Dobrý deň.
Mám jednu dcérku (18 mesačnú) a dala som si spraviť u Dr. Eugena Jonáša výpočet pohlavia nasledujúceho dieťatka. Ak niekto poznáte jeho prácu, vypočíta z dátumu a času Vášho narodenia a narodenia Vášho dieťatka pohlavie nasledujúceho. Mne vypočítal že pohlavie nasedujúceho bude chlapec ale vypočítal aj dátumy, kedy je možné chlapca splodiť a kedy je možné splodiť dievča aj napriek tomu, že na vrchu výpočtu uviedol, že nasledujúce dieťatko bude chlapec. Môj manžel má z predchádzajúceho manželstva 2 dcérky, takže už má aj s našou malou 3 dcérky a ďalšie dieťatko už nechce, pretože v dnešnej dobe uživiť a postarať sa o budúcnosť štyroch detí nie je ľahké. To je manželov názor, ja by som veľmi rada mala ešte jedno dieťatko, lebo jeho dcérky z prvého manželstva s nami nebývajú, chodia k nám každú nedeľu na pár hodín (sú už väčšie majú svoje záujmy a priateľov) a ja nechcem našu malú odsúdiť na vyrastanie o samote. Potrebuje niekoho v svojom veku, s kým sa bude hrať a bývame na takom mieste, kde dcérka málokedy dochádza do styku s malými deťmi. Preto som si myslela, že si dám spraviť výpočet pohlavia Dr. Jonášovi a ak to výjde a on mi vypočíta chlapca, tak manžel bude súhlasiť ešte s jedným bábätkom. Ale manžel na také výpočty neverí a ďalšie dievčatko už nechce. Keby mal veľkú šancu, že bude mať chlapca, tak by sme sa ešte o jedno dieťatko pokúsili, aj keď mne je vskutku jedno, akého pohlavia by bolo, ja len chcem súrodenca k dcérke jej veku primeraného (manželove dcérky majú 13 a 19 rokov). Má niekto skúsenosti s tým, či sú výpočty Dr. Eugena Jonáša spoľahlivé?
Dr. Eugen Jonáš
Ahoj Veronika, ak vieš čas narodenia s presnosťou na 4 minúty, tak môžeš si žiadať špeciálny, ale ak nevieš tak len malý výpočet.
ak to potrebujes surne, tak si pozri z tejto temy niektore starsie prispevky, musis pomaly hladat, urcite je tam kontakt, tel. cislo aj kedy mu treba volat.
Ahojte moc Vas prosim o kontakt na p.Dr.Jonasa.Dakujem
ahoj ANIRA....dakujem si zlata co si napisala ze ti moje prispevky moc pomahaju.Vidis nadej zomiera posledna,preto ju nestracaj.Uvidis ze coskoro budes maminka len NEZABUDNI ze treba s manzelom spat DEN pred tym plne cervenym dnom....Hadam si to spravne pochopila :o) mam dost mailov v ktorych ma baby prosia o radu ako ten vypocet spravne funguje atd......Tak preto sem pisem moju mailovu adresu VIVIEN185@AZET.SK pre pripad ze by som mohla niekomu pomoct :o)
Ahoj Veronika, on Ti vypracuje ten výpočet na celý rok a pri každom červenom dni bude uvedené aké pohlavie to bude a pod tým, aké bude pohlavie aj nasledujúceho dieťaťa. Čiže keď budeš mať chlapec/dievča, bude prvý chlapec a druhé dievča. Červené dni sú každý mesiac, ale životaschopnosť plodu nebýva každý mesiac. Mne za rok vyšlo 5 termínov, kde bola dobrá životaschopnosť, t.z. že tehotenstvo aj pôrod by malo prejsť bez komplikácii.
anira velmi pekne ti dakujem nauzaj si mi to dobre vysvetlila.ale mozem este par otazok to ked chcem na pohlavie tak msim poziadat ten specialny a ked mu napr napisem ze viac na dievca tak uz na chlapca mi to nenapise alebo mi napise na obidva a ja sa potom rozhodnem ci vyskusam vsetky a este kolko je zhruba tych cervenych dni?jaj naozaj ti velmi pekne dakujem urcite tam buden volat ak sa ti bude chciet tak ked sa vam to podari napis mi na erikaaaa4@azet.sk budem velmi rada drzim palce dik pa
Ahoj Veronika, ja som sa skontaktovala telefonicky na t.č. 035/6595127 a poprosila o zaslanie dotaznika. Ani nie do týždňa mi prišiel ten som vyplnila (tam uvedieš či chceš špeciálny alebo malý výpočet) a zaslala na jeho adresu. (MUDr. Eugen Jonáš, Zákostolská 7, 941 45 Maňa). Asi o týždeň mi prišiel vypracovaný výpočet, tam je aj manuál, ako čo znamená a ako postupovať. Podľa Dr. Jonáša, aby Ti vyšlo aj pohlavie dieťaťa musí dôjsť k styku cez červené dni. Zelené znamenajú ovulačné dni. Mne sa tieto nekrižujú, ale viem že sú baby ktorým sa križujú, tam potom nezaručuje správny výber pohlavia. Ale mne je to osobne jedno, aj keď radšej by som dievčatko, ale je mi to fuk, hlavne aby bolo zdravé a hlavne aby už bolo. Vieš? Takže Veronika dvíhaj slúchátko a volaj. Držím Ti palce.
anira ahoj dakujem ti pekne za info ale prosim ta musim tam ist osobne alebo staci zavolat ja by som sla radsej osobne ci ty si ako bola a ako to tam prebieha nevies mi tak zhruba povedat ako to vychadza podla toho na plodne dni alebo je to uplne nieco ine?velmi ti dakujem a drzim ti palce!!!!!!!!!!!§
Veronika, ak vieš uviesť čas kedy si sa narodila s presnosťou na 4 min. môžeš žiadať špeciálny výpočet ten stojí 650,- Sk a ak nevieš presne čas tak si dáš spraviť malý výpočet a ten je za 500,- Sk. Obidva výpočty sa robia na 1 rok.