Teraz pre zmenu téma pre ženy.
Aká postava, výška/váha/typ postavy, telo, veľkosť penisu, vlasy, oči, tvár, prípadne tetovanie, piercing a iné..na tele muža sa vám páči/nepáči?? Aký máte svoj vysnený typ? Na akých chlapov máte najviac slabosť?? Čisto len postava, výbava, nič iné.
Aký muži sa vám páčia??
Som muž, ale viem ako odpovedať.
Vysoký ale nie moc 180 - 200 cm. Atletická postava, symetrická tvár, žiadne viditeľné telesné vady.
Povahovo extrovert, priemerné iq.
Takto to zariadila matka príroda, aby víťazili tí najvhodnejší samci. Všetko ostatné sú detaily.
Kami91-Nezúfaj, to si hovoril aj môj priateľ a k tomu to tak nie je. On tiež spĺňa najviac výšku potom tvár a takto a to čo nespĺňa?
Nevadí. ;-) Nedokonalosti sú pekné nech si každý hovorí čo chce.
Pekný dník a viac si ver(nie prehnane. :D).
katinaa20-Myslím, že preto nemôže, lebo to je ten jej. ;-)
Myslím, že táto téma mi spravila depresiu. :D Až na výšku tu nespĺňam takmer nič. :D
no ja mám 19 rokov a len 13cm penis takže som v pi.i hehe
No vysokí muži rozhodne. Vyšší ako ja, ale naj je 180,185+. Váha je mi jedno, aby vyzeral ako chlap(to hovorím všetko ideálne kebyže si niekoho vysnívam). Asi 80+ kg. Nie namakanec, to nemám rada, ani vychrtlý. Niečo medzi, kľudne by mohol mať aj bruško menšie a nemusel by mať ani svaly, len nech je so sebou spokojný a má zdravý životný štýl, že aj pohybu, aj jedla primerane. Typ postavy nie tučko, ani palička, ale taký primerane celé telo, ako som vyššie spomínala.
Veľkosť penisu...fuuuf, primeraná hrúbka a asi 16+cm.
Vlasy rozcuchané, žiadne extra účesy, nie blonďák čistý, iné farby kľudne, ale hnedé napr vlasy, oči stredne veľké, pekné mihalnice, aby mal jeho pohľad niečo do seba a farba mi je jedno, aj heterochromia je nádhernááááá!!!!!! Mne sa veľmi páči či u mužov, alebo žien.
Tvár normál, nie tri brady z tuku, bradu(porast) kľudne nech má, ale nie je to nutné, tak aby to všetko sedelo. Tetovanie je sexi, ale nemusí byť, keď tak na ruke. Piercing nie.
Hmmm, možno by však z toho vyšiel totálne škaredý chlap, kto vie. Kebyže už niekoho kto je a príde mi výzorovo dokonalo nedokonalý, tak Ed Sheeran. Ryšavý, charizma na kilometer, ani nie nejako pekný, ale fakt až z toho pre mňa krásny, postava tiež nič extra, ale úžasná... Neviem v ňom som sa tak našla.
Ideálneho by som ale mať nechcela chlapa, len som zodpovedala. Tie nedokonalosti sú najkrajšie. Záleží mi hlavne na sympatiách a výške(čo sa týka výzoru), inak dávam voľnú cestu.
Pekný deň. ;-)
Vysoki, svalnati, blondiaci s modrymi ocami :) trosku opaleni. Krasne tvare s vyraznymi licnymi ocami :P
výzor chlapa som nikdy nemala vysnívaný. musel ma ten chlap niečím očariť a vždy bola na prvom mieste povaha, záujmy a komunikácia
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
- Pampulienka
veľa by si toho naraz chcela :-D