baby , chodili by ste s nejakym panicom ?
ked je pekny a sikovny , vtipny , mily , pozorny a ma ho velky.
ale jediny problem ze je panic
?
baby , chceli by ste nejakeho panica ?
Pisal si to ty Pilcuk, rovnake slovne spojenie ake pouzivas "uvolnenie sexualneho napatia"
Kazdy sa musi v zivote snazit, byt lepsi, krajsi, zarabat viac. Ty si cakal na zazrak zadarmo, ktory samozrejme neprisiel, taky neprichadza nikomu.
Staci sa naucit cudzi jazyk, jeden, dva, tri, urobit si VS, certifikaty a mozes mat lepsie platenu pracu, len sa treba hybat od mamicky trochu, ked je taka samostatna a vitalna, nemusel si jej pri riti sediet cely zivot. Mohol si ist aj do zahranicia a stale mozes, ty stredny vek.
Tak to prepáč. Videl som to v tomto príspevku www.zdravie.sk
A prečo máš vlastne zlú finančnú situáciu?
celine, pretože takej práce je nedostatok.
Pilcuk, a prečo si si nenašiel / prečo si nehľadáš nejakú lepšie platenú prácu ??? Keď teda vieš, že v tom je hlavný problém, prečo ťa žiadna nechce - lebo málo zarábaš ?
martin589, ja som určite nič také nepísal. Písal som len, že mi navarí, ožehli, opere, ked prídem z práce. Ak niekto písal v mojom mene, to nie je môj problém, ale ja netrpím demenciou, čiže ja som nič také nespomenul. Na uvoľnenie sex. napätia mám svoje ruky.
Pilcuk, prepáč, ale ty si vážne stratený prípad. Máš pravdu, že 50 rokov ešte nie je staroba, ale až tak ružovo by som to s tým stredným vekom nevidel. V každom príspevku sa sťažuješ, že máš nízky príjem. Prosím ťa a čo si robil posledných 30 rokov? Po revolúcii si mal okolo 20 rokov ak dobre počítam a vtedy zarobil prachy snáď každý kretén čo sa trochu snažil. To, že ty si sedel doma a pozeral s maminkou do blba je len tvoj problém. A tiež by ma zaujímala ešte jedna vec. V jednom príspevku si písal, že keď cítiš sexuálne napätie, tak ti to urobí tvoja matka. To si myslel vážne? To si fakt necháš honiť vtáka vlastnou matkou? Použije aj indulonu? Pozeráš sa jej pritom do očí? Si prasa.
Osobne si myslim, ze pokial dievca ma trosku rozumu a hlada trvaly vztah, tak by bolo rado za panica. Alebo minimalne by jej to bolo jedno, ved vztah nie je iba o sexe a predsa, clovek sa casom uci , nikto z neba skuseny nepadol ... ak mozem povedat za seba, mna by to potesilo :)
V 50 rokoch začína starba ? Tak ty očividne ani nevieš, čo píšeš a tak nemá zmysel s tebou strácať čas. Pekný deň.
Ale ano, aj zo starych patdesiatrocnych vajec mozes vytlacit este nejaku spermiu, len nestaci iba oplodnit a zdechnut, ale aj vychovat. Tym detom sa v skole nesmeju akeho maju starca otca?
Stredny vek je 30-40 rokov, neviem ake mas ty tabulky, ale v 50 uz zacina staroba a ludia sa pripravuju na dochodok.
Peniaze...no a co si robil doteraz? Zil s matkinho a babkinho dochodku, ze si ziadne nezarobil a nenasetril?
To sa týka priamo teba, že??? No neviem, či to tu funguje ako zoznamka :D