Ked ma slobod. zena chut na sex, tak je automaticky "lahka"??

Príspevok v téme: Ked ma slobod. zena chut na sex, tak je automaticky "lahka"??
mmmmmm

Som dlhsie bez vztahu...a momentalne mam proste uz celkom chut na sex. Iba na to. Na zaciatok poviem, ze som zena. Ale, nemyslim si, ze je take lahke najst niekoho, kto by ma pritahoval, bol nezadany a len tak by sme si uzili jednu - dve noci, proste len "sex" bez toho, aby ma niekto neoznacil za "lacnu" ...
Dnes sa kazdy na nieco hra - na macku a mys, a ked uz mi je niekto aj sympaticky, tak ak by som s nim aj isla, povazuje ma za "lahku" zensku - co absolutne nie som, proste som len bez vztahu/partnera a clovek ma len tuto ludsku potrebu (obcas).
Preto sa pytam, preco, ked zena ma na to chut musi ju v sebe viacmenej dusit, lebo u dotycneho je potom "lacna a lahka" zena a ked je to opacne - ked chlap skace z postele do postele kvoli "chuti" tak je to ok??
Nechcem vztah momentalne. Ale dlhsie som ani nikoho nemala a teraz by som chcela len vzplanut a uhasit tuzbu po sexe, a preto sa mam citit ako hlupana, ako lacna k***a a ze skacem do postele?
Je mi zle z tejto chorej spolocnosti...
Je to potreba ako kazda ina, a ano, maju ju aj slobodne zdrave zeny...nemusim byt vo vztahu, a ani to nemyslim tak, ze mat kazdy vikend niekoho ineho.

matthiola

kto by ťa označil za lahkú? vadí ti čo si myslia druhí? Niekto by s pomyslel, že si ľahká. Iní zas nie. Sú rôzni ľudia. Niekto to chápe, pozná, iní si to nevie predstaviť. Mne to príde že sama hľadáš odpoveď či je to morálne alebo nie. Alebo ako sa rozhodneš? Budeš jednať na základe prevažujúcich názorov tu náhodných ľudí alebo sa budeš s nimi prieť a vysvetľovať im svoje pocity?
podľa môjho názoru sa treba riadiť tým, čo si myslíš, že je v poriadku a netrápilo by ťa to potom. ale samozrejme ľudia musia aj urobiť chyby aby zistili, že to chyba bola. to ale neznamená že ty to budeš cítiť ako chybu vo svojom živote...každý sme iný, veľa šťastia :)

Romicek 123

rozumiem ťa , drvivá väčšina v dnešnej dobe potrebuje len hrať psychologické hry (aspoň mne to tak príde) a honiť si ego ... a ak žena dá náznak, že by chcela niečo intímne , tak hneď je za "ľahkú korisť" a chlap automaticky často stráca záujem lebo vie , že sa nemusí snažiť o ženu ..tak len okato flirtuj s tými ktorí sú tí sympatickí a jemne naznačuj ale nevsúvaj sa im hneď do postele ...

a_dr1a

Pises, ze mas nad 30r si slobodna bezdetna ai. Tak prave kvoli tymto faktorom ai by som si na tvojom mieste davala vacsi pozor. Lebo ak daka nast-rocna ci dvadsiatka strieda partnerov a ma milencov, ci jednorazovky, tak ju ludia tiez onalepkuju za "K", ale su k nej menej kritickejsi, beru vacsi ohlad, lebo to pripisuju jej mladosti naivnosti neskusenosti, hluposti. Ale ak toto robi uz zrelsia zena nad 30r..tak comu sa to pripise? Mladost naivnost neskusenost to isto nebudu) Tak ostane len to, ze je to "K", nymfomanka, lahka zenska. Obzvlast ak zijes v mensom mestecku, kde kazdy pozna kazdeho a vidia ti az doo) Ano, moze ti to byt jedno a mat ludi na salame, ale ak casom sa rozhodnes najst si vazny seriozny vztah, usadit sa, mat deti rodinu ai, moze ta prave tato nezelana reklama a minulost dobehnut. Pripadne potom zmenis adresu bydlisko aby ta minulost nedobehla? Aj tak si myslim, ze je jednoduchsie mat arzenal erotickych pomocok :D S nimi dosiahnes isto orgazmus (lebo sama si to budes organizovat dirigovat manazovat a ty najlepsie vies co ti robi dobre a kde mas erotogenne zony miesta), urobis si to v case kedykolvek chces, kolkokrat chces, nemusis sa bat prenosnych pohlavnych chorob, nezelaneho tehotenstva, ci sa zaoberat HAK kondomami ai.
A ak chces aj tak nadalej milenca, tak si najdi jedneho staleho, len sa potom nenamotaj nanho. Co je v pripade zien dost tazke. Co robili vyskumy ohladne tohto, tak zeny sa takmer vzdy po case namotaju zalubia do svojho intimneho partnera

