Dobrý deň.
Mám jednu dcérku (18 mesačnú) a dala som si spraviť u Dr. Eugena Jonáša výpočet pohlavia nasledujúceho dieťatka. Ak niekto poznáte jeho prácu, vypočíta z dátumu a času Vášho narodenia a narodenia Vášho dieťatka pohlavie nasledujúceho. Mne vypočítal že pohlavie nasedujúceho bude chlapec ale vypočítal aj dátumy, kedy je možné chlapca splodiť a kedy je možné splodiť dievča aj napriek tomu, že na vrchu výpočtu uviedol, že nasledujúce dieťatko bude chlapec. Môj manžel má z predchádzajúceho manželstva 2 dcérky, takže už má aj s našou malou 3 dcérky a ďalšie dieťatko už nechce, pretože v dnešnej dobe uživiť a postarať sa o budúcnosť štyroch detí nie je ľahké. To je manželov názor, ja by som veľmi rada mala ešte jedno dieťatko, lebo jeho dcérky z prvého manželstva s nami nebývajú, chodia k nám každú nedeľu na pár hodín (sú už väčšie majú svoje záujmy a priateľov) a ja nechcem našu malú odsúdiť na vyrastanie o samote. Potrebuje niekoho v svojom veku, s kým sa bude hrať a bývame na takom mieste, kde dcérka málokedy dochádza do styku s malými deťmi. Preto som si myslela, že si dám spraviť výpočet pohlavia Dr. Jonášovi a ak to výjde a on mi vypočíta chlapca, tak manžel bude súhlasiť ešte s jedným bábätkom. Ale manžel na také výpočty neverí a ďalšie dievčatko už nechce. Keby mal veľkú šancu, že bude mať chlapca, tak by sme sa ešte o jedno dieťatko pokúsili, aj keď mne je vskutku jedno, akého pohlavia by bolo, ja len chcem súrodenca k dcérke jej veku primeraného (manželove dcérky majú 13 a 19 rokov). Má niekto skúsenosti s tým, či sú výpočty Dr. Eugena Jonáša spoľahlivé?
Dr. Eugen Jonáš
Ahojte kočky. Snáď mi niekto vie poradiť čo mám robiť. Som čerstvo po samovoľnom potrate. Pokúšali sme sa s priateľom rok keď som si myslela že už bude všetko ok a predsa nie.Žiadne vitamíny som nebrala, tak by som chcela poradiť aké mám brať. Na pradnej strane maternice mám myóm 25x19cm. Lekár hovorí že to vôbec nemusí byť od toho.Ak niekto má skúsenosti prosím poraďte. Gitka
Evina firmu ,ktorá tieto produkty vyrába Ti môžem napísať do mailu ak mi napíšeš.
Mohli by ma tu obviniť z nedovolenej reklamy.
Vitamíny odporúčam brať každý deň pravidelne,máme vypracovaný gynekológom
presné dávkovanie.
Kelp je morská riasa bohatá na vitamíny,
aminokyseliny a minerály.Je zdrojom plnohodnotných bielkovín a nukleových kyselín.Dostatočné množstvo jódu u tehotných je dôležitým predpokladom pre správny vývoj centrálnej nervovej sústavy plodu. Odp.dávkovanie 1x l tbl.denne.
Omega 369 obsahuje iba nenasýtené mastné
kyseliny Omega 3 a pre vývoj plodu sú
dôležité aj Omega 9.
Ivka 1 a mohla by si mi poradit,aka znacka vyraba take vitaminy a minerali pre tehotne,ktore su na prirodnej baze,bez konzer.latok ci farbiv?Najdem ich v lekarni? A priklanas sa brat vitaminy pred otehotnenim a pocas tehotenstva denne ci 3x do tyzdna,tiez na toto pocuvam rozne nazory...Na tu stitnu by si napr.odporucila brat KELP?Mozem to brat aj ked budem tehotna? A to iste o omega369? Treba to brat dennodenne? Velmi krasne dakujem za odpoved
Ahoj Ivaka 1 prosím ozvy sa mi bola by som rada keby si mi poradila.Ďakujem
Silvuška v podstate aj u Teba platí to isté ako som už písala v predošlom príspevku ale možno by prichádzalo do úvahy aj zhodnotenie hormonálného profilu vzhľadom na trošičku vyšší vek,kedy už začína plodnosť ženy pomaličky klesať. Veď ak budeš chieť,napíš mi na mail.Potrebujem o Tvojich ťažkostiach s otehotnením vedieť viac.
Evina brať vitamíny a doplnky výživy pred tehotenstvom je veľmi dôležité, lebo poznám veľa párov,ktoré mali ťažkosti s otehotnením práve z toho
dôvodu,že im chýbali v organizme vitamíny,minerálne látky a stopové prvky. Väčšinou sa jednalo o partnerku.
U mužov to zase súviselo s pohyblivosťou spermií alebo s rôznymi anomáliami v ich tvorbe alebo v tvare.
Takže organizmus dostal čo potreboval a
ženy tak za dva - tri mesiace otehotneli. Samozrejme ak neboli iné zdravotné ťažkosti. Niekedy stačilo iba
aby sa ženy trošku ukľudnili po psychickej stránke. Psychika zohráva veľmi veľkú úlohu. Niekedy k otehotneniu
nedôjde len z toho dôvodu,že to strašne
chceme.
Čo sa týka brania doplnkov výživy v tehotenstve tak tam je to tiež veľmi dôležité lebo bábätko si z tela matky berie všetko čo potrebuje a potom vitamíny ,minerálne látky a stopové prvky zase chýbajú telu matky.Bohužiaľ niektoré voľnopredajné produkty určené pri plánovaní tehotenstva a počas neho
obsahujú okrem vitamínov ... aj rôzne konzervačné prísady a farbivá. Čo má za
následok,že už bábätka sa rodia s alergiami rôzneho druhu či s väčšou pôrodnou váhou.Takže ak chceš brať doplnky výživy,tak také, ktoré sú z
čisto prírodných zdrojov,spracované prírodnou cestou bez použitia konzervačných látok a farbív.Sú vo vyváženom pomere a majú teda aj dobrú vstrebateľnosť - t.j. koľko telo dokáže
zúžitkovať.
Na vývoj mozgovej činnosti bábätka je veľmi dôležité aj branie nenasýtených mastných kyselín Omega 3 a Omega 9 v správne vyváženom pomere.
Činnosť štítnej žľazy sa dá tiež veľmi efektívne upraviť pomocou doplnkov výživy.
IVKA 1 rada by som sa ta spytala co si myslis o brati vitaminovpred otehotmemim a pocas tehotnosti.Rozmyslame o babetku,chcem sa nato pripravit,ale pocuvam rozdielne nazory na to ci brat vitaminy ci nie.Jedni ano nech ma babo vsetky ziviny,iny ma od toho odradzuju,ze prave preto sa rodia velke deti a iba porod je o to horsi.Kde je pravda?Cenim si vsetky rady...a este mi zistili znizenu funkciu stitnej zlazy,zatial tabletky nenasadili,ale zas som od sestricky pocula ze ked ma tehotna tento problem,tak sa jej moze narodit dieta s mensim IQ,ze je lepsie zacat s tabletkami aspon sa mi narodi inteligentne dieta..neviem ci to myslela vazne,rada by som mala normalne dieta,nie s vyssim ci nizsim IQ..dakujem za radu