Dr. Eugen Jonáš

Príspevok v téme: Dr. Eugen Jonáš
ela

Dobrý deň.
Mám jednu dcérku (18 mesačnú) a dala som si spraviť u Dr. Eugena Jonáša výpočet pohlavia nasledujúceho dieťatka. Ak niekto poznáte jeho prácu, vypočíta z dátumu a času Vášho narodenia a narodenia Vášho dieťatka pohlavie nasledujúceho. Mne vypočítal že pohlavie nasedujúceho bude chlapec ale vypočítal aj dátumy, kedy je možné chlapca splodiť a kedy je možné splodiť dievča aj napriek tomu, že na vrchu výpočtu uviedol, že nasledujúce dieťatko bude chlapec. Môj manžel má z predchádzajúceho manželstva 2 dcérky, takže už má aj s našou malou 3 dcérky a ďalšie dieťatko už nechce, pretože v dnešnej dobe uživiť a postarať sa o budúcnosť štyroch detí nie je ľahké. To je manželov názor, ja by som veľmi rada mala ešte jedno dieťatko, lebo jeho dcérky z prvého manželstva s nami nebývajú, chodia k nám každú nedeľu na pár hodín (sú už väčšie majú svoje záujmy a priateľov) a ja nechcem našu malú odsúdiť na vyrastanie o samote. Potrebuje niekoho v svojom veku, s kým sa bude hrať a bývame na takom mieste, kde dcérka málokedy dochádza do styku s malými deťmi. Preto som si myslela, že si dám spraviť výpočet pohlavia Dr. Jonášovi a ak to výjde a on mi vypočíta chlapca, tak manžel bude súhlasiť ešte s jedným bábätkom. Ale manžel na také výpočty neverí a ďalšie dievčatko už nechce. Keby mal veľkú šancu, že bude mať chlapca, tak by sme sa ešte o jedno dieťatko pokúsili, aj keď mne je vskutku jedno, akého pohlavia by bolo, ja len chcem súrodenca k dcérke jej veku primeraného (manželove dcérky majú 13 a 19 rokov). Má niekto skúsenosti s tým, či sú výpočty Dr. Eugena Jonáša spoľahlivé?

miska

Ahoj slunicko.To je prefuknutie vajecnikov to ze je moooc bolestive,doktor mi povedal ze nemam upchate vajecniky ze ich mam priechodne,tak neviem.Uz som vazne zufala uz sa pokusame 2 roky a nic ale mozno to aj psychika robi ze na to stale myslim neviem.

slunicko

Ahoj miska ja mám tiež z toho strach lebo jednu poznám čo je alergická na manželove spermie.Bola viackrát na umelom oplodnení a nič.Tá laparoskopia je že ti spriechodnia vaječníky.To je také prefúknutie vaječníkov.

elenna32

Ahojte. Neviete mi poradit kedy v ktorom mesiaci - tyzdni tehotenstva by som mohla nakupit vybavicku pre babo? Dakujem za rady.

miska

Ahoj slunicko a co je vlastne ta laparoskopia?Co ked je to pravda ze nemozme mat spolu babo jak pisala scarlettkaa.Ja uz neviem co mam robit bojim sa.

slunicko

Ahojte žienky nehádajte sa pre hlúposti.Keď môžem tak poradím.Každý z nás má nejaký problém.A určite ja....bude tiež chcieť niekedy dieťatko.Dúfam že nebude mať takéto problémy a otehotnie hneď.Nám sa to bohužiaľ nedarí.

ja-----------

DOBRE DOBRE,JA NECHCEM,LEBO SOM ESTE NA VYSOKEJ,ALE URCITE RAZ BUDEM CHCIET,JA VAM ZELAM NECH SA VAM TO PODARI....JA SA LEN BOJIM,NO CO...

katarina

Ale ako chces... k tvojej teme. Podla mna urcite nie si tehotna, pre jednu tabletku sa nestriela a ani ti neprajem mat babatko, ked ho nechces! Nechcenemu nie je nikde dobre!

katarina

ja..nezlahcujem tvoj problem, len si myslim, ze troska EMPATIE by nezaskodilo! A ze so mnou sa nebavys? A s kym? Len o tri riadky nizsie s napr. S Inuskou? ktora je nestastna z toho, ze sa jej nedari otehotniet!