Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ahoj všetkým

Príspevok v téme: Ahoj všetkým
Pau-lina

Ahoj!
Možno to sem nepatrí, ale na druhej strane tu človek nájde všetko, tak si hovorím, že skúsim šťastie aj ja. Som prváčka na vysokej škole v Bratislave, ktorá je úplne skvelá, ale... Na základnej a potom aj na strednej ma šikanovali, vysmievali sa mi, nazývali ma anorektičkou a nikto sa so mnou nechcel kamarátiť. Maturitu som si dorábala až v druhom termíne v septembri, pretože v posledný deň ústnej skúšky ma spolužiačka sotila zo schodov a už som to všetko nevydržala a ušla odtiaľ. Samozrejme, že mi nikto neveril, ani lekárska správa mi nepomohla, obrátili to proti mne. Odvtedy sa akoby bojím ľudí, nedokážem si nájsť chalana, kamarátky síce mám, ale moc s nimi von nechodím. Chcela by som si vyjsť len tak s niekým nezáväzne na prechádzku, nie hneď vzťah, ale dobré priateľstvo, osobu, ktorej by som mohla povedať všetko a aj tak by ma mala rada. Len tak sa k niekomu pritúliť, objať, navzájom sa podporovať a tak. Asi mám napozeraných veľa romantických seriálov, ale chýba mi v tomto uponáhľanom svete niekto blízky. Máte to tak tiež niekto, alebo som sama? :-( ... :-)

matejj5436

Pilcuk ty prasa. Prosim ta kasli na to a prestan sa vtierat do priazne 20 rocnych zien. Je to nechutne. Keby sa moja dcera mala stretnut so zufalcom ako si ty, tak by som ti asi musel ublizit.

Pilcuk

Zdravím. Pokojne môžeš napísať na mail pilcuk@centrum.sk kde by sme si mohli popísať a ak by sme si pováhovo sadli, neprekážal by vek 49 rokov, mohli by sme sa dohodnúť na stretnutí niekde v centre BA. Potom by už záležalo od sympatií, našich názorov na život, akým smerom by sa uberal náš vzťah.