Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Aký muži sa vám páčia??

Príspevok v téme: Aký muži sa vám páčia??
Idealnymuz

Teraz pre zmenu téma pre ženy.
Aká postava, výška/váha/typ postavy, telo, veľkosť penisu, vlasy, oči, tvár, prípadne tetovanie, piercing a iné..na tele muža sa vám páči/nepáči?? Aký máte svoj vysnený typ? Na akých chlapov máte najviac slabosť?? Čisto len postava, výbava, nič iné.

janofero

Som muž, ale viem ako odpovedať.
Vysoký ale nie moc 180 - 200 cm. Atletická postava, symetrická tvár, žiadne viditeľné telesné vady.
Povahovo extrovert, priemerné iq.
Takto to zariadila matka príroda, aby víťazili tí najvhodnejší samci. Všetko ostatné sú detaily.

pomocnica

Kami91-Nezúfaj, to si hovoril aj môj priateľ a k tomu to tak nie je. On tiež spĺňa najviac výšku potom tvár a takto a to čo nespĺňa?
Nevadí. ;-) Nedokonalosti sú pekné nech si každý hovorí čo chce.

Pekný dník a viac si ver(nie prehnane. :D).

pomocnica

No vysokí muži rozhodne. Vyšší ako ja, ale naj je 180,185+. Váha je mi jedno, aby vyzeral ako chlap(to hovorím všetko ideálne kebyže si niekoho vysnívam). Asi 80+ kg. Nie namakanec, to nemám rada, ani vychrtlý. Niečo medzi, kľudne by mohol mať aj bruško menšie a nemusel by mať ani svaly, len nech je so sebou spokojný a má zdravý životný štýl, že aj pohybu, aj jedla primerane. Typ postavy nie tučko, ani palička, ale taký primerane celé telo, ako som vyššie spomínala.
Veľkosť penisu...fuuuf, primeraná hrúbka a asi 16+cm.
Vlasy rozcuchané, žiadne extra účesy, nie blonďák čistý, iné farby kľudne, ale hnedé napr vlasy, oči stredne veľké, pekné mihalnice, aby mal jeho pohľad niečo do seba a farba mi je jedno, aj heterochromia je nádhernááááá!!!!!! Mne sa veľmi páči či u mužov, alebo žien.
Tvár normál, nie tri brady z tuku, bradu(porast) kľudne nech má, ale nie je to nutné, tak aby to všetko sedelo. Tetovanie je sexi, ale nemusí byť, keď tak na ruke. Piercing nie.

Hmmm, možno by však z toho vyšiel totálne škaredý chlap, kto vie. Kebyže už niekoho kto je a príde mi výzorovo dokonalo nedokonalý, tak Ed Sheeran. Ryšavý, charizma na kilometer, ani nie nejako pekný, ale fakt až z toho pre mňa krásny, postava tiež nič extra, ale úžasná... Neviem v ňom som sa tak našla.

Ideálneho by som ale mať nechcela chlapa, len som zodpovedala. Tie nedokonalosti sú najkrajšie. Záleží mi hlavne na sympatiách a výške(čo sa týka výzoru), inak dávam voľnú cestu.

Pekný deň. ;-)

Verda

výzor chlapa som nikdy nemala vysnívaný. musel ma ten chlap niečím očariť a vždy bola na prvom mieste povaha, záujmy a komunikácia

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.