Dobrý deň.
Mám jednu dcérku (18 mesačnú) a dala som si spraviť u Dr. Eugena Jonáša výpočet pohlavia nasledujúceho dieťatka. Ak niekto poznáte jeho prácu, vypočíta z dátumu a času Vášho narodenia a narodenia Vášho dieťatka pohlavie nasledujúceho. Mne vypočítal že pohlavie nasedujúceho bude chlapec ale vypočítal aj dátumy, kedy je možné chlapca splodiť a kedy je možné splodiť dievča aj napriek tomu, že na vrchu výpočtu uviedol, že nasledujúce dieťatko bude chlapec. Môj manžel má z predchádzajúceho manželstva 2 dcérky, takže už má aj s našou malou 3 dcérky a ďalšie dieťatko už nechce, pretože v dnešnej dobe uživiť a postarať sa o budúcnosť štyroch detí nie je ľahké. To je manželov názor, ja by som veľmi rada mala ešte jedno dieťatko, lebo jeho dcérky z prvého manželstva s nami nebývajú, chodia k nám každú nedeľu na pár hodín (sú už väčšie majú svoje záujmy a priateľov) a ja nechcem našu malú odsúdiť na vyrastanie o samote. Potrebuje niekoho v svojom veku, s kým sa bude hrať a bývame na takom mieste, kde dcérka málokedy dochádza do styku s malými deťmi. Preto som si myslela, že si dám spraviť výpočet pohlavia Dr. Jonášovi a ak to výjde a on mi vypočíta chlapca, tak manžel bude súhlasiť ešte s jedným bábätkom. Ale manžel na také výpočty neverí a ďalšie dievčatko už nechce. Keby mal veľkú šancu, že bude mať chlapca, tak by sme sa ešte o jedno dieťatko pokúsili, aj keď mne je vskutku jedno, akého pohlavia by bolo, ja len chcem súrodenca k dcérke jej veku primeraného (manželove dcérky majú 13 a 19 rokov). Má niekto skúsenosti s tým, či sú výpočty Dr. Eugena Jonáša spoľahlivé?
Dr. Eugen Jonáš
ELa, prosim skusis to porovnat s tym, co Ti poslal Dr.Jonas? SOm zvedava. Keby to sedelo, tak naozaj niet dovodu platit. Diiiky
Ahojte :-) Niekto odhalil Jonasa a hla, je tu vypocet zadarmo na: lunarium.co.uk
Drzim vsetkym palce, vratane seb ;-))
Ahojte vsetky terajsie aj buduce mamicky.Ja sa sice nikdy nezapajam do takychto ,,debat\" na nete ,ale nedalo mi aby som sa nepripojila.
Ja som si tiez dala robit vypocet u Dr.Jonasa.V januara som bohuzial potratila tak som to nechcela nechat len tak.Ak niektora z Vas ma alebo mala podobny problem ,urcite nevahajte a napiste DR.Jonasovi.Ja som mu verila od zaciatku.Otehotnela som hned na prvy pokus a presne v ten den, ktory som si podla jeho vypoctu vybrala- a bol to este aj den menzesu !! Este sice neviem ci to bude vytuzene dievcatko ,ale som v 5 mesiaci a vsetko je zatial OK. Je dolezite ak si chcete byt iste svojim aj zdravim babatka,aby ste vedeli hodinu svojho narodenia na + - 4 min.Tak mozete poziadat o specialny vypocet kde vam DR.uvedie : pohlavie + nasledujuce pohlavie, zivotaschopnost,a to ,ci porodite v noci alebo cez den.Poznam viac zien, ktorym to vyslo na prvy pokus.A tie ktorym to nevyslo hned, nevzdavajte sa , verte tomu a skusajte vsetky terminy.Ak neviete presny cas svojho narodenia, poradim Vam : vsetky matriky na Slovensku vedu archiv narodeni obcanov, nechcu vsak, a ani nemusia tieto info poskytovat verejnosti,no skuste ich poprosit hadam Vam pomozu. V zavere prikladam adresu na DR.Jonasa(najprv tam ale zavolajte, oni Vam poslu dotaznik bud zakladny alebo specialny, zaplatite sek,poslete vyplneny dotaznik a cakate na ,,harmonogram prace \".
tel.+421356595127
adresa : Centrum Jonas International,Metoda Dr.Eugen Jonas, 941 45 Maňa
S pozdravom Sona
no mne vyratal z 12 mesiacov asi 7 mesiacov v den ked mam dostat menstruaciu alebo velmi blizko okolo mendzesu,vypada to na neplodny rok :-) no a co sa tyka asistovanej reprodukcie mas uplnu pravdu, mali by to poistovne preplacat, je to velmi draheee a este k tomu papierovacky strasne, kamoska to podstupila chvalabohu ze sa im to podarilo.
Vcera bol na STVcke dobry program o genetike a lekar sa tam vyjadroval aj o tom, ako sa politici stazuju, ze sa porodnost nevyrovnava umrtnosti, a pritom neracia zariadit, aby centra asistovanej reprodukcie preplacali poistovne.. Ze napr vo Francuzsku sa tak rodi 10% populacie.. No..urcite by sa mali nad tym zamysliet..
Ahojte baby, tie, ktorym uz bol zaslany vypocet.. Chcem sa len informovat: Kolko dni v mesiaci vam vyslo, ze mozete splodit dieta? Lebo ja mam rozne problemy, pre ktore mam problem otehotniet, a Dr Jonas (dakujem hope za cislo) mi vypocital len jeden den mesacne.. Je to standardny pocet, ci som ja specialny pripad? Dakujem
no aj toto sme skusili asi 2-3 mesiace sme to pili a nic :-(
možno by bolo vhodné aby obaja partneri určitý čas pili kombuchu. ani sme nevedeli ako som otehotnela.
pre altruistka: tam nepotrebujes postovu adresu, staci ze tam zavolas 0356595127, das im svoju adresu a dojde ti dotaznik ktory vypises a odosles na adresu ktoru budes mat napisanu v tom dotazniku. Vela stastia.