prosim ako odnaucit partnera vulgarne stale nadavat? Vkuse pocuvam do pi, ku, je..kazdy den nieco take vypoti aj viackrat za den. Dokonca aj na mna ked sa rozpravame je vulgarny, staci ked povie nieco, co mu je proti srsti, hned prevezme utok a zacne byt aj ku mne vulgarny.
Naprikla d aj v beznej komunikacii povie mi hocico vulgarne,staci ze sa mu nieco nelubi, vsetky nadavky pouzije- boa krista na mna.
Nestiti sa nicoho, ja mu iba obcasne mi daco ujde pri velkej hadke, ja som nanho nikdy nevystupila takymto sposobom. A ked mu poviem, ze mi to vadi a mal by sa cemperovat tak nepovie na to nic.Je ako zmyslov zbaveny. DNes napr. tiez sme sa rozpravali o prichadzajucej dovolenke, ktora nas caka v tatrach a spytala so sa ci uz vytlacil tie vouchery, ktore ml a jeho odpoved, do pi uz si sa to pytala dnes tretikrat boa tak sa stale nepytaj, nemam vytlacim zajtra. A toto je jeho bezna komunikacna uroven :( Prosim vas co s takymto chlapom? Prevychovat sa uz neda kedze ma 33 rokov,jeho bratia su taki isti,ale pokial viem svojim zenam nenadavaju takto:/(
partner hovorí vulgárne, a aj na mňa
Neni alfa samec nabuchany,to teda nie.
Vyzera uhladene,nezne,,kosielky,dobracky zjav na prvy pohlad,skovava sa za takuto masku, dlhe vlasky,prijemny hlas,skor ta ticha agresia nevesti nic dobreho..v jeho tone,nadavky opomenuc a to netrpezlivost.A mne vycita,ze som netolerantna,netrpezliva,ze sa s nim neviem kludne rozpravat,ale hned nervujem.Ze mu ani ja kludne neodpovedam.je pravda,ze ja nie som zrovna kludas tiez, a hocikedy odvrknem,ked nemam naladu,ale kto nie? Mam zle pocity z jeho chovania, ako aj u nich doma,co je,...a ked pocujem tych bratov jeho,ko pi je....stalr...za vecer aj desatkrat.Ved vravim,zdravia sa cau hovado, este zijes...a take tie dristoviny ako v skolke.
Uz by som mala kufre zbalene a odisla od neho
Akoze neskoro? Keby sa diali este horsie veci ako len nadavky, aj tak s nim budes, lebo ti drzi pistol pri hlave?? Dievca, zobud sa. Aj toto moze byt dovod na rozchod. Nejde o samotne nadavky, ide o kopec veci, ako netrpezlivost, vybusnost, neslusne spravanie, hrubost voci tebe. Ty bud rada, ze si na to prisla uz teraz a nie po svadbe a s detmi na krku. Ako vravim, ak sa dokaze zmenit, ok. Ak nie, kopni ho do zadnice. Probuh zenske, nespravajte sa ako keby ste boli nevolnicky vo vztahoch. Ako keby ste boli nesvojpravne. Neostavajte s muzom, ktory je na vas hruby a nedocvakava mu ani po rozhovore, ze to nie je spravne...
Tak ja nechcem lutost ja len neviem ako s takym chlapom dalej.Kazdy htesi aj ja ale nie az tak. Vyzorovo neni hovado.praveze vyzera uhladene a co ked je magister?aaj ja som a nehanbim sa za to.A co ked e studovali spolu na vs tal nie sme za to tupaci.
Mna uz raz nazval v hadke pic..ou.Tak ako ja jeho chuj...om.
Uz som bola ta najhorsia.Deti si velmi meviem predstavit v icj rodine je ale pi,ku, kok. Uplne bezne. No na tuto skutocnost somnprisla neskoro
Už ma serete ,keď si neviete vážiť sami seba !Nestažuj sa a nechci od nikoho aby ti pritakával ,že je to normálne ,alebo ťa lutoval!
Ze je na nieco zvyknuty, ma to z rodinneho prostredia a je mu to prirodzene, je jedna vec. Druha a o to dolezitejsia, ci sa to hodla zmenit. Lebo ak nie, budes coskoro piiiip aj ty. A co je horsie, v takom prostredi budu vase deti vychovavane. Ak to nechces, musi s tym nieco urobit.
je dost mozne ze tak o 15-20 rokov budes pocut z ust tvojich deti ze si p**a. To by som nechcela, hrozna predstava.
Tak vám treba lebo potrebujete alfa samcov, v tomto má Pilcuk svätú pravdu.
Je to hulvát a grobian, to že má nejaký titul zo slovenskej dedinskej univerzity ešte nič neznamená.