GSE

cpe

RNG, bol som dnes u doktorky, mam zapalene hrdlo, priedusky, a keď ma pocuvala, tak mi povedala, ze to mam aj trochu na plucach. Predpisala mi antibotika. Myslis, ze by som sa z toho mohol vyliecit len citricidalom? Beriem ho uz asi tri dni, ale velmi sa to nezlepsuje. Skor naopak. Je pravda, ze za tie tri dni som velmi neoddychoval, ale chodil som normalne do prace.
Da sa citricidalom vyliecit zo zapalu dychacich ciest? Nie len z nastupujucej choroby, ale uz z prepuknutej. Vdaka

RNG

Pod enzymami tu myslim vzdy traviace enzymi, tj cistiace-rozkladajuce.
Su zasadne tri typy:
Amylazy rozkladajuce komplexne sacharidy
Proteazy na rozklad bielkovin
Lipazy na rozklad tukov.
Kazda tato skupina sa deli na rozne podskupiny ucinne na niektore z uvedenych, napr na rozlozenie krvnych zrazenin su specialne proteazy s fibriolytickym ucinkom.
Na mliecny cukor je enzym lactase.
Na rozne bielkovinne zamorenia je velmi ucinna serrapeptaza atd.

sarika8322

RNG,často spomínate odporúčania na enzýmy. Mohli by ste bližšie popísať rozdelenie enzýmov, aké druhy enzýmov sú vhodné na konkrétne choroby. Alebo aj iné informácie okolo enzýmov. Ak máte obšírnejšie informácie poprosila by som Vás zaslať mi ich na mail. A taktiež poprosím tabuľku účinnosti Citricidalu.
Ďakujem
saralucia@seznam.cz

roman08

JJJ veru tak RNG ma pravdu ja som zacal tiez brat na kyselinu enzymy a co to beriem nemal som kyselinu.neskor som k enzymom pridal aj betain hcl,ale mne kyselina zmyzla akonahle som zacal uzivat enzymy su to uz tri mesiace a ani raz som odvtedy nemal kyselinu.ja som zacal najprv brat bromelain z jednej ceskej firmy klas.cz ale je to moc drahe na swasonvitamins su lacnejsie a je tam v jednej tobolke toho viac nez len bromelain.teraz mam enzymy od damiana a od bromelain od swansonu a od firmy NOW.

RNG

ten "anglicky citricidal" je teda taka ista koncentracia ako americky GSE, tj treba ho na ten roztok 60 kvapiek do litra vody(horkac). Takze nie je az tak lacny, hoci este stale nie drahy.

RNG

JJJ, ja som cez to presiel pred vyse 20 rokmi, ked mi na paliu lekari predpisoivali tabletky a stale sa mi to zhorsovalo. Potom som zacal jest mensie davky, na palu som pil pomalicky po trochach vodu a zlepsilo sa mi to. Ale paly som sa nezbavil celkom az ked som cital ze pala je vlastne dosledok nedostatku kyselin a zacal som pouzivat doplnok kyselin. Teraz uz nepoznam slovo pala./ A trpel som na nu "pod lekarskym dozorom" vyse 25 rokov!
Vobec pocas mojho zivota som dostal privela lekarskych rad a zlych predpisov a diagnoz. Preto som sa zacal o to aj osobne zaujimat a objavil som , ze na svetew existuje mala skupina lekarov z uplne inymi nazorami a maju uspechy.
Ich nazory a metody sa tu snazim uviest pre krajanov, tj takych ktori nie su spokojni s ich lekarskou doterajsou opaterou a prevenciou.

*JJJ*

RNG - Mam este s kyselinou problemy, precitala som toho vela tu od teba, chcela som odskusat tvoju variantu. Beriem lieky na kyselinu a je mi horie ako bez nich.

Mimi323

Betain som objednavala od Damiana, za super cenu. Má aj veľa iných vecí, ale GSE nie.
Koloidné striebro si objednaj z Lučenca, ak chceš číslo, tak by malo byť v téme koloidné striebro alebo mi napiš mail.