partner hovorí vulgárne, a aj na mňa

Príspevok v téme: partner hovorí vulgárne, a aj na mňa
milunkajurkova

prosim ako odnaucit partnera vulgarne stale nadavat? Vkuse pocuvam do pi, ku, je..kazdy den nieco take vypoti aj viackrat za den. Dokonca aj na mna ked sa rozpravame je vulgarny, staci ked povie nieco, co mu je proti srsti, hned prevezme utok a zacne byt aj ku mne vulgarny.
Naprikla d aj v beznej komunikacii povie mi hocico vulgarne,staci ze sa mu nieco nelubi, vsetky nadavky pouzije- boa krista na mna.
Nestiti sa nicoho, ja mu iba obcasne mi daco ujde pri velkej hadke, ja som nanho nikdy nevystupila takymto sposobom. A ked mu poviem, ze mi to vadi a mal by sa cemperovat tak nepovie na to nic.Je ako zmyslov zbaveny. DNes napr. tiez sme sa rozpravali o prichadzajucej dovolenke, ktora nas caka v tatrach a spytala so sa ci uz vytlacil tie vouchery, ktore ml a jeho odpoved, do pi uz si sa to pytala dnes tretikrat boa tak sa stale nepytaj, nemam vytlacim zajtra. A toto je jeho bezna komunikacna uroven :( Prosim vas co s takymto chlapom? Prevychovat sa uz neda kedze ma 33 rokov,jeho bratia su taki isti,ale pokial viem svojim zenam nenadavaju takto:/(

milunkajurkova

nepanikar : tak ok, ja zanadavam sama pre seba,ale nenadavam jemu, ked sa s nim rozpravam v bezny den slnecny pekny na vylety, dovolenke trebárs a on stale nadava, a mne ,to ma najviac ser**e , ze sa nevie ovladat ani na moju adresu a padaju vulgarizmy, ale no cest mu, ze na to,ze tak stale vulgarizmy rozprava vkuse,tak iba dvakrat mi povedal,ze som pi** za tie roky,co sme pri sebe.Ale nechcem to uz viac pocut od neho.
Je mi z toho nanic.
Potrebujem mat istotu,ze mi uz viac tak nepovie, tazko som sa s tym zmierovala. Predsa nebudem partnerovi pi**vat do telefonu ako partner mne.
A predsa to robí.
Snazila som sa aj ja obmedzit nadavanie, a nenadavam v bezne dni, len ked som skutocne velmi vytocena, aj to poviem iba do pi, ale nie jemu ze by som nadavala ako on mne, v komunikacii s nim. Kazdy nadava je to bezne. A nevadia mi iba vulgarizmy, vadi mi aj to,ze stale akoby nepatrne daval najavo, ze som nieco menej od neho. Sprava sa nielen v tomto s despektom, ale stale ma take pripomienky stupidne, ohladom mojej logickosti a technickej zdatnosti, to je na teba moc technicke, co,,rad zhadzuje

nepanikar

Precitaj si este raz co si napisala a skus sa zamysliet nad tym ako a preco vobec by to on mal zmenit. Sama si to nedokazes predstavit tak co chces od neho??? Treba zacat od seba.

Milunkajurkova

Napadlo mi to,ale kedze ja sa tiez nvm velni ovladat,ked som vytocena do zuriva,tak zahresim,tieez nechcem,ale ide to samo.Clovek je tak zvyknuty proste.nic s tym neurobim.

nepanikar

Skus prestat ty nadavat, ale ze uplne 100%. Ja verim tomu ze to co dame sa nam vrati. Podla mna ak to NIKDY nebude pocut od teba, tak bude aj on nadavat menej. Myslim ze to je jedine co mozes skusit.

Milunkajurkova

Boze,citam tie komenty,somsvetlo si najlepsi,sa smejem asi desat min..no skvela jemna nezna zena z tvojej zeny, len co ne pravda.Neskutocne hrkutanie by mali.No a my normalni nevulgarni utreme hubu.sa tu tiez dalej smejem na dalsom komenre,ze zena s priemernym vZhladom si najde milionara?si myslite,ze to je take jednoduche?Hah,asi na nepohybujem v takych kruhoch.
Ved partner ma nejaky byt aj stare auto ,ved neni chudak z popod mosta.Ale ked vidiim,ako sa k sebe chovaju v rodine,tak mi je zle niekedy.Ked som na navsteve trebars.Rodinka uzasnych.a partner ma take zvyky od nich vulgarne. Ale niekedy aj orejde napr.den ekdy nezahresi a ja zas nehovorim,ze nehresim,hresim,ale nie nanho. a on ze co sa ponosujem ze aj tak hresim aj ja.Vadi mi,ze nerozlisuje,co povie bratovi ked ho sere a mne,buducej.

Zahon

Predstav si, ze si v robote nieco mas robit a tvoj partner by ti trikrat volal , ze ci si uz nieco urobila, na com ste sa dohodli. To by si sem zase pisala, ze je otravny? Sa mu divim, ze je este s tebou.

Chcembytzena

A ty chceš takého odnaučiť, veď je to v tomto prípade nemožné. 33 rokov a bývajú všetci pokope? Aké nadobudol za tie roky úspory? Kebyže ja mám od prírody taký kapitál ako vy ženy, s priemerným vzhľadom, ani cvičiť nemusím, len sa neprežeriem a chlapi slintajú, tak mám milión euro a dom a pracovitého manžela a nie chodiť 10 rokov s takýmto neschopným trdlom.