Dr. Eugen Jonáš

Príspevok v téme: Dr. Eugen Jonáš
ela

Dobrý deň.
Mám jednu dcérku (18 mesačnú) a dala som si spraviť u Dr. Eugena Jonáša výpočet pohlavia nasledujúceho dieťatka. Ak niekto poznáte jeho prácu, vypočíta z dátumu a času Vášho narodenia a narodenia Vášho dieťatka pohlavie nasledujúceho. Mne vypočítal že pohlavie nasedujúceho bude chlapec ale vypočítal aj dátumy, kedy je možné chlapca splodiť a kedy je možné splodiť dievča aj napriek tomu, že na vrchu výpočtu uviedol, že nasledujúce dieťatko bude chlapec. Môj manžel má z predchádzajúceho manželstva 2 dcérky, takže už má aj s našou malou 3 dcérky a ďalšie dieťatko už nechce, pretože v dnešnej dobe uživiť a postarať sa o budúcnosť štyroch detí nie je ľahké. To je manželov názor, ja by som veľmi rada mala ešte jedno dieťatko, lebo jeho dcérky z prvého manželstva s nami nebývajú, chodia k nám každú nedeľu na pár hodín (sú už väčšie majú svoje záujmy a priateľov) a ja nechcem našu malú odsúdiť na vyrastanie o samote. Potrebuje niekoho v svojom veku, s kým sa bude hrať a bývame na takom mieste, kde dcérka málokedy dochádza do styku s malými deťmi. Preto som si myslela, že si dám spraviť výpočet pohlavia Dr. Jonášovi a ak to výjde a on mi vypočíta chlapca, tak manžel bude súhlasiť ešte s jedným bábätkom. Ale manžel na také výpočty neverí a ďalšie dievčatko už nechce. Keby mal veľkú šancu, že bude mať chlapca, tak by sme sa ešte o jedno dieťatko pokúsili, aj keď mne je vskutku jedno, akého pohlavia by bolo, ja len chcem súrodenca k dcérke jej veku primeraného (manželove dcérky majú 13 a 19 rokov). Má niekto skúsenosti s tým, či sú výpočty Dr. Eugena Jonáša spoľahlivé?

andy 1

ahojte baby,mam vypocet Dr.Jonása, vyslo mi to teraz na január.pred týždnom som mala dostat krámy,nedostala som, ale teraz som zacala spinit.stalo sa to niektorej z vás, a bola napriek tomu tehotná?test som si ete nerobila.je to len týzden...

helenaxxx

KATKAcb jasne ze nie kazdemu sa to moze podarit ale velmi vela ludi poznam co vdaka nemu maju babatko zdrave a aj pohlavie im presne vyslo....poznam aj takych co sa s jeho vypoctami snazili aj 2 roky no a predsa sa to aj po takej dobe podarilo vdaka nemu.Netreba hned zufat-trpezlivost ruze prinasa.

katkacb

Ahojte. Vštky tu písete tak pozítívne o dr.Jonášovi. No ja mám úplne inú skúsenosť. Asi pred dvomi a viac, rokmi sme si dali tiež spraviť výpočet na celý rok, a nevišiel nám ani jeden termín. Tak neviem čo si mám o tom myslieť. Teraz som chvála bohu tehotná, už idem rodiť, ale vôbec to nie je dr.Jonášom. No nechcem oplyvniť nikomho, za pokus to stálo, nech ho skúsi každa, ktorá chce bábo,a uvidí možno jej sa to podarí. Veľa sťastia.

