Som dlhsie bez vztahu...a momentalne mam proste uz celkom chut na sex. Iba na to. Na zaciatok poviem, ze som zena. Ale, nemyslim si, ze je take lahke najst niekoho, kto by ma pritahoval, bol nezadany a len tak by sme si uzili jednu - dve noci, proste len "sex" bez toho, aby ma niekto neoznacil za "lacnu" ...
Dnes sa kazdy na nieco hra - na macku a mys, a ked uz mi je niekto aj sympaticky, tak ak by som s nim aj isla, povazuje ma za "lahku" zensku - co absolutne nie som, proste som len bez vztahu/partnera a clovek ma len tuto ludsku potrebu (obcas).
Preto sa pytam, preco, ked zena ma na to chut musi ju v sebe viacmenej dusit, lebo u dotycneho je potom "lacna a lahka" zena a ked je to opacne - ked chlap skace z postele do postele kvoli "chuti" tak je to ok??
Nechcem vztah momentalne. Ale dlhsie som ani nikoho nemala a teraz by som chcela len vzplanut a uhasit tuzbu po sexe, a preto sa mam citit ako hlupana, ako lacna k***a a ze skacem do postele?
Je mi zle z tejto chorej spolocnosti...
Je to potreba ako kazda ina, a ano, maju ju aj slobodne zdrave zeny...nemusim byt vo vztahu, a ani to nemyslim tak, ze mat kazdy vikend niekoho ineho.
Ked ma slobod. zena chut na sex, tak je automaticky "lahka"??
necital som reakcie ale podla mna je to uplne normalna vec. Ak sa niekto nad tym pohorsuje tak pravdepodobne preto lebo jeho/jej sexualny zivot je naprd popripade sa jedna o nejake nabozenske veci atd... neries to len si davaj pozor na nechcene tehotenstvo a pohlavne choroby
Pokial chcem zenu na jednu noc alebo dve tak neriesim ci je lahka lebo ju nchcem ako buducu partnerku tak mi je to jedno. Takže ak od dotyčneho nič viac nechceš tak to maš zbytočne riešiť načo sa tým vôbec zaťažovať. Uži si a choď ďalej.
uhor256 dakujem, pomohol mi aj tvoj nazor :)
Akurat ale rozmyslam, ze ako mi teda moze dotycny napisat (34r), ze " no co uz, vsak dievcat na sex je aj tak vela, deti este pockaju, a gazdinu/upratovacku/ ma uz 2roky (normalne pani na upratovanie)...
Vztah aj chce (lebo nemal 5r), citit tam proste tu frustraciu, ale nakoniec potom napise toto? To mi teda pride dost ubohe od chlapa :D Lebo tym padom si kludne moze platit za sex hocikde a nemusi sa namahat niekoho mesiac lamat predsa :)
Uhor256, podľa mňa to ani ženy nemajú ľahké, lebo je všeobecný nepísaný zákon, že žena by nemala prvá oslovovať a vnucovať sa chlapovi, ktorý sa jej páči, aby nevyzerala trápne a ako stíhačka a skôr ho neodradila. Takto môže kľudne čakať aj roky, kým sa niekomu zapáči a ten ju aj osloví a pozve na rande,lebo chlapi sa navyše často aj boja takto osloviť ženu, čím sa možnosti ženy ešte viac zužujú.
Naopak chlap môže osloviť ľubovolné množstvo žien, ktoré sa mu páčia a nie je na tom nič divného, že dá žene najavo svoj záujem. Jasné, že sympatie nemusia byť obojstranné a môže byť odmietnutý, príp. je už zadaná, ale aspoň na tom nie je nič zvláštneho, že ju chlap oslovil, kdežto zamilovaná žena môže o svojom objekte akurát tak snívať a rozmýšľať ako ho vyprovokovať k činu a či by ju vôbec chcel. Chlapovi tiež, keď by si chcel iba vrznúť a nie vzťah, tak za finančnú protislužbu má k dispozícii obrovské množstvo žien, ktoré sa mu ponúkajú. Takže je to fifty-fifty.
Mám takú prácu, kde vydávam ľudí z rôznych firiem a služieb a napr. každý deň okolo mňa chodí jeden pekný tréner z fitnescentra, vždy veľmi milo pozdraví a žmurkne, ale čo mám s tým robiť? Inak mimochodom je odo mňa trocha nižší a ja mám rovných 170 cm bez topánok, takže on musí mať ešte menej a aj tak sa mi veľmi páči, tak naozaj neviem ako ťa môže trápiť 170 cm výška.
Veď ja niekedy za celý deň nestretnem babu, ktorá by bola vyššia odo mňa a obvykle na každú čumím zhora, aj keď viem, že väčšina dievčat v témach výška verzus váha obvykle píše, že majú aj viac ako 170 cm, ale tak to mám závažnú pochybnosť, či sa naozaj dobre merali, lebo fakt veľmi málokedy takú aj vidím! Takže na tvojom mieste by som sa vôbec netrápila s výškou 170 cm a začala aktívnejšie oslovovať baby.
