Ahoj všetkým

Príspevok v téme: Ahoj všetkým
Pau-lina

Ahoj!
Možno to sem nepatrí, ale na druhej strane tu človek nájde všetko, tak si hovorím, že skúsim šťastie aj ja. Som prváčka na vysokej škole v Bratislave, ktorá je úplne skvelá, ale... Na základnej a potom aj na strednej ma šikanovali, vysmievali sa mi, nazývali ma anorektičkou a nikto sa so mnou nechcel kamarátiť. Maturitu som si dorábala až v druhom termíne v septembri, pretože v posledný deň ústnej skúšky ma spolužiačka sotila zo schodov a už som to všetko nevydržala a ušla odtiaľ. Samozrejme, že mi nikto neveril, ani lekárska správa mi nepomohla, obrátili to proti mne. Odvtedy sa akoby bojím ľudí, nedokážem si nájsť chalana, kamarátky síce mám, ale moc s nimi von nechodím. Chcela by som si vyjsť len tak s niekým nezáväzne na prechádzku, nie hneď vzťah, ale dobré priateľstvo, osobu, ktorej by som mohla povedať všetko a aj tak by ma mala rada. Len tak sa k niekomu pritúliť, objať, navzájom sa podporovať a tak. Asi mám napozeraných veľa romantických seriálov, ale chýba mi v tomto uponáhľanom svete niekto blízky. Máte to tak tiež niekto, alebo som sama? :-( ... :-)

ruth210

necudujem sa ti, ze chces spriaznenu dusu. tu predsa potrebuje kazdy. mala by si tento svoj blok voci ludom nejako odstranit. mala by si nabrat viac sebavedomia a viacej si verit. uvidis, potom bude tvoj zivot o vela krajsi a lepsi

sdasdad

Pilcuk spamataj sa ... Za to, že ťa niekto odmietne tu ideš plačkať :D rovno za mamkou bež nech ti da pocmúľať :D čistý de*il toto :D a že ty máš čo hovoriť o ,,medziľudských vzťahoch ´´ keď doteraz si vytrtkal tak psa alebo mamku(ako si hovoril)

Pilcuk

Pau-lina, ja som chcel s tebou len popísať, nie mať s tebou pohlavný styk. Dnes som tu väčšinu dňa nebol, niekto tu písal v tvojom mene, ale to neznamená, že ma tu budeš pre vyšší vek urážať. Aj ty budeš mať toľko rokov čo ja, ba aj oveľa viac, ak dožiješ. Takto reaguješ a zosmiešňuješ človeka, ktorý s tebou chcel nadviazať kontakt ? Takto si ceníš ľudí ?

A keby si bola len trochu inteligentná, vedela by si, že vzťah dospelej osoby s osobou nad 15 rokov NIE JE trestný (samozrejme, ak sa nejedná o zneužívanie) a nad 18 rokov- čo už zrejme máš, kedže navštevuješ VŠ - už vôbec nie. Tu je ukážka toho, aké primitívne osoby sa dnes na VŠ dostanú, bezohľadu na to, či to autorka témy myslela vážne alebo chcela pubertálnym a primitívnym vtipom zaujať ostatných diskutérov

Čo sa týka toho sotenia zo schodov a šikany, som teraz presvedčený, že si si to zaslúžila. A pevne verím, že sa ti v medziľudských vzťahoch nebude dariť ani nadalej. Keď si nevážiš záujem o tvoju osobu, ochotu aspoň trochu pomôcť ti, nezaslúžiš si nič, vôbec nič.

philips

Ahoj, Pau-lina,
daj mi, prosím, na teba kontakt (Pokec...), chápem tvoju situáciu viac, než by som chcel, môžeme sa o tom porozprávať. Vzťah nehľadám a ani nič iné nechcem.

Pau-lina

Ty fejku a ešte jedna vec :D pán pilcuk má mailovú adresu hneď na začiatku, nejaký druhý či tretí komentár... :) kľudne sa s ním skontaktuj, 30 rokov je len číslo (vekový rozdiel) a vezenie je len miestnosť :)

Pau-lina

Bože ľudia, tak to je choré, jasné že som to nepísala ja. Používam diakritiku :) ...naozaj ste tu niektorí hnusní, závistliví a neprajní. Majte sa, už sem neprídem i keď... za pokus to stálo!