Vášho narodenia a narodenia Vášho dieťatka pohlavie nasledujúceho. Mne vypočítal že pohlavie nasedujúceho bude chlapec ale vypočítal aj dátumy, kedy je možné chlapca splodiť a kedy je možné splodiť dievča aj napriek tomu, že na vrchu výpočtu uviedol, že nasledujúce dieťatko bude chlapec. Môj manžel má z predchádzajúceho manželstva 2 dcérky, takže už má aj s našou malou 3 dcérky a ďalšie dieťatko už nechce, pretože v dnešnej dobe uživiť a postarať sa o budúcnosť štyroch detí nie je ľahké. To je manželov názor, ja by som veľmi rada mala ešte jedno dieťatko, lebo jeho dcérky z prvého manželstva s nami nebývajú, chodia k nám každú nedeľu na pár hodín (sú už väčšie majú svoje záujmy a priateľov) a ja nechcem našu malú odsúdiť na vyrastanie o samote. Potrebuje niekoho v svojom veku, s kým sa bude hrať a bývame na takom mieste, kde dcérka málokedy dochádza do styku s malými deťmi. Preto som si myslela, že si dám spraviť výpočet pohlavia Dr. Jonášovi a ak to výjde a on mi vypočíta chlapca, tak manžel bude súhlasiť ešte s jedným bábätkom. Ale manžel na také výpočty neverí a ďalšie dievčatko už nechce. Keby mal veľkú šancu, že bude mať chlapca, tak by sme sa ešte o jedno dieťatko pokúsili, aj keď mne je vskutku jedno, akého pohlavia by bolo, ja len chcem súrodenca k dcérke jej veku primeraného (manželove dcérky majú 13 a 19 rokov). Má niekto skúsenosti s tým, či sú výpočty Dr. Eugena Jonáša spoľahlivé?

helena xxx

akojte urcite by som tomu verila ze moze takto pomoct ved aj mne sa to podarilo vdaka nemu a teraz cakam babatko,vypocet sa podaril hned na 1. krat

helena xxx

ahojte ja som si dala tento rok v juli vyratat od jonasa dietatko a hned na prvy termin som otehotnela a som teraz v 4.mes.tehotenstva.Hned v auguste som bola tehotna a vsetko prebieha vyborne touto cestou by som mu chcela velmi podakovat za to ze nam takto pomohol.Predtym som mala problem otehotnie a pred rokom som mala mimomaternicove tehotenstvo.To by som mala moje 1.dietatko.Ale teraz cakam opat dietatko a to je hlavne...Urcite vy snazilky by ste to mali skusit,dokonca aj ja som bola od neho vyratana a vyslo aj pohlavie-dievca.Tak som tu.Poznam dost zien co zostali vdaka nemu tehotne a aj pohlavie vyslo take ako on vyratal...Jeho ruky su zazracne....

inuška

Baby, ja neviem, ak to má výjsť tak to vyjde. Ja som to síce tiež skúšala podla výpočtov asi 2 roky, a vôbec to nevyšlo. Tým vás nechcem odrádzať a brať ilúzie. My sme s mužom túžili po dieťatku dlho a podarilo sa to po 7 rokoch (bez Jonasa), nie všetko sa dá ovplyvniť. Vela šťastia

lu

ahojte.ja som tiež požiadala o výpočet.asi pred 4 dňami som mala červený deň tak teraz čakám.snažime sa 2 roky a nič, tak dúfam. že to vyjde.

kama

AHOJ. MAME 2 CHLAPCOV A CHCELI BY SME DIEVCATKO. PISALA SOM DR. JONASOVI A POSLALA SOM UZ AJ FORMULAR. CHCELA BY SOM VEDIET CI TO NIEKOMU VYSLO A NARODILO SA MU DIETATKO PODLA VYPOCTOV DR.JONASA.

kamoska1

No neviem, či mám ja ...ale podľa Jonáša som bola vypočítaná , že budem chlapec..naši preto vymysleli iba chalanské meno a potom tatko zmetkoval v nemocnici, ked mu povedali, ze som dievca. A moj brat bol vypočítaný ako dievčatko, takže zase to mala byť Martinka...a je z toho Martinko...xixix

mamo

Ahojte.Chcem sa spytat ci niekto skusal mat dietatko podla cinskeho kalendara pocatia.Rado by ma zaujimalo ci to dakomu vyslo alebo nie.Dakujem

katarína

Želám všetkým pekný deň. Dnes som zavolala na tel.číslo Dr.Jonáša (035/6595 127)napísali si moju adresu a že mi následne pošlú prihlášku. Odporúčam všetkým. Cez mail sa asi s nimi skontaktovať nedá.