baby , chodili by ste s nejakym panicom ?
ked je pekny a sikovny , vtipny , mily , pozorny a ma ho velky.
ale jediny problem ze je panic
?
baby , chceli by ste nejakeho panica ?
Ja mam panica sne spolu 2 mesiace a neskutocne si vazim ze som jeho prvá. Dokonca som bola jeho prvá uplne vo všerkom, pusa, silnejšie objatie a tak. A to má 23 rokov. Som za to fakt rada.
A ty babe predsa nemusis hovorit ze si panic. V podstate ak ta miluje tak sa ta na to pytat nebude. Načo by jej to bolo to vediet? Ja som sa na to tiez nepytala, povedal mi to sám. Ale aj keby panic nebol, nic by to na tom nemenilo..
Preco by sa mala ozyvat, ked si usiel ako maly pokakany chlapec? Ako chces splodit dieta, ked sa pizzi bojis?
Neozvala sa, takže nič sa už nekoná...
Pilcuk-A čo sa stalo stou ženou o ktorej si založil forum že si snou mal isť na rande?čo nevydalo??
Nechýba, pretože ja a ešte ani moja matka nededila, nakoľko stará matka žije...
Tak urcite sa necha nahovorit skor, ak to bude este mozne, ako 15-20 rocna od 50 rocneho.
Dedic chyba, co?
Neviem si prestaviť, že by sa 45-50 ročná žena nechala nahovoriť na materstvo. A aj keby áno, či by jej to telo umožnilo.
A preco si nehladas seberovnu? Lebo 50 rocna je stara, ale 50 rocny je stredny vek? A co keby si svoju hranicu posunul od 45. Potom mas realnejsiu sancu.
Vek 15-20 rokov je len dolná hranica intervalu veku žien, o ktoré mám záujem. Pokojne môže mať aj 35 rokov. Ale prečo sa nechytiť hned toho "extrému", však ?