Dr. Eugen Jonáš

Príspevok v téme: Dr. Eugen Jonáš
ela

Dobrý deň.
Mám jednu dcérku (18 mesačnú) a dala som si spraviť u Dr. Eugena Jonáša výpočet pohlavia nasledujúceho dieťatka. Ak niekto poznáte jeho prácu, vypočíta z dátumu a času Vášho narodenia a narodenia Vášho dieťatka pohlavie nasledujúceho. Mne vypočítal že pohlavie nasedujúceho bude chlapec ale vypočítal aj dátumy, kedy je možné chlapca splodiť a kedy je možné splodiť dievča aj napriek tomu, že na vrchu výpočtu uviedol, že nasledujúce dieťatko bude chlapec. Môj manžel má z predchádzajúceho manželstva 2 dcérky, takže už má aj s našou malou 3 dcérky a ďalšie dieťatko už nechce, pretože v dnešnej dobe uživiť a postarať sa o budúcnosť štyroch detí nie je ľahké. To je manželov názor, ja by som veľmi rada mala ešte jedno dieťatko, lebo jeho dcérky z prvého manželstva s nami nebývajú, chodia k nám každú nedeľu na pár hodín (sú už väčšie majú svoje záujmy a priateľov) a ja nechcem našu malú odsúdiť na vyrastanie o samote. Potrebuje niekoho v svojom veku, s kým sa bude hrať a bývame na takom mieste, kde dcérka málokedy dochádza do styku s malými deťmi. Preto som si myslela, že si dám spraviť výpočet pohlavia Dr. Jonášovi a ak to výjde a on mi vypočíta chlapca, tak manžel bude súhlasiť ešte s jedným bábätkom. Ale manžel na také výpočty neverí a ďalšie dievčatko už nechce. Keby mal veľkú šancu, že bude mať chlapca, tak by sme sa ešte o jedno dieťatko pokúsili, aj keď mne je vskutku jedno, akého pohlavia by bolo, ja len chcem súrodenca k dcérke jej veku primeraného (manželove dcérky majú 13 a 19 rokov). Má niekto skúsenosti s tým, či sú výpočty Dr. Eugena Jonáša spoľahlivé?

Ivka 1

Čau Peťo po dovolenkovej odmlke som tu opäť. Som rada,že ste začali s užívaním vitamínov,budem veľmi rada ak mi napíšete ako sa vám darí a veľmi rada vám poradím opäť ak bude treba.

slunicko

Ahojte poradte mi snažíme sa už dva a pol roka a stále nič.Boli sme aj na vyšetrení.poslali ma ešte na laparoskopiu ale ešte som sa neodhodlala.

Peto7

Ahoj, Miška! Skúšame už vyše roka, ja som na vyšetrení ešte nebol, priateľka bola a je OK. Ivka nám poradila doplnky a našli sme ešte aj nejaké iné, pošleme mailom, len ho napíš. Ahojček P a S

miska

Ahoj Peto 7
Mozem sa spytat ako dlho sa pokusate mat babo?ci ste boli aj s partnerkou na vysetreniach a akych ak ano?Dakujem ak mozes poradis mi?

Peto7

Ahojte, včera sme mali termín od Jonáša, snáď to vyšlo, uvidíme o pár dní. Mimochodom, Ivka, už užívame vitamíny. Veľmi pekne ďakujeme, ahojky.

miska

Ahoj Ivka 1 bola som na vysetreni povedal mi doktor ze vajecniky mam priechodne na takom odbornejsom vysetreni som nebola ale partner bol a ma spermie v poriadku,ja by som mala ake vysetrenie absolvovat?ak mozes poradis mi ? Aj ked sme mali den od jonasa tak som pri tom este viac myslela na to ze ci to vyjde konecne a stale nic.Dakujem moooc za radu

Ivka 1

Ano Miška je to aj tým,že na to moc myslíš. Psychika zohráva veľmi veľkú
úlohu a väčšinou sa zadarí,ak sa ukľudniš a pustíš to z hlavy.Aj keď je to veľmi ťažké,pokús sa na to menej myslieť. Podvedome Ťa to veľmi znervózňuje a možno aj preto sa nedarí.
Po gynekologickej stránke si v poriadku?

miska

Ahojte babenky vcera som mala treti pokus od Jonasa,no uvidime,ale zas z toho nic nebude,uz som zufala z toho neviem uz co mam robit.Ci to robi to ze na to stale myslim no neviem.

sylvi7

Ahoj, Ivka,ja som Peťova priateľka, som rada,že si mu poradila.Už som ho vysielala k lekárovi, ale bál sa. Myslím, že sa tam konečne vyberie a boli by sme radi, keby si jednému z nás napísala niečo o tých doplnkoch na mail. Zatiaľ ďakujeme veľmi pekne, ja čítam príspevky z tohto fóra pravidelne, aj kontakt na Jonáša som zistila tu.Píšem ale prvýkrát a som rada, že to tu ozaj takto funguje. Všetkých zdravíme, čau.