Dr. Eugen Jonáš

Príspevok v téme: Dr. Eugen Jonáš
ela

Dobrý deň.
Mám jednu dcérku (18 mesačnú) a dala som si spraviť u Dr. Eugena Jonáša výpočet pohlavia nasledujúceho dieťatka. Ak niekto poznáte jeho prácu, vypočíta z dátumu a času Vášho narodenia a narodenia Vášho dieťatka pohlavie nasledujúceho. Mne vypočítal že pohlavie nasedujúceho bude chlapec ale vypočítal aj dátumy, kedy je možné chlapca splodiť a kedy je možné splodiť dievča aj napriek tomu, že na vrchu výpočtu uviedol, že nasledujúce dieťatko bude chlapec. Môj manžel má z predchádzajúceho manželstva 2 dcérky, takže už má aj s našou malou 3 dcérky a ďalšie dieťatko už nechce, pretože v dnešnej dobe uživiť a postarať sa o budúcnosť štyroch detí nie je ľahké. To je manželov názor, ja by som veľmi rada mala ešte jedno dieťatko, lebo jeho dcérky z prvého manželstva s nami nebývajú, chodia k nám každú nedeľu na pár hodín (sú už väčšie majú svoje záujmy a priateľov) a ja nechcem našu malú odsúdiť na vyrastanie o samote. Potrebuje niekoho v svojom veku, s kým sa bude hrať a bývame na takom mieste, kde dcérka málokedy dochádza do styku s malými deťmi. Preto som si myslela, že si dám spraviť výpočet pohlavia Dr. Jonášovi a ak to výjde a on mi vypočíta chlapca, tak manžel bude súhlasiť ešte s jedným bábätkom. Ale manžel na také výpočty neverí a ďalšie dievčatko už nechce. Keby mal veľkú šancu, že bude mať chlapca, tak by sme sa ešte o jedno dieťatko pokúsili, aj keď mne je vskutku jedno, akého pohlavia by bolo, ja len chcem súrodenca k dcérke jej veku primeraného (manželove dcérky majú 13 a 19 rokov). Má niekto skúsenosti s tým, či sú výpočty Dr. Eugena Jonáša spoľahlivé?

ytek

Dobrý odkaz v češtině, kde najdete pěkný popis jak si vypočítat plodné dny dle dr. Jonáše (na lunarium.co.uk) i pokud neumíte anglicky je: www.futurebaby.estranky.cz. Je to popsano dole v komentarich s nadpisem Vypocet - podrobný návod. Preji hodne stesti. Tento mesic take zkousime poprve Jonase, tak uvidime. Jinak my zatim 5 měsíců neúspěšně. Hezký den všem!

helenaxxx

ahoj UCITELKA.....
joj veru mala by som to uz asi pocitat kolko krat som uz sem pisala udaje na Jonasa ale co narobime ked kazdy tu pyta kontakt a ja chcem pomoct-no oni si predtym neprecitaju aj stranky dozadu.... :o(

lily128

Ahoj, len tak zo zvedavosti som si urobila ten vypocet na stranke lunarium.co - a kedze sme skusali babo iba v jeden den, viem so 100% istotou, kedy doslo k pocatiu. Ked mi vysiel vypocet, az ma zamrazilo - presne sa shodoval. Ten mesiac nebol urceny iny termin na pocatie. A rizikovy faktor bol vysoky - 3. Aj to tak dopadlo, missed ab. v 10 tyzdni... No nechapem...

vceluska

za kolko dni sa da zistit ze ci som tehotna?Od jonasan som este ani prihlasku nedostala tak sme dali na pokus vypocty z lunaria jonasa.Ma s tym niekto este skusenosti?Podarilo sa niekomu podla tych vypoctov?

ucitelka

silvia, to musis kontaktovat pramo pana jonasa na nizsie uvedenom telefone, nie toto forum.
helena, nemas zratane, kolkokrat si tu uz pisala kontaktne udaje na dr. jonasa?
n kazdej strane dvakrat? dievcence, treba citat.

silvia ruskova

Chcela by som vyuzit vase sluzby ohladne vypoctu plodnych dni a pohlavia dietata.Prosim napiste mi viac ako mam postupovat a poslat vam co treba dakujem.