Dr. Eugen Jonáš

Príspevok v téme: Dr. Eugen Jonáš
ela

Dobrý deň.
Mám jednu dcérku (18 mesačnú) a dala som si spraviť u Dr. Eugena Jonáša výpočet pohlavia nasledujúceho dieťatka. Ak niekto poznáte jeho prácu, vypočíta z dátumu a času Vášho narodenia a narodenia Vášho dieťatka pohlavie nasledujúceho. Mne vypočítal že pohlavie nasedujúceho bude chlapec ale vypočítal aj dátumy, kedy je možné chlapca splodiť a kedy je možné splodiť dievča aj napriek tomu, že na vrchu výpočtu uviedol, že nasledujúce dieťatko bude chlapec. Môj manžel má z predchádzajúceho manželstva 2 dcérky, takže už má aj s našou malou 3 dcérky a ďalšie dieťatko už nechce, pretože v dnešnej dobe uživiť a postarať sa o budúcnosť štyroch detí nie je ľahké. To je manželov názor, ja by som veľmi rada mala ešte jedno dieťatko, lebo jeho dcérky z prvého manželstva s nami nebývajú, chodia k nám každú nedeľu na pár hodín (sú už väčšie majú svoje záujmy a priateľov) a ja nechcem našu malú odsúdiť na vyrastanie o samote. Potrebuje niekoho v svojom veku, s kým sa bude hrať a bývame na takom mieste, kde dcérka málokedy dochádza do styku s malými deťmi. Preto som si myslela, že si dám spraviť výpočet pohlavia Dr. Jonášovi a ak to výjde a on mi vypočíta chlapca, tak manžel bude súhlasiť ešte s jedným bábätkom. Ale manžel na také výpočty neverí a ďalšie dievčatko už nechce. Keby mal veľkú šancu, že bude mať chlapca, tak by sme sa ešte o jedno dieťatko pokúsili, aj keď mne je vskutku jedno, akého pohlavia by bolo, ja len chcem súrodenca k dcérke jej veku primeraného (manželove dcérky majú 13 a 19 rokov). Má niekto skúsenosti s tým, či sú výpočty Dr. Eugena Jonáša spoľahlivé?

hope

pre Ivka 1: Ivka ake doplnky poradis? v mojom pripade som aj ja aj moj drahy v poriadku a stale sa nam nedari, skoro 2roky, ja mam 34 rokov. porad prosiim ta. moja e-mail je: majka2304@centrum.sk vopred dakujem.

Ivka 1

Peťo rado sa stalo. Urob to čím skôr aby ste vedeli,ako na tom ste. V prípade
potreby sa môžeš ozvať na mail. Mám skúsenosti aj s tým,že boli obidvaja
partneri v poriadku a nedarilo sa. Pomocou doplnkov výživy sa dovyživil organizmus a bábätka sú na svete. Hlavne
sa nestresujte,urobte si romantický večer /môže byť aj viac/cez plodné dni,
choďte na dovolenku. Psychika robí veľmi
veľa.

Ivka 1

Peto neboj sa,je len potrebné aby si si
dal urobiť spermiogram. Ak by aj výsledok nebol dobrý, je spôsob ako ho
zlepšiť.
Spermiogram sa dá urobiť u urológa alebo andrológa.
Pred vyšetrením je potrebné dodržať 3-5 dní sexuálnu abstinenciu, to znamená, že 3-5 dní nesmie byť styk ani výron semena. Semeno sa vyšetruje čerstvé, do jednej hodiny od získania. Na toto obdobie sú stanovené tabuľky, podľa ktorých sa posudzuje kvalita spermiogramu. Pri kratšej sexuálnej abstinencii je kvalita spermiogramu slabá- výsledok je falošný. Nemá význam ani vyšetrenie po dlhšej sexuálnej abstinencii- výsledok nie je lepší, len sa vyskytuje veľké množstvo starých slabých spermií. Rovnako je chybou doniesť materiál na vyšetrenie z domu, kedy najmä v zime sú spermie po dlhšej dobe v chlade mŕtve, a my nevie sa, či je tomu tak pre nesprávne podmienky vyšetrenia, alebo je to objektívny nález. Obvyklé je získať materiál v priestoroch zdravotníckeho zariadenia a odovzdať ho hneď na vyšetrenie do laboratória pri Andrologickej ambulancii. Výsledok sa pacient dozvie cca za hodinu.
Vzhľadom na známy fakt, že kvalita spermiogramu u muža sa mení, a to smerom k lepšej, alebo horšej, pre objektívne posúdenie je potrebné vyšetrenie opakované, obvykle 3x. Tým sa dá vyhnúť náhodou dobrej, alebo náhodou zlej vzorke. Súčasťou vyšetrenia plodnosti je aj telesné vyšetrenie, ktoré nie je pre muža zaťažujúce a hormonálna analýza.
Je veľmi dobré,ak si ho dá muž robiť,lebo pri prípadných neúspechoch o otehotnenie partneri poznajú svoj zdravotný stav a aj pomoc sa potom lepšie adresuje.

Peto7

Čauko,baby!Doma čítame príspevky na tomto fóre a chcel by som prispieť aj ja. Snažíme sa už rok a pol a ešte chvíľu a nebudem si cítiť nohy.Výpočet od Jonáša máme už 2 mesiace a stále nič. Keď čítam, čo ste napísali, dúfam, že to dlho trvať nebude.Bábo by sme veľmi chceli, aj meno máme vybrané a nič.Priateľka bola u lekára, je OK. Ja som nebol, bojím sa. Viete mi niekto poradiť, ako to tam chodí? Je to bolestivé? Ďakujem, zatiaľ čaute.

andy

Kocky,mi sme sa s manzelom pokusali o babetko 5 rokov po vsetkych moznych vysetreniach sme napisali dr. Jonasovi a teraz som vo 12-tyzdni je to uzasne v aprili nam poslal vypocet a v maji to klaplo.Drzim vsetkym palce.Vsetko ma svoj cas.

milly

Som s manželom 5rokov a pocas tychto rokov sme sa pokusali o babetko. Nic nam nepomahalo, boli sme na vysetreni ja som bola v poriadku po fyzickej stranke no po psychickej nie, manzel zas ma spomalene spermie. Boli sme zufaly. Nakoniec sme sli k psychologicke a som jej vdacna, mame krasnu dcerku. Ja som bola uz tak natom ze som ani na silvestra, narodeniny atd nechcela ani kvapku alkoholu, co ked som tehotna... Prestala som fajcit, zdravo sa stravovala, po kazdom sexe hore nohy a nic. Uz mi doslova sibalo!!! Poradila mi aby som sa venovala sebe, muzovi, nech si uzivame sex, nech si obcas dam poharik a ked chcem tak nech si jednu cigu bafnem... Pri sexe nam poradila cervenu farbu, ta zevraj pomaha muzom, spermiam, aby boli divokejsie, tak sme namalovali v spalni jednu stenu na cerveno a kupili cervene postelne pradlo... Nechcela som tomu verit... O 3mesiace som si len tak zo srandy(ze co ked?) urobila test. Bol pozitivny aj druhy, treti, siedmi... Ano spravila som sedem testov. Teraz mam krasnu dcerku. Zvladla som tom vdaka dobrym radam, perfektnej lekarky. Niekedy naozaj ide len o psychiku... Tak drzim vam dievcata palce, nech o par mesiacov prezivate najkrajsie chvile nastavajucej mamicky :-)