Ked ma slobod. zena chut na sex, tak je automaticky "lahka"??

Príspevok v téme: Ked ma slobod. zena chut na sex, tak je automaticky "lahka"??
mmmmmm

Som dlhsie bez vztahu...a momentalne mam proste uz celkom chut na sex. Iba na to. Na zaciatok poviem, ze som zena. Ale, nemyslim si, ze je take lahke najst niekoho, kto by ma pritahoval, bol nezadany a len tak by sme si uzili jednu - dve noci, proste len "sex" bez toho, aby ma niekto neoznacil za "lacnu" ...
Dnes sa kazdy na nieco hra - na macku a mys, a ked uz mi je niekto aj sympaticky, tak ak by som s nim aj isla, povazuje ma za "lahku" zensku - co absolutne nie som, proste som len bez vztahu/partnera a clovek ma len tuto ludsku potrebu (obcas).
Preto sa pytam, preco, ked zena ma na to chut musi ju v sebe viacmenej dusit, lebo u dotycneho je potom "lacna a lahka" zena a ked je to opacne - ked chlap skace z postele do postele kvoli "chuti" tak je to ok??
Nechcem vztah momentalne. Ale dlhsie som ani nikoho nemala a teraz by som chcela len vzplanut a uhasit tuzbu po sexe, a preto sa mam citit ako hlupana, ako lacna k***a a ze skacem do postele?
Je mi zle z tejto chorej spolocnosti...
Je to potreba ako kazda ina, a ano, maju ju aj slobodne zdrave zeny...nemusim byt vo vztahu, a ani to nemyslim tak, ze mat kazdy vikend niekoho ineho.

mmmmmm

Asi som to uplne nevystihla v tom zakladnom prispevku:
Ja som nechcela vediet, aky nazor ma na to verejnost...to mi je ukradnute - myslela som v ociach muzo -, teda sa s nikym spoznam a vlastne si zasexujeme po 1-2t spolu, ze ci nebudem len dobrym tercom posmechu, ze som povolna a po tyzdni niekomu hopnem do postele.
Mam svoj vek (nad 30), som slobodna, bezdetna, uz aj po dlhsich vztahoch... Takze takto som to mysela, ako pisem vyssie, v ociach muza, nie verejnosti.
Urcite je to ine, ked clovek zuruje na diskoteke a skoncim rano s cudzim...toto je ok aj pre mna samotnu :)
Skor som myslela nazor a pohlad muzskej strany, ze po 1-2t nejakej komunikacie skoncime s danym clovekom v posteli...ci to pre neho nie je "moc" dostupna zena, ktorou vlastne - aj napriek nevztahu -nebude pohrdat :)
Takto som myslela povodny prispevok .

nesuhlasim

vobec sa nemusis citit ako kur,a pretoze muzi takto bezne zmyslaju a spravaju sa tak.... tak su potom kurevni,i?
Ked sa mozu muzi tak spravat mozes aj ty a nechapem preco sa takym zenam hovori lahka? Ved co ma s tym uz len vaha? Kurv,ou moze byt aj obezna zena s nadvahou...

poradim38

Ja som si myslela ze chces partnera na sex a mas popri tom vztah.... preto nechapem na co je dobra tato tema a aky ma zmysel... ved to je tvoja osobna vec, ked si slobodna tak si rob co chces, neries co hovoria ludia, podla mna lahka zena kvoli tomu nebudes.... lahke zeny sa chovaju uplne inak

Staryhriech

Taký je život. Ako žena k sexu prídeš veľmi ľahko, stačí napísať a ponúk tu budeš plné vrece. Žene stačí chcieť a má.
Chlap musí niečím zaujať, vyvinúť aktivitu, oblbnúť, mať sebavedomie a keď sa zadarí, tak je frajer, on to nemá zadarmo.
Ak chlap nemá sebavedomie, nezaujme, je nudný, tak nema sex, a nemusí ho mať aj do 40tky ... a bude za blba, kubo neschopný.

baradu

áno, je to tak, takú ženu považujeme za ľahkú, s tým nič nenarobíš. na mužov a na ženy má spoločnosť rôzne nároky, to je snáď normálne.

kafe

skôr ako o spoločnosti je to o tvojej neistote a malom sebavedomí, že si nevieš ísť za tým čo chceš, potrebuješ, na čo máš momentálne chuť. Názor spoločnosti na čokoľvek (na manželstvo, deti, epidurál pri pôrode) ti môže byť ukradnutý, stačí mať jasno, čo sa páči tebe a čo preferuješ ty. A toho sa aj držať, prípadne ak časom zmeníš názor, chute, uznať to a nedržať sa kŕčovite niečoho len preto, lebo čo by povedali susedia a šak doteraz si to cítila inak...

Pri tom sexe ti tiež spoločnosť asistovať nebude, budúcemu manželovi to nemusíš vešať na nos, načo potrebuješ aby spoločnosť mala kladný názor na ženu čo si užíva sex mimo vážneho vzťahu?? Si slobodná, neubližuješ nikomu, ak potrebuješ povolenie, tak ja ti ho dám :) choď a užívaj život ako sa ti páči. Aj s možnými násladkami, na to tiež nezabúdaj.

Lollka

Ľahká kvoli tomu urcite nie si, je to uplne normalna ludska potreba. Skus si najst niekoho na zoznamke, ked si budete s nejakym navzajom sympaticky dohodnite si pravidla a nikto iny o tom nemusi vediet.

Niektonasex

Nájdi si niekoho čisto iba na sex, ale ak nechceš aby potom z toho vznikol vzťah, tak musíš nájsť niekoho s kým si budeš istá že pôjde tam iba o to. Dávaj pozor však aby si nenatrafila na nejakého ženáča, od ktorého by si mala ten sex, ale neviem či to je v poriadku, nie je to cesta. Ja mám takého, našťastie sme sa našli, tiež je slobodný ako ja, ale zadali sme si aj pravidlá, že keď už to bude moc, že už to bude pomaly zachádzať do vzťahovych záležitostí, tak to stopneme úplne. Aj sme sa dohodli že keď jeden z nás bude chcieť mať partnera, tak to druhému povie a skonči sa to. No na to musíš mať aj ty povahu a silu, aby si sa neskôr nezamilovala a netrpela potom z toho, že ten druhý to tak necíti...