partner hovorí vulgárne, a aj na mňa

Príspevok v téme: partner hovorí vulgárne, a aj na mňa
milunkajurkova

prosim ako odnaucit partnera vulgarne stale nadavat? Vkuse pocuvam do pi, ku, je..kazdy den nieco take vypoti aj viackrat za den. Dokonca aj na mna ked sa rozpravame je vulgarny, staci ked povie nieco, co mu je proti srsti, hned prevezme utok a zacne byt aj ku mne vulgarny.
Naprikla d aj v beznej komunikacii povie mi hocico vulgarne,staci ze sa mu nieco nelubi, vsetky nadavky pouzije- boa krista na mna.
Nestiti sa nicoho, ja mu iba obcasne mi daco ujde pri velkej hadke, ja som nanho nikdy nevystupila takymto sposobom. A ked mu poviem, ze mi to vadi a mal by sa cemperovat tak nepovie na to nic.Je ako zmyslov zbaveny. DNes napr. tiez sme sa rozpravali o prichadzajucej dovolenke, ktora nas caka v tatrach a spytala so sa ci uz vytlacil tie vouchery, ktore ml a jeho odpoved, do pi uz si sa to pytala dnes tretikrat boa tak sa stale nepytaj, nemam vytlacim zajtra. A toto je jeho bezna komunikacna uroven :( Prosim vas co s takymto chlapom? Prevychovat sa uz neda kedze ma 33 rokov,jeho bratia su taki isti,ale pokial viem svojim zenam nenadavaju takto:/(

blackfox

ako jeho a jeho bratov naucil ich otec pripadne obaja rodicia taki je vyysledok
v akom prostredi vyrasta decko taky vzor si berie do zivota
ak dieta vidi za cele roky ako sa sprava otec voci matke tak bude aj on
Daj mu zbohom toto nieje idealny partner do zivota a ak planujete deti uz vobec to nieje vhodny kandidat na manzela a otca

kkkkk

Inak neviem čo sa tu stále rieši. Ak vlastnej rodine bežne hovorí kkt, tak vlastnú ženu bude volať pi*. Strácaš roky resp. svoje najkrašie roky dávaš takýmto bezperspektívnym partnerom, čo chceš potom ponúknuť svojmu budúcemu mužovi, pretože tento to evidentne nebude? Rozchod s takýmto výbušným kreténom bude chuťovka, to teda bude stáť za to. Nájsť silného chlapa nech ho konečne uvedomí.

Costym

Magister je tá najľahšia VŠ, takže na ťažkého intelektuála to nevyzerá. Podľa toho kto ako šoféruje spoznáš povahu človeka. Odpovedala si si sama, výbušná, cholericko - agresívna povaha.

milunkajurkova

nemá na mna trpezlivosť, hned prejde do ofenzívy :(Povedala som mu storkat na túto tému,že si to neprajem, že je to také primitívne, aj som ho nazvala primitívom, či chce takýto byť a takto sa chovať ku mne. Ale u nich doma je to normálka. Aj vlastnému otcovi povie ty kkt, mama im povie a tak. neberú tie nadávky ako niečo strašné, pričom u nás doma sa to berie ako strašné slovo, kt. sa nemá ani vypúšťať z úst/ a to prosím nie sme puritáni ani katolíci, sme jednoducho iba slušní/.
Nikdy som nepočula aby si moji rodčia alebo starí rodičia hovorili navzájom, že si je...tá alebo jebe ti? Alebo podobne. A keby používal iba to je...tá to je OK, to dnes použíje každý asi, namiesto šibe ti. I ked ja mu vždy poviem, šibe ti?
Má výrazné problémy so sebaovládaním, ale naozaj neviem,čo s tým.Nepáči sa mi, keď takrto rozpráva, a už najhoršie sú tie nadávky do pi ked hovorí na mňa, alebo na niečo čo som ja urobila/ spravila/ povedala, alebo boa, kr...tie su ešte horšie.

Milunkajurkova

Citam vase komentare, partner nie je nevzdelany primitiv, dokonca odpromovany magister,len ma taky slovnik,aj doma sa tak bavia.Nema proste trpezlivost.pridr k bratovi a povie cau tzy kkt jak sa mas.prve roky vztahu si daval pozor a nadaval iba na vodicov potom zacal nadavat uz na vsetjych a vsetko a to mi zacalo vadit.A dokonca uz aj na mna.Nerozdeuje to,ci sa rozprava s bratom alebo so mnou.Viac mi vsak vadi ten agresivejsi ton ze hned ide do ofenzivy.Sammozrejme ze mi vadia aj vulgarity.Ked mi povie,ze ci som jeb..ta tak tazko to prijimam

Jetosamec

Neprekvapilo by ma keby autorka bola silne veriaca a chodí s takým Kr*sta, Bo*a do pi**, je*al ho pes. Čo zas máš?!
Žena každý deň v kostole a muž 50 rokov nebol na spovedi a z kostola si robí posmešky. Ženy si tak vyberajú. Nevyberú si toho nudného, zakríknutého inteligenta z Levočskej púte, ale ťažkého a hlučného retarda s učňovkou. Taký je život. Nám je to úplne jedno, ty sa s ním budeš trápiť.

Kami91

Poznám takého človeka čo je tiež tak veľmi vulgárny ale u neho tie nadávky nemajú váhu uraziť, proste to používa skoro ako náhradu slov. Nepovie ako normálny človek "čo ti šibe" ale "Čo ti jebe?". Keď slušný človek začne nadávať je oheň na streche, keď nadáva takýto bežnevulgárny a uštedrí aj tebe dačo tak až takú váhu to nemá. Tam to už musíš poznať podľa tónu hlasu ako to v skutočnosti myslel. Vy ženy ale máte potrebu mužov naprávať k "lepšiemu" takže vás to trápi keď váš muž tak bude rozprávať lebo je to drobnosť ktorú keď zmeníte okolie si veľmi všimne.