Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ked ma slobod. zena chut na sex, tak je automaticky "lahka"??

Príspevok v téme: Ked ma slobod. zena chut na sex, tak je automaticky "lahka"??
mmmmmm

Som dlhsie bez vztahu...a momentalne mam proste uz celkom chut na sex. Iba na to. Na zaciatok poviem, ze som zena. Ale, nemyslim si, ze je take lahke najst niekoho, kto by ma pritahoval, bol nezadany a len tak by sme si uzili jednu - dve noci, proste len "sex" bez toho, aby ma niekto neoznacil za "lacnu" ...
Dnes sa kazdy na nieco hra - na macku a mys, a ked uz mi je niekto aj sympaticky, tak ak by som s nim aj isla, povazuje ma za "lahku" zensku - co absolutne nie som, proste som len bez vztahu/partnera a clovek ma len tuto ludsku potrebu (obcas).
Preto sa pytam, preco, ked zena ma na to chut musi ju v sebe viacmenej dusit, lebo u dotycneho je potom "lacna a lahka" zena a ked je to opacne - ked chlap skace z postele do postele kvoli "chuti" tak je to ok??
Nechcem vztah momentalne. Ale dlhsie som ani nikoho nemala a teraz by som chcela len vzplanut a uhasit tuzbu po sexe, a preto sa mam citit ako hlupana, ako lacna k***a a ze skacem do postele?
Je mi zle z tejto chorej spolocnosti...
Je to potreba ako kazda ina, a ano, maju ju aj slobodne zdrave zeny...nemusim byt vo vztahu, a ani to nemyslim tak, ze mat kazdy vikend niekoho ineho.

Aliss

V koho ociach budes lacna, ak o vasom cisto sexualnom vztahu budes vediet len ty a dotycny? :) Snad ta netrapi, aky nazor na to ma vasa postarka, ci nebodaj ludia na anonymnom fore :) Ja som teda nezazila nikdy sex na jednu noc, ani "vztah" s vyhodami, ale keby som chcela, mozem aj kazdy den mat niekoho bez zavazkov :D Preco to pisem...lebo mam pocit, ze momentalne sa len taki ludia okolo mna motaju :) Poznam kopec zien a muzov, co sa nechcu viazat, nemaju na to chut a energiu, a tak hladaju len niekoho volneho na obcasny sex. Som zadana, ale ak by som teraz chcela hladat partnera na staly vztah, mam pocit, ze nenajdem. Cize, ak mas len chut si uzit, treba najst niekoho s rovnakymi pocitmi a tuzbami. Myslim, ze takych ludi je viac nez dost. Len si zrejme na to nemala doteraz stastie. Ak niekoho spoznas a povies mu, ze nehladas vztah, iba sex, musis ratat s tym, ze ak ten clovek nie je rovnako nastaveny, budes zrejme v jeho ociach "taka ci onaka". Ale to nech ta netrapi :) Casom stretnes niekoho, kto bude chciet to iste, co ty ;)