GSE

roman08

betain sa da kupit aj ako sucast enzymov aj samostatne.na slovensku to nezozenies.bud si to objednas priamo z ameriky alebo napr.ja neviem anglicky tak si to objednavam z ciech zo stranky uzdravit .cz.ponukaju produkty od swansonu ale prakticky sa da u nich objednat vsetko co sa nachadza na stranke swansonvitamins.com

*JJJ*

Ahojte, vela som tu citala o koloidnom striebre a roztoku GSE. Co je ucinnejsie proti HP ?
Zaujimal by ma aj Betain HCL - je to len zlozka pripravku obsahujucich traviace enzymi alebo sa da kupit aj samostatne?
A kde sa toto vsetko da zohnat?
dakujem

RNG

napad, to je dobra cena. Lacnejsie to neviem zohnat ani v USA, leda ze by som to kupoval v niekolkolitrovom baleni. Tolko ale zase nepotrebujem ved 100 ml je vyse 2000 kvapiek.

nápad

Prepáčte, že sa sem miešam, tiež už dlhší čas uvažujem o GSE a čítala som tu odporúčania, kde kúpiť GSE, keďže RNG to už nepredáva, nemôže ho nik obviniť, že si tu robí reklamu. Tak ma dnes napadlo, kde zohnať GSE čo najlacnejšie, viem, že je veľa ľudí, čo majú príbuzných, alebo známych v zahraničí, tak som trošku pátrala a našla som firmy v Uk, kde je to ozaj lacné, 100ml citricidalu za niečo cez 10 Libier, tak len pre zaujímavosť, dajte si do googla citricidal uk a tam to pohľadajte a ak máte niekoho v Uk, kto možno príde teraz v lete na dovolenku, ako mám ja, tak si dajte ten citricidal jedoducho priniesť.

RNG

lucia, citricidal (GSE je 33% citricidal) je ucinny na hromadu mikrobov, vcitane streptokokov, stafylokokov aj eschericiu coli. Pripajam ti na tvo e-mail tabulku ucinnosti na rozne mikroby.
Moj odporuceny roztok je 35 kvapiek citricidalu(alebo 60 kvapiek GSE) na liter vody, od rana do vecera postupne po malych glgoch vypit
Na noc si zober dobre probiotikum z kuskom jablka alebo jablcnym pretlakom.
A ako kazdenu odporucam brat selen, zinok, jod vlakniny, probiotika vitamin C D a E, pripadne aj karotenoidy a vitaminy B na nervy.

lulla bay

dobrý večer pán RNG, dnes som objavila toto forum, a strašne ma zaujal názov lieku GSE, či circidal, dozvedela som sa od mojej lekarky, že mam stafilokoka, streptokoka, ešerikiacoly, tento posledny balil som iste zle napisala, no môj partner ma tiež toho ešer...., 3.7. 2009 odlietame na dovolenku, ja momentalne beriem antibiotika azatril na zapal v pošve, a priatel berie zinnat , moja lekarka mi povedala, že mam tie bacile v krku aj v moči, partner na mandliach. rada by som vedieť či ten liek o ktorm všetkým píšte, by bol v hodný na vyhubenie týchto bacilov, kde si to môžme kupiť, cena a ako sa to uživa, a či je vlastne vhodne to aj hned užiť , ked berieme tieto lieky. dakujem vam krasne za odpoved. Lucia z BB