Dobrý deň.
Mám jednu dcérku (18 mesačnú) a dala som si spraviť u Dr. Eugena Jonáša výpočet pohlavia nasledujúceho dieťatka. Ak niekto poznáte jeho prácu, vypočíta z dátumu a času Vášho narodenia a narodenia Vášho dieťatka pohlavie nasledujúceho. Mne vypočítal že pohlavie nasedujúceho bude chlapec ale vypočítal aj dátumy, kedy je možné chlapca splodiť a kedy je možné splodiť dievča aj napriek tomu, že na vrchu výpočtu uviedol, že nasledujúce dieťatko bude chlapec. Môj manžel má z predchádzajúceho manželstva 2 dcérky, takže už má aj s našou malou 3 dcérky a ďalšie dieťatko už nechce, pretože v dnešnej dobe uživiť a postarať sa o budúcnosť štyroch detí nie je ľahké. To je manželov názor, ja by som veľmi rada mala ešte jedno dieťatko, lebo jeho dcérky z prvého manželstva s nami nebývajú, chodia k nám každú nedeľu na pár hodín (sú už väčšie majú svoje záujmy a priateľov) a ja nechcem našu malú odsúdiť na vyrastanie o samote. Potrebuje niekoho v svojom veku, s kým sa bude hrať a bývame na takom mieste, kde dcérka málokedy dochádza do styku s malými deťmi. Preto som si myslela, že si dám spraviť výpočet pohlavia Dr. Jonášovi a ak to výjde a on mi vypočíta chlapca, tak manžel bude súhlasiť ešte s jedným bábätkom. Ale manžel na také výpočty neverí a ďalšie dievčatko už nechce. Keby mal veľkú šancu, že bude mať chlapca, tak by sme sa ešte o jedno dieťatko pokúsili, aj keď mne je vskutku jedno, akého pohlavia by bolo, ja len chcem súrodenca k dcérke jej veku primeraného (manželove dcérky majú 13 a 19 rokov). Má niekto skúsenosti s tým, či sú výpočty Dr. Eugena Jonáša spoľahlivé?
Dr. Eugen Jonáš
Baby zverte sa odborníkom,alebo "osudu"je pravda, že topiaci sa aj slámky chytá. Ja som tiež vyskúšala jeho metódu 2x a nič. Teraz mám trojročného krpca a som najšťastnejšia maminka.
inak odporcuam radsej kliniky kde sa zaoberaju umelym oplodnenim. lae nie vsetky su dobre,,a mnohe zdimaju prachy,nechem tu menovat,,,,
Aj ja chcem ale stále to nejde, Teraz budeme mať druhý termín tak som zvedavá ako to dopadne.Niekto deti nechce a ten kto ich chce ich nemôže mať
Ahoj slunicko, pokusame sa vyše roka a nič. Tak musíme zistiť kde je problém. Aj keď som veľmi verila, že táto jonášova metóda bude platiť aj u nás, som sklamaná. Mala som veľkú nádej a to aj vzhľadom na predchádzajúce príspevky na tomto fóre. Na tých najzákladnejších vyšetreniach bolo všetko v poriadku aj u mňa aj u muža, tak uvidím teda ako dopadnú tie hĺbkovejšie vyšetrenia, dúfam že to absolvujem do mesiace, lebo som dosť znechutená, ale urobím čokoľvek, lebo veľmi chcem.
Ahoj katus a ako dlho sa pokúšate?Na takých vyšetreniach sme ešte neboli.Zatial mi gynekológ doporučil tú laparoskopiu.
Ahoj sluničko a boli ste aj na takých podrobných vyšetreniach? Lebo my sme tiež boli aj muž aj ja a všetko O.K. ale teraz pôjdem na také hĺbkové a to ti dosť aj trvá a je ich tak viacej. Veľmi nerada, ale už to musím absolvovať, keď sa nám nedarí.
Ahoj katus mi sme boli aj na vyšetrení a je všetko v poriadku.Keď sa to nebude dariť tak mi gynekológ doporučil laparoskopiu.
Ahoj sluničko, nám nevyšiel ani štvrtý pokus, ja už prestávam dúfať. Tiež som za každým veľmi sklamaná, pôjdem asi na nejaké gynekologické vyšetrenie, či som O.K.