Ahoj!
Možno to sem nepatrí, ale na druhej strane tu človek nájde všetko, tak si hovorím, že skúsim šťastie aj ja. Som prváčka na vysokej škole v Bratislave, ktorá je úplne skvelá, ale... Na základnej a potom aj na strednej ma šikanovali, vysmievali sa mi, nazývali ma anorektičkou a nikto sa so mnou nechcel kamarátiť. Maturitu som si dorábala až v druhom termíne v septembri, pretože v posledný deň ústnej skúšky ma spolužiačka sotila zo schodov a už som to všetko nevydržala a ušla odtiaľ. Samozrejme, že mi nikto neveril, ani lekárska správa mi nepomohla, obrátili to proti mne. Odvtedy sa akoby bojím ľudí, nedokážem si nájsť chalana, kamarátky síce mám, ale moc s nimi von nechodím. Chcela by som si vyjsť len tak s niekým nezáväzne na prechádzku, nie hneď vzťah, ale dobré priateľstvo, osobu, ktorej by som mohla povedať všetko a aj tak by ma mala rada. Len tak sa k niekomu pritúliť, objať, navzájom sa podporovať a tak. Asi mám napozeraných veľa romantických seriálov, ale chýba mi v tomto uponáhľanom svete niekto blízky. Máte to tak tiež niekto, alebo som sama? :-( ... :-)
Ahoj všetkým
musíš so sebou niečo spraviť a potom sa ti budú ľahšie hľadať kamarátky a frajer
necudujem sa ti, ze chces spriaznenu dusu. tu predsa potrebuje kazdy. mala by si tento svoj blok voci ludom nejako odstranit. mala by si nabrat viac sebavedomia a viacej si verit. uvidis, potom bude tvoj zivot o vela krajsi a lepsi
sdasdad, ja vôbec neplačem, len píšem pravdu.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Pilcuk spamataj sa ... Za to, že ťa niekto odmietne tu ideš plačkať :D rovno za mamkou bež nech ti da pocmúľať :D čistý de*il toto :D a že ty máš čo hovoriť o ,,medziľudských vzťahoch ´´ keď doteraz si vytrtkal tak psa alebo mamku(ako si hovoril)
Pau-lina, ja som chcel s tebou len popísať, nie mať s tebou pohlavný styk. Dnes som tu väčšinu dňa nebol, niekto tu písal v tvojom mene, ale to neznamená, že ma tu budeš pre vyšší vek urážať. Aj ty budeš mať toľko rokov čo ja, ba aj oveľa viac, ak dožiješ. Takto reaguješ a zosmiešňuješ človeka, ktorý s tebou chcel nadviazať kontakt ? Takto si ceníš ľudí ?
A keby si bola len trochu inteligentná, vedela by si, že vzťah dospelej osoby s osobou nad 15 rokov NIE JE trestný (samozrejme, ak sa nejedná o zneužívanie) a nad 18 rokov- čo už zrejme máš, kedže navštevuješ VŠ - už vôbec nie. Tu je ukážka toho, aké primitívne osoby sa dnes na VŠ dostanú, bezohľadu na to, či to autorka témy myslela vážne alebo chcela pubertálnym a primitívnym vtipom zaujať ostatných diskutérov
Čo sa týka toho sotenia zo schodov a šikany, som teraz presvedčený, že si si to zaslúžila. A pevne verím, že sa ti v medziľudských vzťahoch nebude dariť ani nadalej. Keď si nevážiš záujem o tvoju osobu, ochotu aspoň trochu pomôcť ti, nezaslúžiš si nič, vôbec nič.
Ahoj, Pau-lina,
daj mi, prosím, na teba kontakt (Pokec...), chápem tvoju situáciu viac, než by som chcel, môžeme sa o tom porozprávať. Vzťah nehľadám a ani nič iné nechcem.
Ty fejku a ešte jedna vec :D pán pilcuk má mailovú adresu hneď na začiatku, nejaký druhý či tretí komentár... :) kľudne sa s ním skontaktuj, 30 rokov je len číslo (vekový rozdiel) a vezenie je len miestnosť :)
Bože ľudia, tak to je choré, jasné že som to nepísala ja. Používam diakritiku :) ...naozaj ste tu niektorí hnusní, závistliví a neprajní. Majte sa, už sem neprídem i keď... za pokus to stálo!
To malo byt do temy PRECO SI CHUDOBNI LUDIA ROBIA DETI