Zdravím. Idem si k vám po radu. V skratke ide o to že som sa zamilovala do kolegu. Nešťastne. A trvá to už 3 mesiace. Pred pár týždňami som sa tešila do práce že ho tam stretnem, ale čím ďalej, tým je to pre mňa horšie. Trápim sa preto, lebo musím celú smenu myslieť len na neho a nedokážem sa na prácu sústrediť. On samozrejme o ničom nevie že ja z neho šaliem. Viem že to vyznie ako keby to písala nejaká 14 ročná pubertiačka, ale nie. Mám 27 rokov. A chcela by som od vás či by ste mi neporadili ako na neho prestať myslieť, ako sa proste odmilovať. Len mi prosím vás nepíšte aby som si našla iného muža. Ja som momentálen v stave že na iného muža nechccem ani pomyslieť, keďže mám stále v hlave len jeho. Inak za každú radu budem vdačná.
Návod, ako sa odmilovať
písať cez FB, som len zbežne prešla niektoré komentáre..ale platí to na oboje
Kedy som napísala že si ho chcem pridať do priateľov?
klin sa klinom vybíja?.. mne sa sníva nie?..
čo čakáš od chlapa ktorý ťa už teraz ignoruje?
snáď ti tak dáva najavo že ťa chce... za čo si ho chceš ešte pri dávať do priateľov ??? proste vyser sa naňho tak ako to on robí tebe
inú možnosť ani nemáš...
čo čakáš od chlapa ktorý ťa už teraz ignoruje?
snáď ti tak dáva najavo že ťa chce... za čo si ho chceš ešte pri dávať do priateľov ??? proste vyser sa naňho tak ako to on robí tebe
inú možnosť ani nemáš...
klin sa klinom vybíja :) a tak aj láska láskou tak skús nájsť niekoho pri kom sa odmilovať už nebudeš musieť
Nie, nepanikar, nechcem si tu len vypisovat na tomto fore. Prisla som si tu po radu ze ako na nejakeho chlapa, kolegu zabudnut. A dakujem za vsetky rady, vacsinou ste mi radili ze mam ho ako prva oslovit a tak. Ale on sa nezmenil, stale ma ignoruje, nezdravi a tak.
Ani sa jej necudujem, ze sa ho boji oslovit a pripadne zazit odmietnutie, ked su spolu na jednom pracovisku. To nemusi byt pre kazdu zenu prijemne sa nadalej tvarit, ze sa nic nestalo.
Skor ma zaraza, ze ju uz ani nepozdravi. Nemat zaujem z jeho strany je jedna vec, ale neotvorit usta...to by som uz o neho ani velmi nebojovala. Co ma prist to pride.
fffffff, jasne ze je moznost ze ta ignoruje :D ale ako to zakladatelka zisti ked sa ho boji vobec pozdravit aj ked su kolegovia? Moze to tak byt ale nemusi. Nemyslim ze by sme jej na to na zaklade popisu mali dat jasnu odpoved. Ja len hovorim ze je kludne aj taka moznost ze srac je taky hanblivy ze sa radsej tvari ze neexistuje :D a zase ju moze aj ignorovat. Ja osobne by som sa neuspokojila s odpovedou ze ma ignoruje, tym padom nema zaujem, a tak ho necham tak. Radsej pocut odmietnutie ako do nevidim rozmyslat co si asi mysli :D
nepanikar --- chces povedat ze ak chlap ignoruje tak to iba hra a je hanblivy ?? :D
to neverim, to nesedi..hlavne ked sa so vsemi bavi normalne ...tak ako to rozpoznat ? ked si ta chlap absolutne nevsima, uplne total ignore ale registruje vsetko len dotycna je neviditelna, proste prenho neexistuje a predtym to bolo opacne, co to potom znamená? su to len take namotavacie hry...