Dr. Eugen Jonáš

Príspevok v téme: Dr. Eugen Jonáš
ela

Dobrý deň.
Mám jednu dcérku (18 mesačnú) a dala som si spraviť u Dr. Eugena Jonáša výpočet pohlavia nasledujúceho dieťatka. Ak niekto poznáte jeho prácu, vypočíta z dátumu a času Vášho narodenia a narodenia Vášho dieťatka pohlavie nasledujúceho. Mne vypočítal že pohlavie nasedujúceho bude chlapec ale vypočítal aj dátumy, kedy je možné chlapca splodiť a kedy je možné splodiť dievča aj napriek tomu, že na vrchu výpočtu uviedol, že nasledujúce dieťatko bude chlapec. Môj manžel má z predchádzajúceho manželstva 2 dcérky, takže už má aj s našou malou 3 dcérky a ďalšie dieťatko už nechce, pretože v dnešnej dobe uživiť a postarať sa o budúcnosť štyroch detí nie je ľahké. To je manželov názor, ja by som veľmi rada mala ešte jedno dieťatko, lebo jeho dcérky z prvého manželstva s nami nebývajú, chodia k nám každú nedeľu na pár hodín (sú už väčšie majú svoje záujmy a priateľov) a ja nechcem našu malú odsúdiť na vyrastanie o samote. Potrebuje niekoho v svojom veku, s kým sa bude hrať a bývame na takom mieste, kde dcérka málokedy dochádza do styku s malými deťmi. Preto som si myslela, že si dám spraviť výpočet pohlavia Dr. Jonášovi a ak to výjde a on mi vypočíta chlapca, tak manžel bude súhlasiť ešte s jedným bábätkom. Ale manžel na také výpočty neverí a ďalšie dievčatko už nechce. Keby mal veľkú šancu, že bude mať chlapca, tak by sme sa ešte o jedno dieťatko pokúsili, aj keď mne je vskutku jedno, akého pohlavia by bolo, ja len chcem súrodenca k dcérke jej veku primeraného (manželove dcérky majú 13 a 19 rokov). Má niekto skúsenosti s tým, či sú výpočty Dr. Eugena Jonáša spoľahlivé?

veronika

boze ahojte zeny citam vase prispavky a som s toho uplne hotova ze aj mne sa potom moze konecne podarit otehotniet ja by som velmi chcela dievcatko aj ked by som bola rada keby bol aj chlapcek odpiste mi niekto kolko tato jeho rada stoji dakujem

anira

Nám prvý pokus nevyšiel, možno preto že červený deň bol cez menzes. Ale viem že niektoré otehotneli aj tak. Dúfam že nám vynde druhý, ktorý sa už čoskoro blíži a ten je už v normále. Nám na pohlaví nezáleží, len aby bolo bábo zdravé. Veľa energie mi dávajú príspevky Helenyxxx, ktorá napriek všetkému otehotnela na prvý termín od Dr. Jonáša a čoskoro bude mamičkou. Ja som tiež strašne verila a bola som veľmi sklamaná a musíme stále veriť lebo len tak sa nám splní po čom tak veľmi túžime.

marymel

ahojte..prave tento tyzden mi dosiel vypocet od Dr.Jonasa,kedze uz 6 rokov sa pokusame o babatko a marne:(vychadza mi cerveny den niekolko dni pred menstruaciou a vraj to ma byt chlapcek..podelte sa so mnou so svojimi skusenostami...dakujem

marga

ahoojte ja som bola osobne v mane uneho doma byva v mane zakostolna 7.tiez mi vypocital ale este nemam pokus lebo cakat do maja kym bude dievca podla vypocet. aj ja by som velmi rada chcela vediet ci mate nejake pozitivne vysledky snym dakujem vopred za odpoved

katarina

Ahoj HELENAxxx, to je jasne, ze na pohlavi nezalezi, skutocne najdolezitejsie je aby bolo babatko zdrave a tak to aj berem. Ja uz jedno dietatko mam, nadhernu 10 mesacnu dcerku, a vypocet som si nedala robit kvoli tomu, ze by som mala problem otehotniet a ani pocas tehotenstva. Skor som si ho dala spravit so zvedavosti, ze kedy by nam v buducnosti vychadzalo ake pohlavie, ale kedze sa mi vsetky cervene dni krizuju so zelenymi, co v takomto pripade nie je zaruceny vysledok, tak to nakoniec aj po druhy krat bude prekvapko! Ale to vobec nevadi, len nech vsetko priebeha ako ma a narodi sa nam druhe zdrave babetko.
A to uprimne zelam vsetkym dievcatam, ktoru tu pisu a maju problemy otehotniet!

helenaxxx

ahoj UCITELKA :o) uz som v 37 tyzdni a termin mam zaciatkom maja.....v stredu 24.4. idem na poradnu a na sono a tam mi budu kontrolovat zrelost placenty a prietoky....kedze mi uz dozrieva placenta tak mi lekar povedal ze moze porod nastat aj skor ale babatko je uz dozrete :O) uz sa velmi tesim na princeznicku a neviem sa jej dockat.....

helenaxxx

ahoj KATARINA ja som dostala vypocty od Jonasa a hned prvy plodny termin sa mi krizoval -teda cervene dni sa mi krizovali so zelenymi.Moze sa tam iba taka vec stat ze ti vyde opacne pohlavie ako ti Jonas napisal.....mne to bolo jedno co to bude hlavne nech mam dietatko.A tak som zostala hned na prvy termin tehotna aj ked sa krizovali tie zelene dni s cervenymi.....a cakame dievcatko !!! podla mna na pohlavi u prvorodicky nezalezi ale zalezi na tom aby dietatko bolo zdrave !!!

katarina

Ahoj O. Aj ja som si dala spravit vypocet o p. Jonasa a mne to vyslo presne opacne, vsetky červene terminy do konca roka sa mi zrejme, podla menstruacie, budu krizovat zo zelenymi. A podla brozurky, co som k tomu dostala by sa praveze cervene dni vobec nemali krizovat zo zelenymi, aby sa neskreslil vypocet. Takze tebe to podla toho vychadza super. Katarina