baby , chceli by ste nejakeho panica ?

Jahodam

Pilcuk vyhladaj prosim odbornu pomoc, tym, ze budes nadavat zenam a nenavidiet ich svojej situacii nepomozes. Som si ista, ze odbornik ti vysvetli, ze tvoj vztah s matkou nie je zdravy a ani spravny, rovnako ti vysvetli, ze 50 rocny chlap a 15-20 rocne dievca nie je zdravy vztah. Pri odbornej pomoci este mozno nieco zachranis a ak si najdes nejaku 50 rocnu starostlivu pani s materskym pristupom, mozes byt este stastny, ale na to si budes musiet priznat a uvedomit par veci.

celine

Pilcuk, tak ja ti ten "nejaký dôvod", prečo ti zablokovali konto, prezradím - ty si tu hnusne nadával ženám, v každej téme si ich osočoval a všelijako vulgárne nazýval !!! A ty sa ešte čuduješ, prečo ťa zablokovali!

Pilcuk

Ano, som. Asi preto sa moja prezývka začína na P... Len z nejakého dôvodu mi bolo zablokované prispievanie na tom účte. Asi preto, že slobodne vyjadrujem svoj kritický názor na ľudí okolo mňa...

Jahodam

A teraz si mili rodicia predstavte, ze vase dcery uci takyto ucitel, ktori 15 rocne uz povazuje za zrele zeny a v 50 nema problem si s nimi zacat vztah.
Velebnosti jdu blejt.

Jahodam

A nie si ty ten Pavel, 50 rocny ucitel, ktory slintal po svojich ziackach a zil so svojou matkou a pisal tu pred tym?
Pred registraciou si dlho pisal z toho neregistrovaneho nicku, asi preto bol totozny.

Pilcuk

martin589, tak si si určite všimol, že ten Pilcuk, ktorý to písal, mal čierného panáčika (neregistrovaný užívateľ) a ja mám zeleného (registrovaný užívateľ), takže treba si riadne všímať, čo kto píše. Tiež nechápem, ako je možné, že neregistrovaní užívatelia môžu použiť už registrovanú prezývku. Pokiaľ viem, donedávna to nebolo možné...

V zlej finančnej situácií som, pretože mám nízky príjem...