Ahoj!
Možno to sem nepatrí, ale na druhej strane tu človek nájde všetko, tak si hovorím, že skúsim šťastie aj ja. Som prváčka na vysokej škole v Bratislave, ktorá je úplne skvelá, ale... Na základnej a potom aj na strednej ma šikanovali, vysmievali sa mi, nazývali ma anorektičkou a nikto sa so mnou nechcel kamarátiť. Maturitu som si dorábala až v druhom termíne v septembri, pretože v posledný deň ústnej skúšky ma spolužiačka sotila zo schodov a už som to všetko nevydržala a ušla odtiaľ. Samozrejme, že mi nikto neveril, ani lekárska správa mi nepomohla, obrátili to proti mne. Odvtedy sa akoby bojím ľudí, nedokážem si nájsť chalana, kamarátky síce mám, ale moc s nimi von nechodím. Chcela by som si vyjsť len tak s niekým nezáväzne na prechádzku, nie hneď vzťah, ale dobré priateľstvo, osobu, ktorej by som mohla povedať všetko a aj tak by ma mala rada. Len tak sa k niekomu pritúliť, objať, navzájom sa podporovať a tak. Asi mám napozeraných veľa romantických seriálov, ale chýba mi v tomto uponáhľanom svete niekto blízky. Máte to tak tiež niekto, alebo som sama? :-( ... :-)
Ahoj všetkým
mne to pilcukove balenie tiez pride nechutne ale pre boha preco by to nemal robit? Ja napr nezjem rybu. Pri myslienke na to ma napina. Ale ze by som povedal casnikovi v restauracii ked niekomu ponukne rybu ze je nechautak a nech s tym prestane, tak to ma veru este nenapadlo...
Noaco, nemám sa za čo hanbiť. Autorka témy je dospelý človek, ktorý už za seba rozhoduje sám a je za seba zodpovedný sám. Vekový rozdiel 30 rokov v dnešnej dobe nie je nič neobvyklé, tak nechápem to pohoršenie niektorých.
Noaco,
ty si zas co za matrozu, ze tu kritiizujes ludi, co mozu , co nie, co by mali a co nemali- Je to ich vec, tak sa s tym zmier. Hanbi sa.
Ahoj, máš pokec? Ak áno, daj na seba kontakt.
Za prve. Pilcuk Hanbi sa!!! A za druhe, autorka temy maj rozum a maj sa rada. Nic v zlom ale je ubohe ze pises o stretko na anonymnom fore, ze sa chces nezavazne stretnut..kebyze toto vedia tvoji rodicia..ale asi sa o teba moc nezaujimaju..ludia preboha dostante rozum.. :(((((((((((( ved nikdy neviete na jakeho uchylaka natrafite. Nebudte vypatlani. Kvoli takym jak je Pilcuk a podobne mi exploduje krvny tlak. :(
Matejj ak by si tv9ja dcera zacala nieco s o 30 rooov starsim, tak by si si zasluzil jednu pastou ty, lebo by to svedcilo o tom, ze si zlyhal vo vychove a dievca ma nejaky psychicku problem.
Sotila ťa zo schodov ? Je na hlavu šibnutá psychopatka ? Šikanovali ťa len preto, že si chudá alebo aj pre niečo iné ?
Ale kdežeee, len čakám až tu napíšeš, že kedy a kde sa stretnemee :D
Rasťo a na náš kaktusový džús si už zabudol?! :D
Aj ja som z BA a hlásim saaa :D