Dr. Eugen Jonáš

Príspevok v téme: Dr. Eugen Jonáš
ela

Dobrý deň.
Mám jednu dcérku (18 mesačnú) a dala som si spraviť u Dr. Eugena Jonáša výpočet pohlavia nasledujúceho dieťatka. Ak niekto poznáte jeho prácu, vypočíta z dátumu a času Vášho narodenia a narodenia Vášho dieťatka pohlavie nasledujúceho. Mne vypočítal že pohlavie nasedujúceho bude chlapec ale vypočítal aj dátumy, kedy je možné chlapca splodiť a kedy je možné splodiť dievča aj napriek tomu, že na vrchu výpočtu uviedol, že nasledujúce dieťatko bude chlapec. Môj manžel má z predchádzajúceho manželstva 2 dcérky, takže už má aj s našou malou 3 dcérky a ďalšie dieťatko už nechce, pretože v dnešnej dobe uživiť a postarať sa o budúcnosť štyroch detí nie je ľahké. To je manželov názor, ja by som veľmi rada mala ešte jedno dieťatko, lebo jeho dcérky z prvého manželstva s nami nebývajú, chodia k nám každú nedeľu na pár hodín (sú už väčšie majú svoje záujmy a priateľov) a ja nechcem našu malú odsúdiť na vyrastanie o samote. Potrebuje niekoho v svojom veku, s kým sa bude hrať a bývame na takom mieste, kde dcérka málokedy dochádza do styku s malými deťmi. Preto som si myslela, že si dám spraviť výpočet pohlavia Dr. Jonášovi a ak to výjde a on mi vypočíta chlapca, tak manžel bude súhlasiť ešte s jedným bábätkom. Ale manžel na také výpočty neverí a ďalšie dievčatko už nechce. Keby mal veľkú šancu, že bude mať chlapca, tak by sme sa ešte o jedno dieťatko pokúsili, aj keď mne je vskutku jedno, akého pohlavia by bolo, ja len chcem súrodenca k dcérke jej veku primeraného (manželove dcérky majú 13 a 19 rokov). Má niekto skúsenosti s tým, či sú výpočty Dr. Eugena Jonáša spoľahlivé?

inuška

Maminky, budúce maminky, ak by to bolo také jednoduché, respektíve 100% úspešné, tak by Vás tu tolko nepísalo. Ja osobne tiež cca pred 7 rokmi som si dala vypočítať "harmonogram splodenia dieťaťa", a vôbec to nevyšlo. Neverím tomu. Človek je schopný urobiť aj nemožné, ale keď to neide, tak to neide. Teraz mám 3,5 roč.synčeka, a som šťastná. Ak to má výjsť, tak to vyjde. Všetkým Vám držím palce.

topiaca

Čaute babenky, ja som si tiež dala vypočítať u Dr. Jonáša, mala som termín aj cez menzes, aj sme skúšali a nič. Takisto sme skúšali aj iné termíny, vôbec nič. Dala som si vypočítať aj v Gnostik centre u Dr. Kováčika ale takisto nič. Neverím tomu, je to všetko blud a tým čo to vyšlo - to je náhody, vyšlo by im to aj tak. Podľa mňa tam je tam 99 percentná neúspešnosť a nie úspešnosť ako to uvádza.
Ale topiaci aj slamky chytá. Ja som to tiež robila zo zúfalstva, dnes viem že to bola chyba. Ale skúsiť treba všetko.

kajuska

Ahojte.Ja by som sa tiez chcela pripojit do tejto diskusie.Ja s mojim priatelom sa pokusame o miminko asi pol roka.Ja viem,ze to nieje vela.Ale aj tak by som sa chcela opytat,ci ma niektora z vas skusenosti pocat dieta pocas menstruacie.Dala som si vypocitat plodne dni u dr.E.Jonasa a vsetko mi to vychadza cez menstruaciu.Teraz sme to skusili,no uvidime...uz len cakat.Drzim vsetkym palce aj na nohach

balenka

ahojte! s manželom sme spolu 4,5 roka a po 2 rokoch sme čakali bábo ale bohužial v 10 týždni odumrel plod a odvtedy sa nám nedarí. Tiež som písala Jonášovi z 12 mesiacov mi vyšli 8 termínov pre dobrú životaschopnosť. Len čo je smola v 1 termíne mi to vyšlo cez menštruáciu a to ešte aj cez ten najhorší deň, tak som to nechala tak. Teraz som dostala 2 menštruáciu a teraz nie je dobrá životaschopnosť. Budeme čakať ďalej. Chcela som sa vás opýtať či máte niektorá skúsenosť s tým, že vám vychádza plodný deň práve cez krámy. A či sa vám podarilo otehotnieť. Díky pa

andrea1307

Ahojte,chcem sa opytať vás čo ste posielali vyplnený formulár na výpočet,mam ho doma.je tam kolonka že dlžka cyklu,neviem ako to mam chapať,či dlžka posledného cyklu alebo všeobecne,lebo nemam presne každy mesiac rovnako dlhy,tak neviem čo to tam mam napisať.Poradte mi prosim.dakujem.

aghata

hope dakujem. ak tomu rozumiem dobre, ak neviem presnu hodinu narodenia, tak to nema az taky vyznam? a ta cena? dik.

hope

no od zavolania to moze byt 1-2 tyzdne a stoji to no zalezi aky vypocet si das robit, ak vies presny datum narodenia tak vypocet je taky ako pisala "sonula", ak nie tak ti len vypocita plodne a neplodne dni. pa

aghata

Ahojte, citala som Vase prispevky o skusenostiach s Dr. Jonasom. Viete mi prosim Vas niekto povedat, kolko to cca trva od zavolania, kym Vam pridu datumy? A kolko to vlastne stoji? Odpovie vsetkym? Budem vdacna za akukolvek informaciu :o) Dakujem a vsetkym drzim palce.