Apokryft

Si lek krôčik od toho aby si pochopila,že ak tvoje šťastie(spokojnosť) má byť závislé na tom čo si o tebe myslia iný budeš celý život nešťastná...........
Nemusíme ani rozoberať konkrétnu sex potrebu lebo to platí vo všetkom čo som napísal vyššie!

FillipC

Chodi sem daky typek, ze Somsvetlo, a hlada nieco ako ty, napis mu a mas po probleme.
Skor by som ti asi radil najst si zenaca, ktory chce milenku, ten to bude tajit pred okolim. Nezvadzat chlapov, ze chces sex, ale opacne, nechat sa zviest chlapom, co chce sex, lebo takto posobis ako lahka a to si sa este ani s nikym nevyspala.

baradu

pohrdat tebou nebudu, ale ako lahka im urcite budes pripadat.
a to ako presne budu reagovat, zavisi od nich, tam urcite ziadne pravidlo nie je. urcite sa najdu aj taki, ktori by to roztrubili po svojom okoli, vacsina to ale neurobi.
ale este okomentujem tunajsie prispevky viacerých, co pisu o tom, ako ti moze byt jedno, co si mysli okolie.
pre kazdeho je dolezite, co si o nom jeho okolie mysli a ked sa niekto bude tvarit, ze mu je to jedno, tak je na smiech. nikto nechce, aby ho jeho okolie odsudzovalo.

Jana Lukacova

mmmmmm:

Nechávate sa vťahovať do súdov iných - potrebujete city, ktoré to vo Vás vyvolalo prejaviť, nechať to tak a ísť si svojou cestou..určite existujú aj muži natoľko zrelí, ktorí Vás nebudú súdiť (tak ako Vy nesúdite ich) a budú na rovnakej vlne ako Vy ;)

nurofenrapid

pozri ked ti ide iba o sex nie vztah ti moze byt jedno nie co si mysli ale pokial aj jemu ide len o jednorazovu zalezitost tak ta riesit nebude proste si zasexujete a on bude rad ze si prec len ste si uspokojili svoje pudy vasne ale pokial by ta chcel na vztah tak neviem mozno by si mu prisla ako lahko dostupna a cuvol by tazko povedat kazdy inak zmyslame.
Ved kolko muzov takto zneuziva baby ze ich zvedu recami o laske, ich krase a inych dristoch potom si s nimi vrznu a o tyzden sa im uz neozvu lebo slo z ich strany len o vyprazdnenie vtaka. Kolko zadanych takto podvadza svojich parnterov ako muzi tak aj zadane zeny. A nehovoriac o zenacoch a vydatych zenach...
Ja mam 33 a tiez som si dvakrat takto uz uzila a neriesim. Proste sme sa bavili, nieco vypili a sli sme nato bolo to spontanne. Na druhy den sa rozisli a viac jeden druheho nehladali lebo vedeli sme obaja ze slo len o to.
Je 21 storocie a nezijeme vo viktorianskom obdobi aj ked aj vtedy si urcite zeny tajne hladali milencov a naopak. S ludmi stale burcuju pudy sexualne len vtedy bola pruderna doba ale za stenami domov sa diali zvrhle veci...