helenaxxx

ahojte ja preto doverujem JoNASOVYM rukam preto ze som mu velmi vdacna...Od roku 2004 som vydata a s manzelom sme sa snazili po svadbe mat babatko.Nedarilo sa nam rok,tak som isla na vysetrenia,ktore potvrdili ze som plodna a potom predpisali vysetrenia aj mojmu manzelovi...Isiel na spermiogram a dopadol tak ze je vysoko plodny.Stale sa nam nedarilo a velmi nas to trapilo.V roku 2006 v decembri som zostala tehotna,ale az v 2 mesiaci mi zistili ze je to mimomaternicove tehotenstvo.Velmi ma to ranilo,tak som musela podstupit operaciu-laparoskopiu.Hrozilo mi ze budem mat otravu krvi a v brusnej dutine som mala krv a plodovu vodu,tak mi to museli denne odsavat.Tyzden som bola v nemocnici a robili mi aj vyskrab.Takze nic pekne ma necakalo.Len plac a smutok.Museli mi odstranit aj pravy vajcovod lebo bol uplne zniceny.Bolo v nom uhniezdene oplodnene vajicko...Hrozilo mi tehotna uz tak lahko nebudem,ved s jednym vajcovodom????DR.ma posielal aj na umele oplodnenie.....No ale nemusela som ist lebo......Mamina mi poradila aby som skusila este JONASA,ved som aj ja od neho vyratana-tak som zavolala a poslali mi vysledky...Bolo to v Juli 2007.V auguste som mala prvy den kedy som mohla splodit dietatko.Tak sme sa tesili s manzelom a skusili sme aj tuto moznost....Potom nasledovalo to,ze mi meskal menzes 2 tyzdne,tak som isla na prehliadku k doktorovi ale predtym som si robila test a ten vysiel POZITIVNY.Hned som sa rozplakala a neverila som vlastnym ociam.Gynekolog mi moju radost potvrdil a teraz som uz v 22 tyzdni tehotenstva.Vsetko prebieha uplne dobre a babo uz kope,dava o sebe vediet....Preto ho vrelo odporucam vsetkym parom,ktorym sa nedari splodit dietatko.Skutocne ma zazracne ruky JONAS.Za pokus a radost to urcite stoji.Ved co je to v dnesnej dobe dat za stastie a radost 500 sk?...Verte mu a skuste to.Ak mate nejake otazky rada vam pomozem na VIVIEN185@azet.sk .DRZIM VSETKYM PALCE.

charlinka3

Ahojte všetky.
Chcem vám povedať svoju skúsenosť. S manželom sme vyskúšali asi všetko, len aby som otehotnela. Bola som na laparoskopií, 6x som podstúpila insemináciu v Bratislave a nič. Maše trápenie trvalo 2 roky. Stálo ma to veľa nervov, peňaží, času a životnej energie. Mamina mi doniesla kontakt na dr. Jonáša. Vôbec som tomu neverila... Veď ke)d nepomáha medicína, ako by mi malo pomôcť niečo takét. Ale za skúšku nič nedám. Napísala som a 3.12.2001 mi prišiel kalendár. 3.12.2001 som mala termín na otehotnenie, ale dostala som menzes. Nechcela som sa s manželom milovať, lebo mi to bolo nepríjemné. Presvedčil ma a 13.9.2002 sa mi narodil krásny, zdravý chlapec. Ak sa chcete niektorá o tom porozprávať, pošlite mi E-Mail : charlinka3@azet.sk
Naša veľká vďaka patrí dr. Jonášovi a želám mu veľa zdravia, šťastia a nech urobí ešte veľa rodín šťastných

helenaxxx

ak chcete nieco vediet o dr.Jonasovi tak mi napiste na moj mail a ja vam poradim,mam s nim skusenosti :-) vdaka nemu cakam babatko....

helena xxx

staci ak dr.Jonasovi zavolate na t.c:035 6595127,date svoju adresu a on vam postou posle dotaznik,ktory vyplnite a odoslete na jeho adresu.......o par dni vam pride vypocet na 12 mesiacov a mozete sa pokusat :-)

z.

Mne Dr.Jonas vyratal na kazdy mesiac plodny den. Pol roka sa snazime a stale nic. Tak som zasla ku gynekologovi a ten zistil, ze nemam ovulaciu. Tak ako moze byt plodny den bez ovulacie? Cislo na Dr.Jonasa mi dala kamaratka a ta ma dobre skusenosti.Tak neviem co si mam o tom mysliet. Mozno to chce iba cas.