baby , chodili by ste s nejakym panicom ?
ked je pekny a sikovny , vtipny , mily , pozorny a ma ho velky.
ale jediny problem ze je panic
?
baby , chceli by ste nejakeho panica ?
Jahodam, 50 je stredný vek. Stredný vek trvá od 40. do 60.roku života, potom skorá staroba, za prvé. Za druhé, matka určite nejde umierať, je to vitálna a zdravá žena po 70-tke. Mám ešte starú matku, s ktorou spolu s matkou žijeme, tá ma čoskoro 97 rokov a ešte aj ona je samostatná. Za tretie, prečo by bolo na zakladanie si rodiny neskoro ? Možno tak pre ženu, ale muž je zväčša plodný do konca života. Samozrejme, že vo vyššom veku je aj u muža oplodniť ženu ťažšie ako v nižšom veku, no nie úplne nemožné, ako u ženy po 50, 55-ke. Dnes majú bežne deti starších otcov, aj 80-ročných, tak prečo by som si mal niečo odopierať pre nejaké odžité roky ? Problém je jedine v nájdení si ženy, s ktorou by som to dieťa mal. Problém nie je ani tak moja hanblivosť ako napr. nedostatok financií. Poznám mnoho ťuťmákov, prachatých ťuťmakov z bohatých rodín z môjho okolia a oni ženy majú, aj deti samozrejme. To náhoda určite nebude, že šťastie vo vzťahoch sa usmeje len na prachatých zazobaných mužov...
Nikdy nepochopím tieto internetové fóra chalanov/báb, či bude opačnému pohlaviu prekážať, ak je panic/panna...
Mne osobne teda rozhodne nie a neviem, čo je na tom také zlé, že vás to trápi.
Nie, panica by som nechcela a ani muza s velkym penisom.
Pilcuk, pochop chlapce, ze jediny dovod preco si zenu nikdy nemal, nemas a boh vie, ci mat budes je ten, ze ty uz zenu mas a to svoju matku, ktora v tvojom zivote nestoji na spravnom mieste a to na mieste matky, ale na mieste zeny v tvojom zivote. Kvoli nej mas nizke sebavedomie a dostavas sa do zacarovaneho kruhu. Do toho ziadna zena nepojde. Nie je to ani vzhlad a ani peniaze. Je to kvoli tomu, ze si cele roky zil pohodlne vedla svojej matky, ktora zaujala miesto zeny v tvojom zivote. Matka dokaze z muza vychovat aj sebavedomeho muza, rovnako ako aj nesebavedomeho, ak je prilis velka jezibaba. A tiez pochop, ze v 50 je uz neskoro na hladanie zeny a zakladanie si rodiny. Jednoducho je to tvoja vina, ze si sa, ked bol na to cas nevedel odputat od svojej matky, ale z pohodlnosti si sa nechal zatiahnut do vztahu s tvojou matkou, kde ta sice hyckala a starala sa o teba, ale teba obrala o prilezitosti, vlastnu rodinu a plnohodnotny zivot a vztah so zenou. Teraz, ked jej uz zubata stoji nad postelou si sa len zlakol kto sa bude o teba starat. Skus sam, uz nie si maly chlapec, ani muz, ale starec. 50 nie je ziadny stredny vek, stredny vek je 30.
No a samozrejme lovis v nespravnych vodach a to medzi 20 rocnymi. Proste vsetko robis zle a odsudzujes sa sam na neuspech, tak ako si robil cely zivot nespravne rozhodnutia, ktorymi si si sam zarucil neuspech. Opakovanim rovnakeho prispevku to nezmenis. Neprijal si ani dobre rady od ludi tu, necuduj sa, ze im uz lezies na nervy opakovanim toho isteho dookola.
Pilcuk
A to ti doteraz nevadilo, že si sám? Čo si robil v mladosti? Teraz na staré kolená tu už zbytočne vyplakávaš a sťažuješ sa, že ťa žiadna nechce. A ja sa tomu ani nedivím, keď čítam, čo tu vypisuješ. Je leto, tak choď von, do prírody, k vode a tam sa snaž nejakú dámu zaujať, tu iba strácaš čas.
Mám 49 rokov, nikdy som nezažil bozk so ženou, nemal som žiaden vzťah, nič. A žiadná žena o mňa doteraz nemala ani nemá záujem. Takže máloktorá žena by chcela muža bez skúsenosti. Navyše to prečo títo muži nikoho nemali má aj nejaký dôvod, napr. má nízky príjem, len priemerný vzhľad atd....Čo je raz nechcené to aj nechceným ostane.
Ja som na tom podobne, mozme popisat
:D :D :D
Nejedná sa ani tak o to či je panic alebo nie lebo proste tá žena to nemá ako zistiť ... Ja osobne som napríklad panna ... Je to už iné .. a všetko to není aj tak o Tom je vtipný, milý blablabla ... Proste musí tam byť určitá príťažlivosť a nemyslím tým zrovna úplne vyrysovaneho druhého migajda... Ale normálne myslím všeobecne veci ktoré určite nechýbajú ani tebe ... A penis to tiež není, takže žiadnej babe ktorá by k tebe Chočská buď city alebo príťažlivosť tak by jej to nevadilo