Zdravím. Idem si k vám po radu. V skratke ide o to že som sa zamilovala do kolegu. Nešťastne. A trvá to už 3 mesiace. Pred pár týždňami som sa tešila do práce že ho tam stretnem, ale čím ďalej, tým je to pre mňa horšie. Trápim sa preto, lebo musím celú smenu myslieť len na neho a nedokážem sa na prácu sústrediť. On samozrejme o ničom nevie že ja z neho šaliem. Viem že to vyznie ako keby to písala nejaká 14 ročná pubertiačka, ale nie. Mám 27 rokov. A chcela by som od vás či by ste mi neporadili ako na neho prestať myslieť, ako sa proste odmilovať. Len mi prosím vás nepíšte aby som si našla iného muža. Ja som momentálen v stave že na iného muža nechccem ani pomyslieť, keďže mám stále v hlave len jeho. Inak za každú radu budem vdačná.
Návod, ako sa odmilovať
presnetoiste, ja poznam ovela viac hanblivych muzov ako tych co sa aj k zene realne ozvu a ukazu zaujem. Mam kopu kamosov co sa vobec nevedia k zene ozvat, a ked sa s nou uz aj vedia bavit tak ich zena zaskatulkuje ako kamaratov lebo nevedia ukazat zaujem. Takze zeny nebudte hanblive ak chcete chlapa :)
ja som napriklad tiez dost hanblivy a to mam 25 :D..fakt skus mu napisat, nemas co stratit...ci sa chces tatkto zozierat? napis mu a uvidis na com si...
@nepanikar - ignorácia a hanblivosť to je dosť že rozdiel
neexistuje hanblivý chlap podľa mňa keď chlap chce tak koná, keď nechce tak ignoruje
nič medzi tým
minimálne už by chcel kontakt na ňu a iné veci ohľadom ich dvoch ... ale je mrtvý podľa toho opisu ju má úplne v
Mozno si on mysli uplne to iste o tebe (ze nemas zaujem) lebo si taka hanbliva a ticha. On rozhovor raz zacal a mozno sa tiez stiahol ked si sa nechytila. Nezabije ta ked urobis krok vpred.
Boze dievca mozno je uplne taki hanblivy ako ty ! To nic nemusi znamenat. Nechapem ludi co sa boja ist dopredu a stagnuju. Z hlavy ti neodkusne a ani sa ti nic nestane ked s nim budes rozpravat Dovod na hocijaky rozhovor si uz v praci musis najst. Ci chces cely zivot len vypisovat len na forach?
Tak dnes som ho stretla v autobuse, isiel do roboty tým istým autobusom ako ja a zase ten istý scenár. Nepozrel na mna, nepozdravil sa. Si myslím že písať mu nemá žiadny zmysel, lebo očividne nemá záujem sa so mnou baviť. A ja ho neviem pustiť z hlavy :(
Nejaké iné rady?
U mňa je problém aj ten, že nie som veľmi komunikatívna a skoro nikdy nezačínam rozhovory prvá. A vtedy, čo som písala že sme sa pár minút spolu rozprávali, v práci, tak s rozhovorom začal on. Ja som ešte nenašla odvahu aby som mu napísala aspoň na ten FB. Okrem toho som aj hanblivá.
Podprda, tie otázky som si už položila veľakrát. Viem,že ženatý nie je a zadaný myslím že tiež nie je. A viem že je bezdetný. A či ku mne prajavuje nejakú náklonnosť to som nezistila. Keď sa muž na ženu usmieva takto neznamená že jej prejavuje nejaké city či? A ako som už písala, už ma posledné dni v práci keď sa stretneme ani nezdraví,ani nepozrie na mňa takže tak to vyzerá že z jeho strany žiadny záujem.
Este jedna vec, veci ako ze co bude s pracou ak by ste sa rozisli a take hluposti vobec neries :D Vsetko sa da riesit casom ak bude treba. Proste to skus a uvidis co sa stane.
nestastnica ved ty si uplne v najlepsej situaci si to vsetko zistit sama a velmi lahko. Ja som sa spoznala s mojim uz takmer muzom v praci a bolo to velmi velmi lahke. V praci mas kopu moznosti sa porozpravat, s pracovneho rozhovoru mozes velmi lahko prejst na mimopracovny a cloveka aj trochu spoznat. Mozno ti tie ruzove okuliare aj trochu spadnu ked zacnes spoznavat a mozno nie. V praci sa s nim stale mozes uplne nezavazne rozpravat. Ak ho budes kontaktovat mimo prace(facebook) tak by mu ten vacsi zaujem mal byt jasny. My sme sa s priatelom stretavali casto v office na kavickach, kecali sme, riesili aj pracovne veci. Potom sme boli par krat vonku aj s kolegami. Potom sme sli von uz aj sami dvaja a to uz bolo potom velmi rychle :)
V praci aspon uividis ci sa viete spoli porozpravat, ci ma zaujem sa s tebou vobec bavit atd. Tak nezistuj veci kade tade po za chrbat ale bud otvorena konverzacii :)