Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Návod, ako sa odmilovať

Príspevok v téme: Návod, ako sa odmilovať
nestastnica

Zdravím. Idem si k vám po radu. V skratke ide o to že som sa zamilovala do kolegu. Nešťastne. A trvá to už 3 mesiace. Pred pár týždňami som sa tešila do práce že ho tam stretnem, ale čím ďalej, tým je to pre mňa horšie. Trápim sa preto, lebo musím celú smenu myslieť len na neho a nedokážem sa na prácu sústrediť. On samozrejme o ničom nevie že ja z neho šaliem. Viem že to vyznie ako keby to písala nejaká 14 ročná pubertiačka, ale nie. Mám 27 rokov. A chcela by som od vás či by ste mi neporadili ako na neho prestať myslieť, ako sa proste odmilovať. Len mi prosím vás nepíšte aby som si našla iného muža. Ja som momentálen v stave že na iného muža nechccem ani pomyslieť, keďže mám stále v hlave len jeho. Inak za každú radu budem vdačná.

podprda

pozri mas 28 a poloz si tieto otazky:
je zenaty ci slobodny, pripadne zadany?
aj on voci mne prejavuje znaky naklonnosti?
ma deti? manzelske - nemanzelske?
ako pripadny vztah s nim ovplyvni moj aj jeho pristup k praci?
nepojdeme si na nervy ak budeme spolu v praci aj spolu travit volny cas?

asdfgh

neskusis nevies...prekonaj sa a kludne mu napis...ja som si tiez pisal s kolkymi kolegynami, s ktorymi este stale pracujem a ked nejavili zaujem, tak som sa im nepchali do zadku a kludne sa im zdravim v robote dalej :D s jednou som sa aj olizoval v jej aute a co :D vyskusaj to fakt

nestastnica

presnetoiste: Ked som si pozerala jeho facebook mal tam niečo také uvedené že je nezadaný, aj keď viem že to nemusí hneď znamenať že naozaj nezadaný je. Inak neviem ako mám zistiť že naozaj zadaný nie je. Vybehnúť na neho s takou otázkou určite nechcem, a nechcem sa na neho vypytovať ostatných kolegov, ktorí ho poznajú lepšie.

Kami91: Určite tak nechcem pôsobiť. Nechcem sa mu vtierať ani nič podobné, ani ho sledovať. Viem na akej ulici býva,ale nikdy by som neurobila že by som išla pred jeho dom a tam na neho čakala a tajne ho sledovala.

Asi mi nič neostáva len ho nejak vypustiť z hlavy, neviem síce ako. Lebo ako som povedala,už ma ani nezdraví, takže vidno že z jeho strany určite nie je žiaden záujem. Najhoršie je že ho vidím v práci skoro každý deň.

Kami91

Aj ked si vnútorne do neho tak hlavne to na neho nevyprskni rovno a drž sa trochu na uzde s prehnanými prejavmi náklonnosti. Úsmevy a pohľady jasne môže byť ale nepôsob ako stalker.

Cca keď som mal 16-18 rokov tak jedno dievča sa mi docela páčilo a som sa dopočul, že aj ja jej, raz na jednej oslave sme si sadli na hojdačkách vedľa seba a ona mi povedala celý môj životopis, o koľkej sa ktorý deň vraciam zo školy, kde som bol na dovolenkách, dátum úmrtia mojej matky a pod... Áno bol som mladý a sprostý ale ten pocit stalkera ma veľmi vyplašil.. :]

presnetoiste

všetko čo píšeš sa deje aj mne v práci až na to že sme sa nikdy nebavili, ostatné úplne sedí
tiež už zvažujem výpoveď a ako sa mu vyhnúť keď už... atď
asi prvé si zisti či je zadaný, keď nie tak mu normálne napíš, ale zatial mu žiadne návrhy na kávu nedávaj

Pilcuk

Určite by ťa neodmietol, už len zo slušnosti. Keď žena osloví alebo napíše mužovi, tak má neporovnateľne vyššiu šancu na úspech ako ked muž píše žene, ktorá je väčšinou v pozicií, že si môže vyberať, a tak rad za radom nekompromisne odmieta pozvania mužov, ktorí pre ňu nie sú vhodní kandidáti. Ako žena máš určite 100% šancu, že prijme pozvanie napríklad na kávu...Ženy sa naozaj nemajú čoho báť.

asdfgh

ved uvidis, hlavne sa neboj...aspon budes vediet na com si ale nepchaj sa mu nasilu dozadku, kludne aj ukonci konverzaciu prva a co ty vies, mozno sa ti ozve neskor aj on sam od seba...

nestastnica

No ale sa bojím ako by reagoval vieš. Keby ma odmietol s tým že mu nie som sympatická alebo že proste nemá záujem asi by sa už neodvážila ukázať v tej robote.

asdfgh

skus na zaciatku stym, ze ako sa mas? a potom ci by nevybehol niekedy napriklad na tu kavu, ze je sympaticky atd :D ja to robim tak :D