Ahoj!
Možno to sem nepatrí, ale na druhej strane tu človek nájde všetko, tak si hovorím, že skúsim šťastie aj ja. Som prváčka na vysokej škole v Bratislave, ktorá je úplne skvelá, ale... Na základnej a potom aj na strednej ma šikanovali, vysmievali sa mi, nazývali ma anorektičkou a nikto sa so mnou nechcel kamarátiť. Maturitu som si dorábala až v druhom termíne v septembri, pretože v posledný deň ústnej skúšky ma spolužiačka sotila zo schodov a už som to všetko nevydržala a ušla odtiaľ. Samozrejme, že mi nikto neveril, ani lekárska správa mi nepomohla, obrátili to proti mne. Odvtedy sa akoby bojím ľudí, nedokážem si nájsť chalana, kamarátky síce mám, ale moc s nimi von nechodím. Chcela by som si vyjsť len tak s niekým nezáväzne na prechádzku, nie hneď vzťah, ale dobré priateľstvo, osobu, ktorej by som mohla povedať všetko a aj tak by ma mala rada. Len tak sa k niekomu pritúliť, objať, navzájom sa podporovať a tak. Asi mám napozeraných veľa romantických seriálov, ale chýba mi v tomto uponáhľanom svete niekto blízky. Máte to tak tiež niekto, alebo som sama? :-( ... :-)
Ahoj všetkým
A čo ze si robia deti? Aj my sme boli chudobnejší lebo všetky peniaze dávali na prestavbu domu čo teda vobec nebolo lacné a lahké. Nemala som mobil, oblecenie som mala uplne obycajne nemala som DVD a vtedy som to ani neriesila lebo jedine co som mala bola kamaratka s ktorou som behala po vonku a detsvo bolo super. Dnes mam 19 a ked idem s frajerom von alebo s kamaratkou tak bez mobilu. A je to uplne super pretoze komunikujem s nimi a nie s milion dalsimi ktori by ma lákali na mesengeri.
To ze dnes musi mat kazde 2rocne dieta Iphone, tablet, pocitac tak co uz s tym :) keby sa detom kupovali len potrebne veci a davala by sa im laska porozumenie respekt tak by to uplne stacilo.
Ide nas rozdrapit od zavisti, ze sa 20 rocna standa zoznami s 50 rocnym mamickynim maznacikom, ktory ho doteraz pouzival len na cikanie a okrem ineho tu sam pisal, ze ked potrebuje, tak mu ho vlastna mama vyhoni, ci vyfajci.
Nechodim sem casto, ale vsimol som si, ze skoro v kazdej teme sa tu najde vela zavistlivych zien, ktore pisu aj pod muzskymi prezyvkami. Sami sa asi nevedia s nikym zoznamit, tak zavidia inym. Ved to je jedno, kde sa dvaja zoznamia. Cestujem dost po zahranici a tam vidat vela prostitutok zo slovenska , co si tak privyrabaju, kym sa objavy ten "pravy". Tu sa naopak hraju na zeny s velkymi moralnymi kvalitami a zabranami a kazu o moralke.
Pau-lina - Ja by som si tu radsej nikoho nehladal lebo kludne mozes zistis ze si sa mala do dnes celkom dobre.:P
Pocuj "SomSvetlo" a ty sa uplne stratil na nespravnom fore.:P
Nemyslim, ze Paulina pisala ten posledny prispevok. To si niekto iba robi srandu. Urcite sa s nim nestretne.
Lollka, nezavid, aj ty sa mozes s niekym zoznamit ak bude mat o teba zaujem.
Ahoj, mohla by si napisat nejaky mail prosim?
Pau-lina hlavne sa nestretavaj s Pilcukom. Nejde o vekovy rozdiel ale citala si nejake jeho prispevky na tomto fore? Vacsieho zakomplexovanca a skrachovanca toto forum nemalo. V kazdej teme nadava zenam a ponizuje ich, je uplne jedno aka je tema. Ty si uz teraz dost znicena zivotom a tento clovek by ta dorazil uplne, ak este nie si na uplnom dne tak s jeho pomocou ho dosiahnes. Poznam dobre typy ako je on, citi v tebe slabost, zranitelnost, chce to vyuzit a zneuzit. Ak sa mas aspon trocha rada a nemas samodestruktivne sklony tak si za kamarata/priatela najdi niekoho ineho.
Pan Pilcuk, zaujali ste ma Vasou nevinnostou. Date mi nejaky kontakt na Vas, kde sa mozeme spojit?