K téme čo písala zakladateľka sa nebudem vyjadrovať, len by som sa opakovala, lebo myslím, že všetko už dobre napísali nižšie.
mmmmm, dovoľ mi aby som ti to vysvetlil :)
Keď chce žena sex mimo manželstva/vzťahu je považovaná za ľahkú preto, lebo ženy to majú v živote neskutočne ľahké, čo sa sexu týka... každá jedna má zástup nadržancov, ktorí by ju veľmi radi pototo. A keď chceš len sex, znamená to že si ľahká, lebo zneužívaš tú ľahkú situáciu, ktorú vy ženy máte, pre vás je veľmi ľahké dostať sa k sexu, preto sa u vás predpokladá, že si budete chlapa vyberať a hľadať niekoho na vzťah a nie len na sex.
Na druhej strane, CHLAPI, tí to majú neskutočne ťažké, dostať sa babe len do nohavičiek, nieto ešte si nájsť vzťah.. proste svet chlapov je v tomto neskutočne neľútostní a vyhrávajú len tí najsilnejší... chlap musí spĺňať neskutočné množstvo požiadaviek už len na to aby sa s ním nejaká aspoň raz vyspala.... preto existuje toľko nezadaných a frustrovaných chlapov, ako vidíš aj tu na fóre... príroda je krutá sviňa v tomto... Preto chlap ak sa mu vôbec podarí nejakú ženu potrtkať, tak je v podstate víťaz, lebo musí prejsť neúprosným výberovým procesom, musí byť atraktívny, šikovný, inteligentný a neviem aký ešte aby mu VÔBEC NEJAKÁ aspoň dala!! To nikdy nepochopíš z pohľadu ženy, lebo vy to máte také ľahké že vám stačí len lusknúť prstom a môžete si vyberať zo zástupu záujemcov, chlapi to majú presne naopak, niekto sa snaží aj celý život a nepichne si, lebo ho predbehnú lepší, silnejší...
Preto je žena považovaná za ľahkú, lebo žena to má jednoducho ľahké!! Chápeš? Napríklad ja ako chlap čo meria len 170cm mám u 90% žien istý neúspech! A potom sa ešte ženy idú pohoršovať nad tým, že sú niektorí chlapi, frustrovaní, no bodaj by nie!!! ach...
:D :D :D a ja tu riesim sex ako slobodna, nezadana so slobodnym a nezadanym :D (to bol ten konkretny pripad-sex po mesacnej znamosti) :D :D No ok, chcela som byt moralna a slusna, ale vlastne som len normalna zdrava zena ako citam :) dakujem :)
To by ma teda este ale zaujimalo, kde tolkych tych milencov aj hladaju tie vydate zeny a mamicky. Lebo ja nemozem natrafit ani riadne na poriadneho chlapa, a to som slobodna (a pekna, ale to tu nechem tahat, lebo zasa nechcem rozputat, ze by som sa nejako nadhodnocovala prave, islo o podstatu ine veci) :D
Tak presne
Vydate co si najdu milencov a muzi im zatial zarabaju prachy v zahranici su kur'y a nie ty slobodna.
Kolko takych poznam, muz je v zahranici a ona si zatial trtka s kolegom, so sefom, so susedom ..podla toho ktorej sa koho podari zbalit.
Preco by si mala byt k...? Pokial tym nikomu neublizujes je to ok. Horsie su zeny ktore maju rodinu a hladaju si na sex milencov z nudy. Decko slahne mamke kym muz zaraba niekde peniaze a ona ide poza bucky. To su teprv rajdy.
- Romicek 123
- matthiola
- figovnik
Tieto nazory su uplne presne a dakujem, ze ste mi ich napisali. Tak som zmyslala, ale dnes uz clovek vazne nevie co je moralne, teda s kostolnym poriadkom :D Ale presne ste to vystihli...a ak dotycny povazuje taku zenu za lahku, tak ich sam strieda ako ponozky a nemyslim si, ze dnes uz je taky muz atraktivny pre dospele a rozumne zmyslajuce zeny :) Takze dakujem este raz :)
prečo by si mala byť ľahkú??????
Si dospelá, vieš čo chceš a máš rada sex a keď cítiš že ten sex chceš s dotyčným tak ho maj. Ako 30ročnej ti nemá kto čo kecať do toho či sa môžeš alebo nie s niekym vyspať. Nemáš 15 aby ťa zato niekto odsudzoval. A dospelý muž by si mal byť tiež vedomý že dvaja dospelí už niesú puberťaci na strednej aby on musel čakať kedy mu jeho násťročná dá lebo je ešte panna a mladúnká a hanbí sa pred ním či boji sa otehotnenia a neviem čo. Pre 30ročného človeka je mať sex prirodzené tak ako pre 40ročného atd.
Dospelí ľudia už vedia čo je sex, že je to prirodzená činnosť dvoch milujúcich a po sebe túžiacich osôb tak prečo sa tomu brániť? Pokiaľ jedná z tých osôb nemá manžela, manželku či partnera , partnerku.
Ale ak sú obaja slobodní bez záväzkov, funguje medzi nimi chémia a túžia po sebe tak prečo sa brániť?
Po 30tke by som toto vôbec neriešila.