Ahojte,vsade tu citam o tomto zazraku,kde ho kupim???V lekarni len krutia hlavami...
GSE
pala je z nedostatku kyselin v zaludku, ked nastane kvasenie(kyselinami sa nepotlacia bakterie) a kvasne p,yny a peny nasilne otvoria uzaver medzi zaludkom a pazerakom. Pazerak nie je chraneny proti kyslemu obsahu zaludka a poskodi sa.
Kyselin moze byt alebo vytvorene primalo alebo prilisne rozriedene. Doplnit sa daju doplnkom kyselin, alebo latok, com ich obsahuju akoi Betain HCl a Pepsin HCl
Ferik, skus pit rovnako, ako si pil roztok GSE len cistu vodu. Ak budes nat este stale obcas palu, je to nedostatok kyselin, co mas a nie reakcia na citricidal.
Prave som si vsimol tu reklamu na nemecky "GSE", co nie je produkt vyrobeny z originalneho citricidalu. Hovoria, ze ma bioflavonoidy zo supky, mezi nimi je teda tiez narangin, ktory ma dost silne ucinky na telo a pecenove procesy.
S tymto nemam skusenost a preto ho neradim.
Originalny citricidal, ktory bol patentovany ako aktivovany vytazok zo semien grepfruitu neobsahuje vyrazky zo supiek, teda ma velmi malo naranginu, pod 0.5%
Drobna pripomienka a otazka zaroven: stretol sa niekto z vas s javom, ze po niekolkodnovom pouzivani GSE ( podotykam, ze davku som urcite neprekrocil ) sa zacalo objavovat palenie zahy?
antibiotika ta neodhlienia zialbohu, na to je NAC(acc) a oreganovy olej, ktory maju v roznych lekarnach pod nazvom Candimin. Davka je 3x2 kvapky-aspon podla mna. Vyrobca odporuca samozrejme menej, ale ja s tym mam uz roky skusenost a treba toho viac na ucinnost.
Ak budes pouzivat atb, nezabudni pouzivat aj probiotika, lebo az 70% obrannych latok v tele pre nas vyrobia probiotika v crevach a atb ich vyhubia, zialbohu. Takze ked clovek nechce chorobu nadlzovat roznymi druhotnymi infelciami, je rozumne na noc brat probiotika s kyskom jablka, aby sa cez noc mohli dobre rozmnozit.
Vecerna davka atb. musi byt najmenej 3 hodiny skor brana ako probiotika.
rng-teda musím uznať je to fakt sila,do10ml fľaštičky som teda dala 1kv citricidalu zatrepala, kvapla do nosa a ja super dýcham - okamžitý účinok.
Vdaka. Z potravinovych doplnkov mam iba ten citricidal a este hlivu ustricovu. Nic z toho ostatneho, co spominas, nemam. Takze otazka stoji iba tak, ci brat antibiotika alebo citricidal.
zaza 1 , ja odporucam na liter vody dat 35 kvapiek, tj na 10 ml 0.35 kvapky.. Ked je roztok 2 x tak silny uz zacina trosticku drazdit nos.Ale inac nic skodliveho.
Voda nemusi byt prevsarena, citricidal vybije prakticky vsetko mozne v nej. Ked je voda pitna, je dost cista na tento ucel.
a zabudol som dolozit doplnam si selen, zinok, jod a probiotika a cistim cievy lecitinom. To vsetko samozrejme pomaha.
zapal dychacich ciest je sposobeny niecim=nejakymi mikorbami. A tie treba adresovat.
Moze to byt virusove(na to su antiviralne, pozri si prislusne temy)
Moze byt rozne bakterie(na to su citricidal oreganovy olej, extrakt z olivovych listov...)
Moze to byt kvasna kultura(napr aspergillus pneumoniae), co sa usadila vo vyluckoch z nosa a prinosnych dutin, ktore natiekli do pluc(na to je NAC a oreganovy olej...)
Ja obvukle zoberiem viacero z tychto prostiredkov, lebo nemam ani cas ani naladu chodit po lekaroch a nechat zatial chorobu pokracovat. Takto adresujem vacsinu moznych pricin potravinovymi doplnkami a istae aspon jeden-dva z tych prostriekov zasiahnu ucinne, a druhe aj ked nezasiahnu mi nijak neuskodia.
Moja obvykla kombinacia je ak sa jedna pravdepodobne o virus, beriem 1.5 gramu esteru C kazdu hodinu.
Beriem 35 kvapiek citricidalu pocas dna postupne, zoberiem 3x3 kapsule oreganoveho oleja(v 150 mg kapsuli je 15 mg oreganoveho oleja)
pripadne 3x750 mg extraktu z olivovych listov
Kvapkam si do nosa roztok citricidalu a tiez koloidnu striebornu vodu, ked zacnem kaslat zoberiem, aj 2x500 mg NAC.
Takze takto sa ja branim a za par dni je po chorobe to vsetko pocas normalnej prace a bez horuciek.
Predstavovat si, ze neznama choroba sa da vyliecit len pouzitim antibiotik je naivne.
A pokial nemaju dokazanu kultivaciu, tak je kazda choroba vlastne neznama alebo aspon nie ista. A dovtedy , kym sa otalaju s diagnozou, mikroby sa mnozia a poskodzuju telo.
Ja necakam.Najlepsia obrana je utok.
RNG-dnes som dostala citricidal z www.regeneracetabor.cz /100 ml:výtažok z grep.jadra-60,4% a glycerol-39,6%.Chcem sa opýtať či na prípravu nosných kvapiek pri silnej nádche postačia do 10ml prevarenej vody pridať 2kvapky tohto citricidalu