Dr. Eugen Jonáš

Príspevok v téme: Dr. Eugen Jonáš
ela

Dobrý deň.
Mám jednu dcérku (18 mesačnú) a dala som si spraviť u Dr. Eugena Jonáša výpočet pohlavia nasledujúceho dieťatka. Ak niekto poznáte jeho prácu, vypočíta z dátumu a času Vášho narodenia a narodenia Vášho dieťatka pohlavie nasledujúceho. Mne vypočítal že pohlavie nasedujúceho bude chlapec ale vypočítal aj dátumy, kedy je možné chlapca splodiť a kedy je možné splodiť dievča aj napriek tomu, že na vrchu výpočtu uviedol, že nasledujúce dieťatko bude chlapec. Môj manžel má z predchádzajúceho manželstva 2 dcérky, takže už má aj s našou malou 3 dcérky a ďalšie dieťatko už nechce, pretože v dnešnej dobe uživiť a postarať sa o budúcnosť štyroch detí nie je ľahké. To je manželov názor, ja by som veľmi rada mala ešte jedno dieťatko, lebo jeho dcérky z prvého manželstva s nami nebývajú, chodia k nám každú nedeľu na pár hodín (sú už väčšie majú svoje záujmy a priateľov) a ja nechcem našu malú odsúdiť na vyrastanie o samote. Potrebuje niekoho v svojom veku, s kým sa bude hrať a bývame na takom mieste, kde dcérka málokedy dochádza do styku s malými deťmi. Preto som si myslela, že si dám spraviť výpočet pohlavia Dr. Jonášovi a ak to výjde a on mi vypočíta chlapca, tak manžel bude súhlasiť ešte s jedným bábätkom. Ale manžel na také výpočty neverí a ďalšie dievčatko už nechce. Keby mal veľkú šancu, že bude mať chlapca, tak by sme sa ešte o jedno dieťatko pokúsili, aj keď mne je vskutku jedno, akého pohlavia by bolo, ja len chcem súrodenca k dcérke jej veku primeraného (manželove dcérky majú 13 a 19 rokov). Má niekto skúsenosti s tým, či sú výpočty Dr. Eugena Jonáša spoľahlivé?

vinea

Aj ja som mala výpočet od dr.Jonáša,ale bohužial som neotehotnela.Takže sa musíme snažiť dalej a veriť že sa to už konečne podarí!!!

o.

ahojte chcela by som sa spytat tych co uz maju skusenosti s Jonasom a jeho metodou ci sa niektorym z vas podarilo otehotniet len cez cervene dni, ktore neboli vobec blizko zelenych..dakujem lebo mne nevychadza ani jeden termin tak ze by som mala v jeden den alebo aspon blizko seba cerveny a zeleny den, dakujem O.

erika gombosova

ahojte,moja starsia sestra uz dlhsi cas nevie otehotniet,ma strach ze je neplodna,hoci uz dlhsi cas ju vysetruju lekari.viete mi dat nejaky kontakt na DR.Eugena Jonasa?erika RS@

=oo

hluposti! To je proti zdravemu rozumu aby sa dalo naplanovat pocatie mojho dietata podla datumu mojho narodenia. Viem presne kedy som otehotnela a ked som si to dala prepocitat cez tu kalkulacku, samozrejme mi vysli uplne bludne datumy..

helenaxxx

ahojky ADUS skus mu volat tak na vecer vtedy sa k nim urcite dovolas tel.cislo: 035/6595 127 moc ti drzim palce aby si sa dovolala.

adus

Ahojte,
pokusala som sa volat na telefonne cislo ktore ste uviedli na pana Jonasa a nikto to neberie.Maily od neho sa vracaju nedorucene,vobec sa nanho neda nakontaktovat.Prosim viete mi poradit?
Dakujem

A.