Ahojte,vsade tu citam o tomto zazraku,kde ho kupim???V lekarni len krutia hlavami...
GSE
nuz ked to mozem davat moje dvojrocnej vnucke, tak to starsie deti tiez mozu brat.
Nie su zname ziadne pripady, ze bi to niekomu skodilo v odporucenych davkach, ani o vela vyssich.
Diky za odpoveď môže to brať môj 8,5 ročný syn a 13 ročná dcéra. Diky
baby! citrovital je to iste ako GSE, len s tym rozdielom, ze je nizsia koncentracia. teda treba aplikovat viac kvapiek do vody, aby sa vytvoril roztok s klinickym ucinkom na organizmus. inac je to to iste- vytazok z grepovych seien. davkovanie: 60kv/ 500ml vody. cez sviatky sme to pili cela rodina. mna skrabalo v hrdle a uz hned 1. den skrabanie zmizlo. pili sme ho 7 dni.
mirka, ja by som tiez potrbovala aspon 1 GSE, taky ako od RNG, da sa to este? neviem ti napisat mail z mojho pocitaca....
ĎAkujem za odpoveď tak sa pozriem v lekárni a je to podobné ako GSE a dáva sa to hlavne na aké choroby? Lebo GSE mi poradili Diky
...dokoncim.. :))
pili sme ho tyzden cela rodina a 1 balenie- 25 ml stoji cca 160 sk
mucko u nas dostat v lekarni citrovital kvapky. davkovanie je 60 kv/ 500ml vody. mirka sa podujala ze GSE objedna, ale sa akosi odmlcala. ja som si kupila ten citrovital a tyzden sme ho cela rodina.
Kto mi povie bližšie o GSE a dá sa to objednať ? Kde Alebo kto mi to objedná a čo to stojí
zaujimave na tu navrhnutu vyrobu.Ale podla mna je mozno lacno doviezt citricidal rovno od velkovyrobcov.
....
Citrovital ma asi polovicnu ucinnost GSE a stvrtinovu citricidalu.
Požiadal som jednu slovenskú firmu, či by sa nechceli postarať o dostupnosť citricidalu na Slovensku, a dostal som túto odpoveď:
Dobrý deň pán Ivan,
ďakujem za informáciu.
Požiadali sme nášho subdodávateľa firmu Favea s.r.o. o zistenie možnosti výroby, registrácie a spracovanie rozpočtu na pre začiatok malosériovú výrobu. Pokúsime sa o 100%-ný extrakt. Rokovanie s touto spoločnosťou bude budúci týždeň, tak 1-2 týždne im bude trvať, pokiaľ dostaneme vyjadrenie. Do mesiaca by sme mohli mať viac informácií o možnostiach a hlavne o cene. Určite to ale nebude pod názvom Citricidal, lebo ten je chránený obchodnou značkou.
V prípade kladného vyjadrenia od spoločnosti Favea pravdepodobne navrhneme možnosť, aby si názov vymysleli užívatelia Vami uvedeného fóra.