GSE

RNG

nuz ked to mozem davat moje dvojrocnej vnucke, tak to starsie deti tiez mozu brat.
Nie su zname ziadne pripady, ze bi to niekomu skodilo v odporucenych davkach, ani o vela vyssich.

delphia

baby! citrovital je to iste ako GSE, len s tym rozdielom, ze je nizsia koncentracia. teda treba aplikovat viac kvapiek do vody, aby sa vytvoril roztok s klinickym ucinkom na organizmus. inac je to to iste- vytazok z grepovych seien. davkovanie: 60kv/ 500ml vody. cez sviatky sme to pili cela rodina. mna skrabalo v hrdle a uz hned 1. den skrabanie zmizlo. pili sme ho 7 dni.

usiko

mirka, ja by som tiez potrbovala aspon 1 GSE, taky ako od RNG, da sa to este? neviem ti napisat mail z mojho pocitaca....

mucko

ĎAkujem za odpoveď tak sa pozriem v lekárni a je to podobné ako GSE a dáva sa to hlavne na aké choroby? Lebo GSE mi poradili Diky

delphia

mucko u nas dostat v lekarni citrovital kvapky. davkovanie je 60 kv/ 500ml vody. mirka sa podujala ze GSE objedna, ale sa akosi odmlcala. ja som si kupila ten citrovital a tyzden sme ho cela rodina.

RNG

zaujimave na tu navrhnutu vyrobu.Ale podla mna je mozno lacno doviezt citricidal rovno od velkovyrobcov.
....
Citrovital ma asi polovicnu ucinnost GSE a stvrtinovu citricidalu.

Navy

Požiadal som jednu slovenskú firmu, či by sa nechceli postarať o dostupnosť citricidalu na Slovensku, a dostal som túto odpoveď:

Dobrý deň pán Ivan,

ďakujem za informáciu.
Požiadali sme nášho subdodávateľa firmu Favea s.r.o. o zistenie možnosti výroby, registrácie a spracovanie rozpočtu na pre začiatok malosériovú výrobu. Pokúsime sa o 100%-ný extrakt. Rokovanie s touto spoločnosťou bude budúci týždeň, tak 1-2 týždne im bude trvať, pokiaľ dostaneme vyjadrenie. Do mesiaca by sme mohli mať viac informácií o možnostiach a hlavne o cene. Určite to ale nebude pod názvom Citricidal, lebo ten je chránený obchodnou značkou.
V prípade kladného vyjadrenia od spoločnosti Favea pravdepodobne navrhneme možnosť, aby si názov vymysleli užívatelia Vami uvedeného fóra.