Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Návod, ako sa odmilovať

Príspevok v téme: Návod, ako sa odmilovať
nestastnica

Zdravím. Idem si k vám po radu. V skratke ide o to že som sa zamilovala do kolegu. Nešťastne. A trvá to už 3 mesiace. Pred pár týždňami som sa tešila do práce že ho tam stretnem, ale čím ďalej, tým je to pre mňa horšie. Trápim sa preto, lebo musím celú smenu myslieť len na neho a nedokážem sa na prácu sústrediť. On samozrejme o ničom nevie že ja z neho šaliem. Viem že to vyznie ako keby to písala nejaká 14 ročná pubertiačka, ale nie. Mám 27 rokov. A chcela by som od vás či by ste mi neporadili ako na neho prestať myslieť, ako sa proste odmilovať. Len mi prosím vás nepíšte aby som si našla iného muža. Ja som momentálen v stave že na iného muža nechccem ani pomyslieť, keďže mám stále v hlave len jeho. Inak za každú radu budem vdačná.

nestastnica

No tak vtierať sa mu určite nechcem. A ani neviem čo mu mám napísať. Ako sa máš je určite trápne :D a opýtať sa ho či by sme nevybehli niekam na kávu alebo na prechádzku? Sa ho opýtať niečo čo súvisí s prácou?? Prípadne si ho rovno pridať medzi priateľov s tým že sme kolegovia, sme známi. Ja fakt neviem.

asdfgh

tak najdi v sebe odvahu,napis mu a uvidis :D samozrejme nevybehni na neho hned s tym, ze ho milujes :D pekne postupne a podla jeho odpovedi zistis ci by mal zaujem aj on...napriklad mne ked sa mi nejake dievca pacilo, tak som jej napisal a podla jej reakcii som zistoval ci je zaujem alebo nie...nevtieral som sa nasilu niekomu kto nema zaujem

nestastnica

No vyzerá to tak, ako som už písala že z jeho strany záujem nie je. To že sa usmeje na mňa neznamená že je zamilovaný, a už ma poriadne ani nezdraví a ani nepozrie na mňa.

Našla som ho na FB, som rozmýšľala že si ho pridám medzi priateľov alebo mu napíšem nejakú správu, alebo ja neviem čo, ale na to odvahu nemám.

netastnica

Biely tesák: neviem presne čo ma na ňom priťahuje. Z ničoho nič som sa do neho zamilovala. Pár krát sa na mňa tak milo usmial keď sme sa rozprávali, že som sa skoro roztopila. Viem, to nemusí u chlapov hneď znamenať že je zamilovaný.Čo som si všimla v poslednom čase sa na mňa ani nepozrie keď prechádzam okolo neho, takže viem že z jeho strany zrejme žiadny záujem nie je.

Normálne už začínam uvažovať nad tým že dám v práci výpoveď, , pričom by som to robila veľmi nerada, lebo sme tam dobrý kolektív na našom oddelení a veľmi dobre sa tam cítim. Ale aspoň by som ho nemusela skoro každý deň stretávať.

asdfgh

tak najdi v sebe odvahu :D vies ako som sa ja dal dokopy s priatelkou teda uz byvalou ?:D ked som isiel z roboty, tak nastupovala do toho isteho busu co ja a hned mi padla do oka ale neprihovoril som sa jej a ani som ju nikdy predtym nevidel ale nasiel som si ju na facebooku vdaka kamaratovi, ktory je jej kolega a napisal som jej...po par dnoch pisania sme si dohodli stretko a preskocila iskra a dali sme sa nakoniec dokopy...vtedy som pochopil, ze niekedy je to naozaj jednoduche len musis chciet

Anonym_93436

Tak potom jediné, čo na ňom miluješ je to ako vystupuje a to ako vyzerá. No nevieš aký je naozaj vo vnútri. To, čo cítiš je len láska ala: ružové okuliare. Tzv. nelogická láska kedže takto to často končí len utrápením sa, keď ten ošiaľ upadne. Riešenie? Zapoj naspäť hlavu kedže momentálne myslíš len srdcom. Srdce a mozog majú spolupracovať a nie byť každý zvlášť. Toť otázka znie, či to dokážeš prijať a či to chceš naozaj zmeniť.

nestastnica

asdfgh: čakala som takú otázku. Že prečo sa mu neprihovorím. Pravdou je že sa pozdravíme že ahoj ahoj,a sem tam prehodíme pár slov a to je tak všetko. Nemám povahu na to aby som sa priznala chlapovi s mojimi citmi, aby som mu povedala čo k nemu cítim. A to je horšie u mňa že máme spoločných kolegov. A až tak dobre ho nepoznám a neviem ako by reagoval keby som mu niečo také povedala. Neviem či by to nevytáral polovici kolegom. Chcela by som sa takému trapasu vyhnúť.