Dr. Eugen Jonáš

Príspevok v téme: Dr. Eugen Jonáš
ela

Dobrý deň.
Mám jednu dcérku (18 mesačnú) a dala som si spraviť u Dr. Eugena Jonáša výpočet pohlavia nasledujúceho dieťatka. Ak niekto poznáte jeho prácu, vypočíta z dátumu a času Vášho narodenia a narodenia Vášho dieťatka pohlavie nasledujúceho. Mne vypočítal že pohlavie nasedujúceho bude chlapec ale vypočítal aj dátumy, kedy je možné chlapca splodiť a kedy je možné splodiť dievča aj napriek tomu, že na vrchu výpočtu uviedol, že nasledujúce dieťatko bude chlapec. Môj manžel má z predchádzajúceho manželstva 2 dcérky, takže už má aj s našou malou 3 dcérky a ďalšie dieťatko už nechce, pretože v dnešnej dobe uživiť a postarať sa o budúcnosť štyroch detí nie je ľahké. To je manželov názor, ja by som veľmi rada mala ešte jedno dieťatko, lebo jeho dcérky z prvého manželstva s nami nebývajú, chodia k nám každú nedeľu na pár hodín (sú už väčšie majú svoje záujmy a priateľov) a ja nechcem našu malú odsúdiť na vyrastanie o samote. Potrebuje niekoho v svojom veku, s kým sa bude hrať a bývame na takom mieste, kde dcérka málokedy dochádza do styku s malými deťmi. Preto som si myslela, že si dám spraviť výpočet pohlavia Dr. Jonášovi a ak to výjde a on mi vypočíta chlapca, tak manžel bude súhlasiť ešte s jedným bábätkom. Ale manžel na také výpočty neverí a ďalšie dievčatko už nechce. Keby mal veľkú šancu, že bude mať chlapca, tak by sme sa ešte o jedno dieťatko pokúsili, aj keď mne je vskutku jedno, akého pohlavia by bolo, ja len chcem súrodenca k dcérke jej veku primeraného (manželove dcérky majú 13 a 19 rokov). Má niekto skúsenosti s tým, či sú výpočty Dr. Eugena Jonáša spoľahlivé?

ariell

Ahoj opica,
ked nemas vajicka nie je to, ze nemas ovulaciu? Lebo ja som nemala ovulaciu, ale pomohli mi lieky. Liecila som sa 2mesiace a potom som ostala tehotna. Uzastna liecba, mam uz teraz 6 rocne dvojicky! Ale urcite vymen gynekologa. Nechapem naco potrebuje vysetrit manzela, ked vie pricinu preco nemozes ostat tehotna.

zaneta

opica: ak mas takeho arogantneho lekara vymen ho nic tym nepokazis, urcite sa v tvojom okoli najde nejaky iny ktory bude lepsi a hlavne ustretovejsi..

opica

...partner ešte neodstúpil vyšetrenia, ktoré ževraj potrebuje môj dotor.Prepáčte,že toľko píšem,ale je tu niktorá z Vás,čo mala podobný problém,ako ja a Dr.Jonáš jej pomohol,a pri tom nemusela brať hormonálnu liečbu,ak áno,prosím odpíšte.Martina...

opica

...mi arogantne povie,že nemám vajíčka.Spýtala som sa ho,čo bude teraz,on povedal,že asi keď nie su vajíčka, tak nemôže byť dieťa.Vravím mu,že toľko ešte viem,ale pýtam sa, či je nejaká možnosť tie vajíčka oživiť.Potom mi povedal,že hormonálnou liečbou,ktoru mi ešte nenasadil,lebo ...

opica

Sestra mi spomínala reláciu o Dr.Jonášovi,tak som si našla tuto stránku.S priateľom sa snažíme o bábo už takmer 5 rokov.Môj doktor celý čas tvrdil,že som v poriadku.V decembri minulého roku som na neho toľko naliehala nech mi spraví vyšetrenie,že podlahol a začiatkom januára mi spravil sono.Po dieťatku strašne tužim a on ...

vceluska

no to je ta adresa spravne vypocty co sa tam zobrazialunarium.co.uk
ja som to skusila s pribliznou hodinou ako sa mamina pameta a vide mi tam aj cas ,je to tiez to iste alebo co to ma znamenat ta stranka,jedna pisala ze to je zdarma ze sa to ma skusit podla toho.Co si o tom myslite?Su to tiez pravdive vysledky?

vceluska

ahojte ja som uz z toho nespokojna uz treti tyzden je tomu co som volala dr.Jonasovi o prihlasku a stale nic kazdy den ked mi pride posta sa hned utekam pozriet a som stale smutna ze nic.Som v zahranici a ked mi rodina pos.postu tak mi to pride za max.4 dni.Mam tam znovu zavolat alebo co mi poradite?A este sa chcem spytat ze v predchadzajucich mailoch som nasla nejaku adresu na jonasa ktoru som si otvorila a bolo tam nieco take ako ten dotaznik ,treba tam vypisat udaje o narodeni atd.len na konci v ktorom roku chcem vypocty tam aj tak vide rok 2006 aj ked zapisem 2008,preco to je tak to uz je neplatna stranka alebo co ?Vide tam tiez tabulka na rok s datumami a casom na plodne dni,len ja neviem cas.

hope

helena, dakujem Ti pekne, takze pri zaslani len poziadam o dotaznik a ten potom vyplnim, ano? dakujem este raz, Maja

miska

Ahoj HELENAXXX dakujem za mail prisiel mi,uz som aj dostala dotaznik zajtra ho poslem.Potom sa ozvem co a ako este raz DAKUJEM ze si sa ozvala dufam ze sa to podari